Šta je novo?

Tato sajtovi

Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
604
Treba mi pomoc , trazim sajtove sa tetovazama, naravno u obliku slika , koje bih mogao kasnije iskoristiti, nasao sam mnogo junka , salabo da je bila neka kvalitetna , a slusao sam od likova da ih uglavnom skidaju sa neta , i vedeo sam stvarno kvalitetne stvari, pa ako neko nesto zna neka podeli 🙂.

p.s. da li je neko imao iskustva sa privremenim tetovazama , koliko dugo traju , i da li se potpuyno skinu ?

Pozdrav.

australopitekus je napisao(la):
Treba mi pomoc , trazim sajtove sa tetovazama, naravno u obliku slika , koje bih mogao kasnije iskoristiti, nasao sam mnogo junka , salabo da je bila neka kvalitetna , a slusao sam od likova da ih uglavnom skidaju sa neta , i vedeo sam stvarno kvalitetne stvari, pa ako neko nesto zna neka podeli 🙂.

p.s. da li je neko imao iskustva sa privremenim tetovazama , koliko dugo traju , i da li se potpuyno skinu ?

Pozdrav.

Da, te privremene tetovaze se skoz skinu ali treba paziti ko ti radi tetovazu u opste. Posto jedan kao najcuveniji bockalac u beogradu ima covek sidu i to radi! FX Takve stvari su neoprostive. Mogu da ti preporucim da odes u skadarliju (mislim da je ulaz 40 i neki (prvi odozgo ulaz) i ja mislim drugi sprat imas tamo studio sindjel. Oni rade sve i svasta i to kvalitetno. Video sam kad sam bio kod mise aleksica po neke trzalice za gitaru a i preko nekih ortaka. Nista te ne kosta da se raspitas kod nekog profi za to. A drugo oni tamo ja mislim i crtaju tetovaze po zelji itd.

Pozdrav!

Hmmm malo skretanje,
ima li neko preporuke tatto majstora (sa kontaktima) u Beogradu, i okvirno kolike su im cene?

Re: Re: Tato sajtovi

luka.l je napisao(la):
Da, te privremene tetovaze se skoz skinu ali treba paziti ko ti radi tetovazu u opste. Posto jedan kao najcuveniji bockalac u beogradu ima covek sidu i to radi! FX Takve stvari su neoprostive.
Pozdrav!
Mogao bi da dash i preciznije informacije u vezi toga, chisto radi bezbednosti svih.

Sindjel je profi. Prilicno su OK ljudi, pa mozes da odes tamo da se raspitas. Drugar je tamo kupovao harkus za oslikavanje tela. Slicno je kao kana osim sto ne mora satima da se susi vec 15ak minuta. Moja koza, npr, je dosta lose primila boju i vec posle prvog spavanja (ne mogu da se kontrolisem u snu kako cu da se okrenem 🙂) je crtez dosta ispucao. Kod drugara (takodje prisutnog na forumu 🙂) je trajalo nekih 2 nedelje.

Privremene tetovaze su skoro iste kao trajne i nikadase ne moze potpuno skinuti. Uvek ce deo pigmenata ostati "tetoviran"....

PJ je napisao(la):
Sindjel je profi. Prilicno su OK ljudi, pa mozes da odes tamo da se raspitas. Drugar je tamo kupovao harkus za oslikavanje tela. Slicno je kao kana osim sto ne mora satima da se susi vec 15ak minuta. Moja koza, npr, je dosta lose primila boju i vec posle prvog spavanja (ne mogu da se kontrolisem u snu kako cu da se okrenem 🙂) je crtez dosta ispucao. Kod drugara (takodje prisutnog na forumu 🙂) je trajalo nekih 2 nedelje.

Privremene tetovaze su skoro iste kao trajne i nikadase ne moze potpuno skinuti. Uvek ce deo pigmenata ostati "tetoviran"....

Da, izgleda da je najbolje da odes do sindjela posto ga izgleda svi spominjemo.

Ma smirgla i furaj.

Onaj aidsovac ne znam kako se tacno zove ali cim budem saznao za nedelju dve ili tri bacam na forum vest.

Pozdrav svima!

Privremene su zaista piglu fora, a u gradu (Bgd) zaista ima dosta odlicnih majstora tetovaze, naravno zavisi i od dubine dzepa.

RamOne je napisao(la):
Privremene su zaista piglu fora, a u gradu (Bgd) zaista ima dosta odlicnih majstora tetovaze, naravno zavisi i od dubine dzepa.
Da li mozete da mi preporucite josh nekog majstora, i da li je neko imao licnih iskustava, sa tim privremenim, neki kazu skida se, neki ne, pa me interesuje ima li neko informaciju iz prve ruke (video , imao tato)...

Hvala ljudi!

australopitekus je napisao(la):
neki kazu skida se, neki ne,

Tacno tako. Ja sam cuo od decka koji radi tatoo, ali samo za sebe i drustvo (ekpia skinsa puna kinte) i on tvrdi da nema sanse da se skine sama od sebe. Koliko sam skapirao boje su nesto skuplje...
On se shara klasicnim...trajnim....
Mislim da je naziv trajna i polu trajna tetovaza, a kana, harkus i ostalo nisu tetovaze vec crtezi/slikanje...

Experti sta mislite cime su radili Blade-a, jer ono izgleda fino, a sigurno se skidalo ?

Experti su bas ono sto nam ovde nedostaje za ovu oblast 🙂, a tip je verovatno bio iscrtan necim, jer generalno, cetkica moze da uradi sve sto i igla.....a to koliko je dugo sniman film mogli su svakoga dana da mu pojacaju.....ma ne bi me cudili da su mu sare naknadno ubacili u montazi 😀

PJ je napisao(la):

Kana 4 stat susenje harkus 20 min prvi sloj. Mozda nisi macnuo iz dvaput 😀, nemoguce da ti se skinula za 1 dan.

Nazalost jeste.....ostale su samo flekice tako da se jedva naziralo sta je pisalo (10ak cm visoko CS u 3D i preko malakosturska glava 🙂)....eto kako je izgledalo kada je jedan ortak rekao:"Nemoj da se ljutis, ali izgleda kao da si zvrljao flomasterom, pa ti se potrosio" 🙁

Drugaru koji je radio isto vece kao i ja (na forumu je....ne znam da li cita ovo) je stajalo oko 2 nedelje....

Update:
E, da, video sam u Sremskoj danas ogromnu reklamu....neto www.tatoo-bojan.co.yu.....samo sto nije bas ovaakv link 🙁
Ajde ko prolazi onuda neka cekira 🙂
Kada ides od zelenjaka, pa otprilike gore pored table za CopyCentar...

Nazad
Vrh Dno