Šta je novo?

tastatura sa usb hub-om

mipko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
705
da li neko zna da li ima kod nas da se kupi tastatura koja na sebi ima integrisan usb hub, nebitno da li je usb 1.0 ili 2.0.

pozdrav
Mipko

Znam za Logitech G11, G15 i G19.
G11 ima 1.1 a G15 i G19 2.0 .

Ima ih i Razer Lycosa...na G15 mozes u te usb da utaknes mozda nekog misa, dok za flash drive npr nema dovoljno struje. Lycosa ima dodatni usb kabal koji ustekas u racunar i preko njega snabdeva strujom te usb portove koji su na njoj.

Poslednja izmena:
Logitech G15 nema usb 2.0 [ Built in USB 1.1 Hub, with 2 external USB ports located on the back of the device. Note: These ports are not powered separately, so some flash drives and such may not work. ]

Razer Lycosa ima samo jedan usb ulaz i on jeste 2.0

Ovo je 50-ti put da na forumu vidim opusteno sirenje dezinformacija, ali ovog puta zaista nisam mogao da se suzdrzim.

Da li iko obraca paznju sta ljudi pisu uopste u posledenje vreme ???

PS: ja sam ovu tastaturu koristio do momenta kada sam kupio Razer Lycosa.

http://kpush.tripod.com/tweaking/id66.html

A4 tech tastatura koja ima i audio/mic izlaz kao i jedan usb 2.0 izlaz.

Poslednja izmena:
a apple wired kb?

@Oki

Ja sam imao i G15 rev. 2.0 i Lycosa-u. Ne znam sta sam to napomenuo u svom postu da nije istina, covek je rekao da mu nije bitno da li su usb 1.1 ili 2.0, a ja cak to nisam ni spomenuo. Znam da mi na G15 flash nije radio.

Edit: vidim da sam kad sam pomenuo Lycosu rekao usb portove, dakle mnozina, ***. odavno sam je imao:), a nisam ni koristio taj usb na njoj.:D

Zasto mislish da sam tebi to rekao ? Nisi ti u pitanju nego Gizmor, al nema veze. Da si hteo to da vidish, video bi :)

Svaka A4Trech ima USB 2.0 hub, ja koristim jednu i prezadovoljan sam. + Ima i X-key, model je
KX-6MU i ne košta više od 900 dindži

Ma sve kul, samo ja sam se zaleteo bio i kupio upravo g15 jer sam mislio da ima usb 2.0 i kada sam prebacivao muziku na mobilni to je zaista trajalo godinama. Prosledio sam je coveku sa foruma i dan danas je prezadovoljan, dok sam ja jel te koristio a4tech izmedju ostalog zbog toga i audio ulaza...

Ma sve kul, samo ja sam se zaleteo bio i kupio upravo g15 jer sam mislio da ima usb 2.0 i kada sam prebacivao muziku na mobilni to je zaista trajalo godinama. Prosledio sam je coveku sa foruma i dan danas je prezadovoljan, dok sam ja jel te koristio a4tech izmedju ostalog zbog toga i audio ulaza...

Ja sam isto mislio da G15 ima 2.0 zbog toga sto su se mnogi zalili da je 1.1 na G11 bio problem, ali logitech je uporan bas. Trebao sam da proverim pre nego sto sam stavio post.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno