Šta je novo?

Tastatura

Kupio sam pre mesec dana. Vrlo sam zadovoljan. Za ove pare je vrh i zadovoljice 95% korisnika. Plastika je solidnog kvaliteta. Domet je veliki cak kroz 3 zida i dalje radi. Mis nije mali nego standardne velicine. Nisam ni primetio da nema ove lampice, to nije neophodno. Idealno za sve koji hoce da se rese kablova konacno. Naviknete se vrlo brzo. ;)

Recimo da je ovaj komentar sa IT sveta realan.

I ja sam razmisljao o ovoj ali sam ipak uzeo mk320 zbog multimedia tastera koji su mi neophodni, ova mk250 je ok za tu cenu, i nemas neki izbor. U mk320 me je malo nervirao mis koji je manji ali sam se lako navikao i odlicno radi na a4 X7 podlozi :)

Mislim da je ovaj mk250 combo ok za ovaj kes. Mozda je malo losija plastika ali nisam uporedio, uglavnom racunaj da je tastatura kao ova moja samo bez mm tastera. A to sto nema lampice za caps lock i num losk jeste retardirano ali meni nista ne smeta.

Zakljucak, ako ti stvarno treba wireless combo, za taj kes ne postoji bolje, a ovaj mk320 combo vec ima konkurenciju koja je mozda manje kvalitetna ali je mis veci.
Ali navikao sam se, tako da sam zadovoljan, domet je kod mene oko 10m, a ti racunaj na malo manje.

I obavezno uzmi a4 X7 mouse pad, za 250 din mis ''progleda'' :)

ok hocu, hvala na predlogu, ma meni ne treba wirless, mislim nije nesto da mi znaci, nego najvise zbog kablova a i da bi mogao se uvalim u krevet i igram igrice npr :D
ma meni ti multimedia tasteri ne trebaju, hvala na odgovoru

Ja sam se preporodio otkada sam se otarasio kablova :)
Jos da imam 24'' monitor.. ovako sa ovim 22'' tft ne mogu bas mnogo da se udaljim ali cesto se zavalim na 2-3m od kompa i uzivam..

javi da li si zadovoljan sa tim mk250 combom :)

Nazad
Vrh Dno