Šta je novo?

tastatura???

Nightbringer

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2007
Poena
319
aj predlozite neku dobru tastaturu.
nesto u klasi Logitec Wave.

da, da... uopšte nije loša... još da je wireless...
koliko vidim, od wireless ostaje samo diNovo Edge, jer Wave kosta ~80 evra. a Edge nema numpad...***... Jel se prodaje posebno diNovo Edge numpad?

Poslednja izmena:
možda sam malo neodređeno postavio temu :S:
trebalo je da glasi: "aj predložite neku dobru wireless tastatura sa MM tasterima".
diNovo edge nema numpad i ima visoki sjaj :zgran: (kojoj je budali palo na pamet da napravi tastaturu na kojoj ostaju otisci prstiju???!!); MS natural 4000 ima kabl; Wave je preskupa... :wall:

MS keyboard 6000.
Ja kupio u kompletu sa misem, oko 50€.
Prezadovoljan.

A kakva je A4-Tech G600 Gaming ?? Planiram nju da uzmem

nesto mi bezvee ta G600 ... pogledaj ovu logitechovu... kosta 15e ... odlicna ... ja je imam ... svaka preporuka http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-media-keyboard/comp_comp_keyboard/31/20.... lepo i izgleda .. tasteri su odlicni ... ekstra polozaj ruku ... mozesh da igrash bez problema 24h ako ocesh 😀 ... kada ukljucish Fmode ... dobijash umesto F-tastera precice ... sto je veliki plus ... imash multimedijske tastere za kontrolu zvua ... otvaranje medie(winamp..media player ... otvara ono sto si zadnje otvorio...BSplayer)...play [ause ... imash za otvaranje pretrazivaca(i favourites-a) ... mail ... messanger ... digitron ... tastatura je vrh ... dobijash i software preko kog mozesh sve da namestish ... Za 15e nema bolja ... cudi me sto je tako jeftina ... tastatura je vrh ...

nesto mi bezvee ta G600 ... pogledaj ovu logitechovu... kosta 15e ... odlicna ... ja je imam ... svaka preporuka http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-media-keyboard/comp_comp_keyboard/31/20.... lepo i izgleda .. tasteri su odlicni ... ekstra polozaj ruku ... mozesh da igrash bez problema 24h ako ocesh 😀 ... kada ukljucish Fmode ... dobijash umesto F-tastera precice ... sto je veliki plus ... imash multimedijske tastere za kontrolu zvua ... otvaranje medie(winamp..media player ... otvara ono sto si zadnje otvorio...BSplayer)...play [ause ... imash za otvaranje pretrazivaca(i favourites-a) ... mail ... messanger ... digitron ... tastatura je vrh ... dobijash i software preko kog mozesh sve da namestish ... Za 15e nema bolja ... cudi me sto je tako jeftina ... tastatura je vrh ...

Kazi mi da li tast. mozda blokira kad igras igre,NFS naprimer.Da li kad pritisnes napred+nitro+ (levo ili desno)... Da li sve lepo radi?

MS 7000 je isto sto i MS4000 samo WL i imas boljeg bacova uz nju takodje WL. U svakom slucaju odlicna tastatura, imas tred zadovoljnih korisnika iste 🙂

Poslednja izmena:

Cek,cek...na koju si mislio.Na ITsvetu tast. koja si pokazao jeste oko 15e,ali nije to ta slika...Ovo je slika od media keyboard elite,a ona je oko 25e.Koju ti ustvari imas?

kutiju sam odavno bacio a na samoj tastaturi ne pise ... imam tamo diskove od nje pa cu da pogledam kada se vratim iz skole sada zurim ...ustvaro sada sam je okrenuo i pise corded keyboard ... sta god to znacilo ali mislim da to nije ime (99%) ... javicu koja je kada se vratim iz skole ... ali ona je na slici koju sam dao gore ..

Kad sam vec ovde da pitam nesto, planiram da kupim cordless tastaturu naravno favorit mi je Logitech i da nije neka preskupa, dvoumim se izmedju nekoliko modela:
Cordless Desktop EX 100,
UltraX Media Desktop(ova vidim da je neka flat sto i nisam bas odusevljen),
Cordless Internet 1500 Laser.
Ako neko ima neki od ovih modela i ako hoce da mi preporuci bio bih veoma zahvalan!
Hvala!

Cordless 1500 Logitech!

Evo mene pre par dana sam pitao u vezi iste ...
I sam se pitam, a sada sam i odgovaram, tastatura je super, doduse malo je tvrdja ali zato taj nedostatak popunjava laserski mis koji prosto leti gde god da ga stavis 🙂
Pa ako se neko isto raspituje oko kupovine tastature neka uzme ovu nece se prevariti za 42 eura dobijes super stvari

Ziveli!!!!:type:

Kad sam vec ovde da pitam nesto, planiram da kupim cordless tastaturu naravno favorit mi je Logitech i da nije neka preskupa, dvoumim se izmedju nekoliko modela:
Cordless Desktop EX 100,
UltraX Media Desktop(ova vidim da je neka flat sto i nisam bas odusevljen),
Cordless Internet 1500 Laser.
Ako neko ima neki od ovih modela i ako hoce da mi preporuci bio bih veoma zahvalan!
Hvala!

Mogu da ti preporucim Logitech Cordless Desktop EX 110, stvarno je odlicna, nije nista losija u odnosu na EX 100, jeftinija je nekih 5-7 evra, ali ja sam prezadovoljan sa njom. Za taj novac stvarno fenomenalno.

uh ... nikad nisam razumeo potrebu da se uzima mega tastatura sa dodatnim funkcijama, sa manje lenjosti, za dan namestish sve potrebe za sebe sa "400dinarkom" i pevash ...

sa druge strane, ja sam zbog ease typing osecaja uzeo Apple wired 😉 e to je kibord! dugmici ne znash dal su gumeni, il nisu, a lakoca i brzina kucanja se udvostruche u odnosu na pre.

Nazad
Vrh Dno