Šta je novo?

Tarr Chronicles

Ova igra je prva liga! Pravo osveženje u kategoriji svemirskih pucačina. Poslednja dobra igra ovog tipa je bila Starlancer - striktne misije, nema trgovine i smaranja, samo akcija.

Na mojoj mašini u 1280x1024 na high detaljima radi glatko i bez ikakvih problema. Preporuka!

@gx-x znam ja da je masina losa ali nemoguce da bas toliko lose radi+sto nema ama bas nikakvog efekta menjanje rezolucije i nivoa detalja. *** Bioshock mi radi u 10*7 oko 30 fps i to kad napucam shadere i texture na high. Evo roboto ima malo brzu mashinu od mene i njemu leti, mora da je do nekog konflikta sa ATI-jem.

ma nije masina tvoja losa za ovu igru, vec je igra lose napisana...i meni je sa athlonom single core pomalo trzala i fps je bio oko 30-tak u proseku...

Poslednja izmena:
Nije losa igra.Samo me nervira sto ne mogu da nadjem mouse sensitivity.Da li uopste postoji ta opcija? :wall:

Јуче сам набавио комплетну игру па ћу да јавим утиске. Иначе колико видим за сада пуна верзија има доста висок framerate за разлику од демо-а гдје је он био закуцан на неких 30-40, мада искрено то се и не примјећује. Колико сам сконтао из reviewa све је некако линерано, али мени је важан осјећај лета свемиром, тако да се не буним.

Igra nije nista posebno.Misije su linearne.Nema trgovine i slicnim rpg tripovima vec je samo borba i borba.Grafika je ok ali nedostaju detaljne opcije.Sto se tice zvuka,nije bas na zavidnom nivou.Cuje se prelazak sa jedne muzicke teme na drugu ali taj prelaz je veoma amaterski uradjen tipa fade in-fade out.

slozio bi se ign-om 70/100 a i to mi se cini velikodusno

Pa za 1 GB velicine ovo je odlicno :)

igrica je izasla?

Pa vidish iznad da jeste...

Nazad
Vrh Dno