Šta je novo?

Tastatura do 3500 din?

Ludak2013

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.06.2013
Poena
69
Tastatura do 3500 din?

cm devastator ili nesto drugo?

Ja sam imao Devastatora, ali sam se razočarao:
- nečitljiv font na tasterima
- loše osvetljenje tastera (pola slova svetli jako, pola slabo)
- osvetljenje koje blješti oko tastera (tako da tastatura nije prijatna za rad noću - previše blješti, ali ono šta treba da blješti - slova - ne blješte dovoljno)
- klimavi i bučni tasteri
- miš nisam ni isprobao, ali čini mi se da ne može da mu se isključi osvetljenje

Pošto sam isključivo tražio YU tastaturu, Devastatora sam zamenio sa Genius KB-G265
- Standardni font na tasterima
- Osvetljenje podjednako i prijatno
- Ne svetli oko tastera - prijatna je za rad noću
- tasteri dosta utegnutiji i tiši
- ima 2 USB 2.0 konektora
A sad i loše stvari:
- nervira me osvetljenje - dve LED linije na palm-rest-u koje svetle uvek kad i tasteri
- plastika i izrada nije baš najkvalitetnija - morao sam fizički da je ispravljam da ne klapara po stolu
- Genius natpis - bio bih srećniji da ga nema

Za oko 3000 din mislim da je trenutno best buy osvetljena YU tastatura.

super je sto ih hvalite ali nema poente kad ne mogu da se nadju :d nasao sam jednu x6 u oglasima i u jadnom je stanju, ako neko zna gde ima nek mi posalje na pp

ok je to, pratiti oglase i verovatno moze da se naleti, ali nisam iz tog fazona, i ne volim nesto posebno polovne stvari, ok je ako su dobro ocuvane al to je uvek pitanje, bloody mi je poslednji primerak iz radnji u bg odleteo ispred nosa, tako da je pala cm trigger z po super ceni, i tu se moja potera za novom tastaturom zavrsava :) sad sam miran, u moru gejmerskih i onih drugih ali prefinjenog dizajna, odlucio sam se da dam vise ali racunam da sam i dobio daleko vise

ma ja sam trazio predloge po raznim temama pa sam se zato ukljucio, ni sidewinder nije do 3,5 :) nisam imao ogranicenje cene ako vredi, pa sam se bio zagrejao i za x6 na vasu preporuku, dok nisam shvatio da je nema gotovo nigde ni da se naruci sa neta, tj izasla iz opticaja

ja x4 nisam nijednom platio preko 2500din,a dva puta sam uzimao i obe su bile u perfektnom stanju.da ne bude da ih jedem,nikad je nazalost nisam uzeo za sebe. :)

Vrh Dno