Šta je novo?

Tastatura do 70e

13umble13ee

Cenjen
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poena
180
Ljudi kontao sam da moju tastatur Logitech G15 posaljem na zasluzeni odmor (i da je prodam 😀 ) pa sam mislio da uzmem nesto u rangu do jedno 8000 din.
E sada gledao sam Asus Cerberus Arctic, citao sam da su jako dobre periferije generalno. Ipak video sam i Redragon KALA tastaturu, koja je mehanicka, pa sam se popismanio.
Znaci interesuje me da mi kazete koja je bolja od ove dve, i da mi predlozite jos koju. Naravno da mi kazete da li je mehanicka bolja od klasicne i uslov je da ima osvetljenje, po mogucnosti vise boja 🙂 (lozim se na sminku) 😛

Hvala unapred.

Ja bi novo iskreno. A ne znam koja je to tastatura nisam je nasao.
Ima li neko mozda Redragon pa da mi kaze kakva je, jer za taj novac nije moguce naci mehanicku, realno imaju samo taj model, a da ima numericku tastaturu.

Ova izgleda dobro, samo sto ne znam da li ima garanciju neku. Problem je sto sam ja navikao na mojoj G15 da imam one macro dugmice gde mogu da programiram svoje mailove i sve ostalo, pa klikom na jedno dugme dobijem ispisan mail da ne moram da kucam. To mi je jako korisno...ali je g710+ preskupa, a koliko sam uspeo da procitam kvare joj se dugmici i backlight, sto znaci da ona otpada svejedno.
Voleo bih i da ima numpad deo, koji cesto koristim, a naravno da svetli, ako je moguce RGB 🙂
Moguce je da trazim puno, ali kazem Redragon ima to sve, ali ne znam kakva je tastatura.

Ne znam da Redragon Kala ima neke macro keyeve ili sam nesto propustio?

Sto se tice mehanicke tastature sa macro keyevima, RGB, fullsize mislim da ces tesko naci novu takvu. Opet mozda kod kineza.

Ako trazis OK mehanicku tastaturu postoji tema gde mozes da pitas sve sto te zanima, tu su ortaci da pomognu. Koliko znam taj redragon je kupio vec neko pa moze da ti kaze utiske. 🙂

Nema nijedna macro keys, osim G710, ali necu da dam tolike pare. Citao sam u temi o mehanickim tastaturama utiske ljudi koji su kupili KALA, i primetio sam da su svi prijatno iznenadjeni, sto mi je drago. Ako ne nadjem nista bolje, sto je tesko, verovatno cu onda uzeti to, pa sta mi bog da 😀

Deluje mi mnogo logicnije da imas sablon za mail koji ces da C/P i okej mehanicku tastaturu za tih 70e nego da kupis membransku sa makro keyevima. 🙂
Razlika je u tome sto moras da upalis program gde si to save, google notes, evernote sta god pozelis i da uradis ctrl+c, dodjes do maila ctrl+v i to je to. Razlika je u 2 koraka. Onda trazi razliku izmedju mehanicke i membranske tastature, pa malo teze ipak ces to uraditi. 🙂

Ma upravu si sve, jasno mi je. Ja samo pitao da li ima neka sa macro keys, ali realno bolje mi je da uzmem mehanicku, barem tako svi kazu. Nazalost (ili na srecu) jedino Redragon Kala ima sve sto meni treba za taj novac. Ostale varijante su sve skuplje. (da ima RGB osvetljenje, da je full size, i da je ispod 70e)
Moracu negde da je ispobam pa da vidim da li mi to odgovara. Ne znam kako ce mi prijati posle membranskih ceo zivot 🙂

Ma upravu si sve, jasno mi je. Ja samo pitao da li ima neka sa macro keys, ali realno bolje mi je da uzmem mehanicku, barem tako svi kazu. Nazalost (ili na srecu) jedino Redragon Kala ima sve sto meni treba za taj novac. Ostale varijante su sve skuplje. (da ima RGB osvetljenje, da je full size, i da je ispod 70e)
Moracu negde da je ispobam pa da vidim da li mi to odgovara. Ne znam kako ce mi prijati posle membranskih ceo zivot 🙂
Ne brini, moze samo biti bolje! Gl^

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno