Šta je novo?

Tast + Mis

BuNnY_nIsH

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
320
Jel ima neka bezicna tastatura i bezicni mis, da bas mozete da se pohvalite njima. Da im dobro drzi baterija, da imaju neke svoje punjache, dobro hvataju signal....???

pa ovi noviji bolje drze bateriju, ali meni je sve to oko baterije, dometa, ide na zivce, tako da ako stvarno nemas potrebu bolje nemoj ni da ih uzimas.
ps:ja sam kupio i posle dva meseca prodao, vise se i ne secam koji je model bio.

Jel ima neka bezicna tastatura i bezicni mis, da bas mozete da se pohvalite njima. Da im dobro drzi baterija, da imaju neke svoje punjache, dobro hvataju signal....???

Logitech Cordless Desktop MX, imam ovu kombinaciju par godina, i jako sam zadovoljan. Miš leži odlično u ruci (najergonomičniji miš koji sam imao :smoke: ), i izuzetno je precizan (mislim da se radi o MX700). Ima svoje baterije na punjenje, i radi dosta dugo sa jednim punjenjem - 2-3 dana, a punjenje ide dosta brzo, a i ako se ponekad isprazni tokom rada, nije problem, pošto mogu ubaciti dve obične AA baterije i nastaviti sa radom. Domet miša je prilično dobar (2-3 metra), a tastature još bolji - mogu je nositi po čitavoj sobi bez problema, domet ide bez problema do 5-6 metara. Tastatura koristi dve obične AA baterije, koje traju izuzetno dugo (zaboravim kada sam ih stavio).

Jedini problem je što se ova serija više ne pravi, mislim da je naslednik Logitech Cordless Desktop MX 3000, ali ne znam da li je nasledio dobre karakteristike Logitech Cordless Desktop MX serije, pretpostavljam da jeste.

Logitech Cordless Desktop MX:

B00009MELJ.03.PT01._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg

Logitech MX700 Cordless Optical Mouse:

B00006JUIC.03._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg

Logitech Cordless Desktop MX 3000:

B0002ZFMMO.03._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg

Poslednja izmena:
THNX puno!!!

....ej, vidim da imash kombinaciju 4x512mb ram-a, ja se razmisljam o istoj posto imam 2x512 pa bih dodao josh toliko....kakva su ti iskustva??? (kazu nije bash najbolja kombinacija 4x512)....????

Poslednja izmena od urednika:
Ovo za RAM si mogao i na PM da ga pitaš, ili otvoriš novi thread ;)
Bilo koji Logitech model, pa i onaj najjeftiniji će ti odgovarati. Naravno, što skuplji to bolji, s tim što bih ja izbegao varijantu sa punjačem jer bespotrebno poskupljuje komplet a sada im miševi baš malo troše. U mom Logitech cordless mišu sam prvi put promenio baterije posle 8-9 meseci :D a koristim ga i kao daljinac za PC, ima i solidan domet, 4-5 metara.

....ej, vidim da imash kombinaciju 4x512mb ram-a, ja se razmisljam o istoj posto imam 2x512 pa bih dodao josh toliko....kakva su ti iskustva??? (kazu nije bash najbolja kombinacija 4x512)....????

Kod mene na ovoj ploči rade 4 RAM modula po 512 MB odlično, ali to zavisi od ploče do ploče, a takođe i od memorije. Bolje je naravno 2 modula po 1024 MB, ali ja sam imao ranije 2 dvostrana Infineon modula po 512 MB (3rd), pa sam kasnije dodao još 2 jednostrana od 512 MB (Infineon original). Sa 4 modula ploča radi u DDR 400 režimu, mada su mi neki korisnici na jednom forumu rekli da će ići samo kao DDR 333 (zbog 4 modula).

Na izgled lepa ali u praksi nije se pokazala nesto,Genius TwinTouch LuxeMate.
Naime,mis se pokazao veoma los,baterije su mu trajale dan-dva skrol tockic se vrlo brzo
uzj***o,tasteri nikakvi.
Na tastaturi od pocetka se cesto glavi dugme Ctrl,i po nekad dugme Alt.
Sto se dometa tice on je vrlo dobar(nekoliko metara).
Nemam bas nikakva iskustva sa drugim Wireles kompletima ali ovaj slobodno zaobidji.

Prilozi

• twintouch.jpg
    twintouch.jpg
    7.5 KB · Pregleda: 56
Nazad
Vrh Dno