Šta je novo?

Tastatura Logitech G15

• Začetnik teme Začetnik teme Kreka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kreka

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2007
Poena
309
zanima me gde da je kupim i kolko para? i da li je vredna kupovati?

Bolje kupi G11 ako vec ganjas kvalitetnu fensi tastaturu i ustedi koji evro.
Osim ako ti nije bitan display onda ces uzeti G15.

u tome i jeste fora ne znam dal mi treba display aj nek neko napise cemu sve sluzi taj displej jer mi se ne baca 20 evra da bi video kolko ima sati...

tipa kad igras quake prikazuje ti koliko ti je raketa ostalo, municije u rail-u, metaka u shotgunu i sl.
po meni G11 ima neki smisao, kao dobra je tastatura, dok ne vidim svrhu onog ekrana

tipa kad igras quake prikazuje ti koliko ti je raketa ostalo, municije u rail-u, metaka u shotgunu i sl.
po meni G11 ima neki smisao, kao dobra je tastatura, dok ne vidim svrhu onog ekrana

Tipa kad god bilo sta radis, pokazuje zauzetost procesora, temperature proc, kucista, gpu-a, vremensku prognozu, task menadzer (ako ctrl+alt+delete ne pomaze), playlistu winampa i jos gomilu toga... e, sad kome je to zanimljivo, vredi razlike u ceni 🙂

Tipa kad god bilo sta radis, pokazuje zauzetost procesora, temperature proc, kucista, gpu-a, vremensku prognozu, task menadzer (ako ctrl+alt+delete ne pomaze), playlistu winampa i jos gomilu toga... e, sad kome je to zanimljivo, vredi razlike u ceni 🙂

hmmm znachi vredno je gladovanja par nedelja ,)??

Mene zanimaju dimenzije tastature, nisam nigde mogao da nadjem na netu. Dal bi neko od vlasnika mogo da izmeri ??? Zanima me duzina i VISINA sa dignutim displejem. fala

Nazad
Vrh Dno