Šta je novo?

Targo Telekom

Bbaza hvala na informacijama. Inace meni ulaz izlepili SBB plakatima i podelili flajere. Zovem ih juce i saznam da jos ulaz nije u planu nego eto oni prikupljaju informacije o zainteresovanim korisnicima. Mts nema neke dzudzabidze za vdsl. Ma divota jedna.
 
pozdrav narode,
evo i blok 45 zove Targu popa :)
jesam dobro razumela, moze da se desi da ipak proradi?
jer ako ne proradi, koji drugi net uzeti, ponuda je katastrofalna...
 
To bi znacilo da im je internet source i ostatak opreme na 2 razlicita mesta ili koristi 2 razlicita prikljucka za struju :D
 
pozdrav narode,
evo i blok 45 zove Targu popa :)
jesam dobro razumela, moze da se desi da ipak proradi?
jer ako ne proradi, koji drugi net uzeti, ponuda je katastrofalna...

Po informacijama u pitanju je problem sa strujom koji treba da se resi, tako da bi trebalo da proradi. Nazalost mozemo samo da pogadjamo kada ce i proraditi.

Izbor u 45 bloku je dosta losa. Jedino sto izgleda ok za uzeti je Beogrid koji je sada deo SBB-a.
 
Ljudi moji ovo nema nigde na svetu. Imam tv kanale a neplacam mislim odjavio sam, i ne trebaju mi,nemam net a redovno placam,izludece me ovaj targo.
 
Iskreno, meni se ne ide sa targa samo zbog uploada. U 30. neki imaju sbb ali 50/2, valjda beogrid samo ima dobar upload a njih nemam u 21.bloku.

sent from SPACE
 
Iskreno, meni se ne ide sa targa samo zbog uploada. U 30. neki imaju sbb ali 50/2, valjda beogrid samo ima dobar upload a njih nemam u 21.bloku.

sent from SPACE

Meni su pre nekoliko dana iz Beogrida nudili simetricni ineternet. Takvi su im i paketi na sajtu tako da kapiram da je ta opcije ok. Problem je samo sto ih je kupio SBB i pitanje je kada ce i to da useru :D
 
Neko je ovde na forumu objasnio tu foru oko up/down i problem je u opremi i infrastrukturi koju koriste zato ne mogu veliki upload da daju. Nasa firma u Pragu ima optiku 10/5 i to je najjeftiniji paket.

sent from SPACE
 
Registrovao sam se samo da bih vam dao jednu informaciju. Prošle godine je centar Zemuna bio 4 ili 5 dana bez Targo neta. Tada sam više puta razgovarao sa stečajnom upravnicom Targa. Imam i mejlove ako bude trebalo da se sudimo. Šta mi je ona rekla??? Idu ekipe MTS-a i SBB-a i seku kablove Targo telekoma i da su takvih slučajeva imali na desetine!!! Ja joj objasnim da sav dve decenije novinar i preko deceniju urednik i da sam već pozvao Dražu iz Danasa i pitam je da li želi da joj izjava ide na naslovnu stranu. Ona počne skoro da plače - molila me deset puta da ne objavim ništa da ona ne bi imala problema. Rekla mi da iza MTS stoji država i da oni rade šta hoće (a ko stoji iza SBB-a - CIA ha ha). Da će ostati bez posla ne samo u Targu već da može das izgubi i licencu za stečajnog upravnika. Ja se smilujem i zatražim da svima umanji račune za onaj broj dana kada nisu radili. Malo morgen. Ništa nisu umanjili. I dok je prošle godine Targo u Zemunu bio u prekidu meni zvoni na vrata stana bilmez iz MTS-a. Nudi optički internet po specijalnoj ceni. Ja mu kažem da ostajem na Targu a on meni uz ciničan osmeh kaže "da tu firmu će MTS na javnoj licitaciji da kupi za tri meseca". Ali eto nisu ih kupili ni posle godinu dana. Pre neki dan MTS počeo novu kapmanju za BOX pakete kad juče puče Targo. Što se mene tiče čekam da proradi a MTS-u mogu da dam jedan veliki k...c!

To da im seku kablove iz MTSa i SBB ne verujem mada nije nemoguće. Ipak nekako mora da se opere nesposobnost upravnice i cele ekipe oko nje.
Ja koristim Targo od kada se pojavio i generalno sam zadovoljan ali da mogu da biram tuđu optiku momentalno bi vratio ruter.
Setite se samo kako su na mufte uleteli i raskopali ulice u Beogradu. Voleo bi da vidim da tako neko raskopa ulice u Ljubljani.
 
U Zemunu su raskopali da bi uveli kamere jednom poznatom celavom liku, zato ne verujem da ce propasti.

Sent from mTalk Lumia 640XL
 
Koja je alternativa? Kad sam zvao SBB lik je okolisao da bi na kraju rekao tiho da moj kraj drzi neko drugi i da ne mogu da prismrde. Imam kablovsku ptt ali ti magarci nemaju nameru da uvedu internet, drze samo TV. Klasika ADSL preko tel.zice ne dolazi u obzir jer su mi zice u ulazu uzas a i kabl do zgrade je uzas (to je ona davno cuvena afera kad su kupljeni kablovi u sloveniju koji su imali papirnu izolciju), plus domaci crnci svake godine kradu-seku bakarne kablove, poklopce sahtova, metalne otirace ispred ulaza i sve to prolazi.
 
hvala lega99; pomislila sam na ADSL kao opciju, treba mi net radim od kuce i ovo mi je upravo PAKAO sad... na mobilnom sam internetu, mo'š misliti... ne znam sta cu, iskreno.
 
Za rad od kuce se uzimaju neki ozbiljniji paketi, ne ovi home flat :D

Sent from mTalk Lumia 640XL
 
Koliko vidim, vikend bez neta. Cirka sreda/cetvrtak dolazi net.

sent from SPACE
 
Ljudi, na kraju krajeva svi mi koji smo ostali sa firmom koja u svom nazivu ima -u stečaju- svesni smo rizika koji dolazi sa tim.

Poslato sa telefona pomoću tapatalk app
 
hej a kakva su iskustva sa Beogridom?
da li da se upustam u to ili ne?
mnogo lepo zvuci - simetrican net, navodno garantuju brzine navedene u cenovniku...
jel stvarno tako dobro, zna li neko?
 
Beogrid je odličan ko ima mogućnost, prijatelj je kod njih uzeo 50/50, prezadovoljan je.
 
Ma salim se, koristim i ja home paket za posao... Ali kad mi je pucao net, lik koji radi tamo me je ubedjivao da moram da uzmem bizMis paket :D

Sent from mTalk Lumia 640XL

srecom, ja mogu da idem u kancelariju dok shvatim sta cu, ali nije zgodno... znas ono, nije problem ni da platis, ali da znas da mozes da racunas na uslugu.
ovako, kao muva u tegli :S:
 
Za rad od kuce se uzimaju neki ozbiljniji paketi, ne ovi home flat :D

Sent from mTalk Lumia 640XL

Uf sto volim ovakve odgovore :( Sta kad nema alternative, lako se *urciti kad imas alternatva koliko hoces. Kod mene komisja iz zgrade do mene ima Targo i Telekom, Targo je bio SF za sve koji su u to vreme bili na ADSL, koliko znam nista drugo nije ni bilo. Izmi VIP ili neke druge bezicne, odrace te ko mladog majmuna pa ti vidi da li ti se ispalti. Ko je meni mogao da obezbdi 40/20 konekciju a Targo je to mogao kad sam uzeo. Drgo stvar je politicke mahinacije kako je Targo dosao ovde i koje je privilegije imao pa gazda izvarao dobavljace, izvodjace, svoje radnike i nije u zatvoru.
 
Blok 45 došao TV i net, sajt im je online takođe.
 
Nazad
Vrh Dno