Šta je novo?

TC Plugins- Sta koristite?

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Ja sad samo tcburner i sgviewer. Ima li neki dobar video plugin?

Koristim Total Commander PowerPack. U pitanju je TC 6.52 sa gomlom pluginova. Oko stotinjak :D Otvara sve zhive arhive i ima dva skina pored originalnog. :)
Inache nisam provalio kako se koristi TBurner, mozhe neko da mi objasni? :)

-symbian phone plugin (tako je kod mene u arhivi ne znam kako je original naziv)
-canon photo plugin (isti slucaj) :)

Koristim plugin za čitanje Linux particija i pluginove za otvaranje image fajlova (iso, nrg, bin/cue itd.)

delacroix je napisao(la):
Koristim Total Commander PowerPack. U pitanju je TC 6.52 sa gomlom pluginova. Oko stotinjak :D Otvara sve zhive arhive i ima dva skina pored originalnog. :)

TCBurner. Koristi se laca: ides na Network Neighborhood, CD/DVD burning, prodjes kroz Configuration, uzmes projekat koji hoces, setujes Label, i u taj 'folder' kopiras ono sto hoces da rezes, dobijes opciju Burn Media, Create ISO... i sve je dalje jasno.

Majke mi zabolela me glava kada sam otisao na totalcommander.net. Nema leba da sada trazim sta je sve kul i sta treba uzeti od plugina. Jedino sto sam video da je na forumu foobar-a situacija zamrsenija nego ovde. Uzas!

Apsolutno nista.

jos da nije 13,1mb pa da i skidam....

Siguran sam da ima neki lik koji je uspeo da isproba dosta stvari i koji moze da napise sta bi nam moglo olaksati zivot pri baratanju sa omiljenim nam comanderom.

Filo je napisao(la):
jos da nije 13,1mb pa da i skidam....

Vjeruj mi, ako intenzivno koristis TC, vrijedi svakog MB :D

S obzirom da su u ovom pack-u svi znacajniji pluginovi, reci cu ti sta mi je cesto dobro doslo: plug za rezanje (gore spomenuti), za unerase fajlova, citanje linux particija, i pregled slika (ovaj je sasvim pristojan).

Sa ovim pack-om stvarno nema muke oko dodavanja plugin-ova, dobijes view-ere za masu formata. I jos ima dobar skin + XP style ikonice.
P.S. Evo bas sad vidjeh da u ovoj gomili pluginova ima i view-er za .mdb i .xls :d

Imagine (pregled slika)
iso plugin
7zip Plugin
services

Koristim TC eXtended Pack 2.6 (koji je samo 2.7Mb) i zadovoljava sve moje zahteve, sto se tice plugins-a.

Posle isprobavanja gomile/koriscenja odrejenih - NIJEDAN :D

Office plugin
NFO Viewer plugin
WinCE plugin
NTFS plugin
i jos neke...

Evo za dva dana zavrsavam sa testiranjem 200tinak plugina, pa cu da napisem preporuke.
Pozdrav

Meni je Krusader bolji od TC, mada TC nisam koristio neshto puno. U Krusaderu nisam osetio potrebu ni za jednim pluginom, osim onih za otvaranje arhiva.

Genghis Khan je napisao(la):
A jel koristi neko Totalcmd XP?

koristio ali presao na PowerPack :-devil-:

Izaberes Network Neighborhood,CD/DVD Burner , ... , ...

Evo, ovo su plugini koji bas znaju da olaksaju radi skoro svakome ko koristi tc, one manje bitne nisam zapisao, sto ne znaci da ne rade posao.

WCX
7zip
avi
dircopy
game archive
gifextract
iso plugin
msi plus
treecopyplus
wipe

WFX
backtolife
calendar
clipboard
ntfs
plugin manager
procfs
registry
startup guard
tc burner
tempdrive
uninstall

WLX
archview
excellence
fileinfo
flashview
ieview
inied
listdoc
media show
office
sgviewvnfoview
pdfview

UTIL
inivrelocator
TCL
Pluman
Tc Tweaker

Mnoge stvari sam anvikao da radim direktno iz ini fajla, ali cini mi se da je ovo elegantnije.

Wdx plugini me zanimaju, tj jos ja licno nemam potrebu da ih koristim, tako da njih nisam ni probao, ali koga interesuje na www.totalcmd.net ima njihova lista koja nije bas dugacka.

Svi plugini su preuzeti sa www.totalcmd.net

Nazad
Vrh Dno