Šta je novo?

TCL 50c635 folija na ekranu?

Pavkenex

Zapažen
Učlanjen(a)
22.10.2022
Poena
11
Kupio sam novi tv tcl 50c635, po ivicama je bila folija koju sam uklonio, tad sam video da postoji neka folija i preko ekrana i čini mi se kao da ide ispod donje ivice. Mnogo se teže skida(odlepio sam malo u jednom uglu). Zbog toga pitam da li treba da je ostavim, ili mogu da je skinem?

Ja sam muku mucio sa tim , kupio sam tcl pre par godina , sat vremena mi je pucala folija pa sam parcice skidao , zeznuto je treba zivaca , stavi tv na krevet pa pokusaj.

Jeste li sigurni da ta folija treba da se skida?
Skoro sam kupio Philips Tv, bila je folija po ivicama i folija preko celog ekrana. U uputstvu izricito stoji da se ta folija preko celog ekrana ne skida.
Proverite sta pise u uputstvu.

Jeste li sigurni da ta folija treba da se skida?
Skoro sam kupio Philips Tv, bila je folija po ivicama i folija preko celog ekrana. U uputstvu izricito stoji da se ta folija preko celog ekrana ne skida.
Proverite sta pise u uputstvu.
Upravo zbog toga sam pitao, nisam siguran da treba da ga skinem, mozda je anti glare sloj ili tako nešto a uputstvu ne piše ništa o tome.

Ja isto imam Philips i ubedjen sam da sliku kvari upravo ta folija. Takodje znam za slucaj gde je ekran nakon skidanja folije prestaonda radi, e sad dal je taj neko vukao kao sivonja pa sam ekran otkacio od ploce ili ima tv neko prepoznavanje ne znam...

Verovatno antiglare folija, ona čini ekran mat.
Kada je skinete dobices sjajan ekran.

Juče gledam xiaomi TV i čini mi se da i on ima neobično mat ekran tako da verujem da i on ima tu foliju, meni se ne svidja kako izgleda

Imam 55C635 i 55P735 i sa oba sam skinuo foliju. Ne znam za slučaj da folija treba da bude na panelu. Tako se fabrički zaštićuje ali meni je neverovatno da pričate da to treba da stoji na panelu.

Imam 55C635 i 55P735 i sa oba sam skinuo foliju. Ne znam za slučaj da folija treba da bude na panelu. Tako se fabrički zaštićuje ali meni je neverovatno da pričate da to treba da stoji na panelu.
Kako si zadovoljan sa slikom po danu?
Lomim se dal uzeti C635 ili C835
Nije baš mala razlika u ceni duplo za mini LED

Meni je odlična. Imam i p735 i od ranije LG, c635 ima najbolju sliku ali nijanse su u pitanju. Najviše pažnje sam obraćao na početku, sada mi je svejedno, bitno mi je ono što gledam, daleko više od toga kolike su stvarne razlike između pojedinih tv-a 🙂

Nazad
Vrh Dno