Šta je novo?

Tastatura i mish za ps3

Rerna63

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
330
Video sam u games da imaju neku logitec tastaturu za ps3 i koshta neshto mnogo.
Jel na ps3 mogu da rade bilo koji mish i bilo koja tastatura?

Bilo koji USB mis i USB tastatura.Od igara ih podrzava samo UT3.
Mada, ako ne koristis Linux, ne vidim svrhu...

Ja mislim da takodje moze bilo koja bluetooth i wireless tastatura.
Znaci dobijes onaj dongle koji prikljucis u PS3 USB i radice (valjda).
Isto za wireless. Ima za 2500 logitech sa mishem. Prikljucis isto USB dongle u PS3 i radice (valjda). U teoriji bi oba trebalo da rade ali ne mogu da garantujem

Ima ovde negde link na sa YT gde lik ukljucio tast. i glodara i igrao UT3

Radice bilo koja USB tastatura (oprobao licno 3 modela), kao i bilo koji USB mis. Takodje mislim i za bluetooth (mis i tastatura). Ja koristim Apple Wireless i cak i ona radi bez problema (bluetooth), tako da je tesko da omasis.

Za linux npr, Yellowdog (cak i verzija 6) tesko prepoznaje bluetooth tast. i mis. Ali ako mislis da ih koristis samo a ps3 uzmi bluetooth.

Cekajte, zasto hocete da igrate PS3 igre preko misa i tastature kad savrseno rade na gamepadu?
UT3 iako podrzava k&m, podrska nije najbolje resena(izgleda da postoji mali lag).
A u UT3 uostalom moze da se podesi server tako da ne dozovli igracima sa k&m da igraju na njemu, tako da bi bili hendikepirani i sa te strane.

Cekajte, zasto hocete da igrate PS3 igre preko misa i tastature kad savrseno rade na gamepadu?
UT3 iako podrzava k&m, podrska nije najbolje resena(izgleda da postoji mali lag).
A u UT3 uostalom moze da se podesi server tako da ne dozovli igracima sa k&m da igraju na njemu, tako da bi bili hendikepirani i sa te strane.

Za surfovanje netom Ragnaroce:)
Da ne bi comp vise koristio. Nego lepo wireless tastatura i mouse. Komp onda vise ne treba da palim uopste

PS3 browser je prilicno los...Cesto se desi da potpuno zablokira...
FF je i dalje keva...Osim ako si mislio da instaliras Linux.To je onda vec druga prica :)

Pa treba mi zbog neta.Meni je browser ono ok.E da jel moze ovaj sixaxis da se koristi na PC.Mislim ima ovaj usb prikljuchak pa jel mogu da ga koristim u nekim igricama za pc?

Moze, instaliraju se neki driveri i onda radi.Imas uputstva na netu.

Mislim da Sixaxis radi bez problema na PC-u . Sto se misa i tastature tice probao sam svoj wirles Logitech komplet koji je takodje radio ali ne u igrama . UT3 je prva PS3 igra koja ce oficijelno podrzati misa i tastaturu .

Moze preko adaptera, ali koliko se secam ima neki lag, pa nije bas najbolje resenje.

Vrh Dno