Šta je novo?

Tastatura do 50 e

adzo89

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
319
Moze li pomoc oko tastature do 50 e,znaci najljepsa moguca i ako je moguce da ima osvetljenje?

Tastatura se kupuje po osecaju, znaci ako ces da provodis dosta vremena kucajuci, treba ti neka koja ce dobro da ti "lezi". Ako hoces kozmetiku, onda uzmi najjeftiniju koja najbolje sljasti i okaci je na zid :D Moja preporuka za dobru tastaturu za kucanje ce da bude Microsoft ergonomic 4000. Takodje su mi dobro "legle" HP i DTK tastature sa mekanim tasterima, koje su dobre za kucanje iako im ergonomija nije nista posebno. Na tvoju zalost, nijedna od od ovih ne svetli.

Logitech wave
logitech-wave.jpg

Logitech g11
logitechG11.png

ili ista kao sto ja koristim, logitech ultraX premium. Tasteri mekani kao dusa, udobna, slim, ma extra je.
klawiatura_logitech_UltraX_Premium.jpg

Wave je od ove 3 mozda najergonomicnija, g11 ima osvetljenje tastera, ali je malo veca od standardnih zbog G tastera, a ultraX je jedina "flat" tastatura na ovoj listi. :D

Ili mozes uzeti apple slim keyboard. Mislim da je i ona tu negde po ceni. Po meni najlepsa. :D

3948d1197236861-new-apple-keyboard-windows-xp-help-1119450088_7c11708855.jpg

Slike sam stavio u spoilere zbog dial upera. :D Mada nisu nesto velike

Radi normalno na windows. Za cenu ne znam. Tu je oko 50 eura ako se dobro secam. :D Ali ne wireless verzija, wireless je oko 70 eura.

Poslednja izmena:
Nisam je koristio na PC-ju, koristio sam je na iMac 24", i na njemu fenomenalno radi. Dugmici su nenormalno kvalitetni, udobni, tastatura je sama po sebi prelepa i tanka. Mislim da korisnik Illidan ima doticnu tastaturu i koristi je na PC-ju, pa ga pitaj preko PM za njegove utiske. Ali mislim da neces zazaliti. :D

Nazad
Vrh Dno