Šta je novo?

TB AutoSave Extension - WANTED

• Začetnik teme Začetnik teme wiz011
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

wiz011

Guest
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
440
Ovo je ekstenzija koja omogućava da se pristigle, poslate itd. poruke automatski snimaju kao pojedinačne poruke na disk (MSG, EML...). Ali, ima jednu mnogo važniju funkciju - omogućava manuelni eksport individualnih poruka. E, sad, problem.

Ja sam imao neku verziju 0.9.x koja je očigledno snimljena kao live update verzije 0.9b koja je poslednja koju imam na hardu.

Na oficijelnom TB mestu najsvežija ekstenzija je 0.9.6 (koja teorijski nije kompatibilna sa najnovijim TB, što nije problem). Problem je to što ova verzija preskače neke poruke prilikom eksporta.

Najsvežija verzija za koju sam našao da se spominje u nekoj diskusiji je 1.1 i ona, po tvrdnjama autora, eksportuje sve poruke. Ja ovu verziju ne mogu da nađem jer home page ekstenzije ne radi.

Na nekom italijanskom mirror sajtu za ekstenzije (koji, BTW, ne radi u IE) našao sam još noviju verziju 1.3. Ona izgleda eksportuje sve poruke, ali se svaki čas pojavljuje poruka (non responsive script - stop - continue). Zamorno je 200 puta kliktati na Continue, a i nervira.

Elem, ima li neko neku drugu verziju, koja dobro radi eksport a da TB ne prijavljuje "non responsive script" ili URL do neke verzije između 1.0 i 1.3+, pa d aisprobam?

Jesi li samo otvorio ili si i koristio? I meni se na prvi pogled činilo da je normalno, ali... Doduše, moguće da neki moj filter pravi zbrku, nisam se upuštao u analizu.

Nazad
Vrh Dno