Šta je novo?

Targo Telekom

Ne penale, nego je tek novembarski racun stigao a mart je.

sent from SPACE
 
Kod mene su sve lampice uključene, ne blinka ništa, ali neta nema

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
 
b33

Sve lampice uredno svetle, baš kako treba ali nema Interneta. A i sajt im nije dostupan??? Probao da se igram sa DNS-ovima, ne vredi. Neko je napisao ovde da im isteklo 5 godina zakupa pa ne mogu da produže, crne slutnje. Ako zanemarimo prekide, žao će mi biti da prekinem saradnju. Imam opcije SBB, Radijus vektor itd.... a sve je to moj do mojega u poređenju sa ovim, kada radi!
 
b3

Isti simptomi – sve lampice normalno svetle ali interneta nema. Sajt im ne radi i dalje. Ovo ne sluti na dobro :(
 
Nema, mada ovo je prvi put ako se ne varam da prakticno svi u Srbiji koji su na targu nemaju internet. I da im u isto vreme sajt ne radi. Za targo izgleda Winter is coming, pre nego sto prolazi

Poslato sa telefona pomoću tapatalk app
 
Idem ujutru pre posla do njih i pisacu sta se desava, nema druge

sent from SPACE
 
Ako ih nahvataš tamo uopšte. Kad sam raskidao ugovor početkom januara, tamo su bile samo dve žene koje su prihvatale raskide i proveravale koliko je uplata proknjiženo do raskida.

10 minuta sam zvonio i čekao da se neko uopšte pojavi i otvori vrata od njihovih kancelarija.

Budući da radim u istoj zgradi, mogu da proverim ujutru kod obezbeđenja da li uopšte ima više nekog tamo.
 
Bio ja danas oko 10 do 4 i rece lik na portirnici nema nikog, otisli.

sent from SPACE
 
Otišli kući za taj dan ili otišli trajno, tj. odselili se iz prostorija?
 
Sta to tacno znaci "otisli"?
Otisli taj dan sa posla jer su zavrsili sa radnim vremenom, otisla firma iz tih kancelarija sve ispraznila i pokupila se u nepoznatom pravcu...?

Neka vam migthy sutra to proveri...

edit: pretece me :)
 
Odlepiću.. Sredio sam špaiz, sobu, dokumenta, odgledao film i čitao knjigu.

Pa da li ste vi normalni... :D

Sent from my Nexus 6P
 
Neka neko ode u targo ko blizu njih zivi i vidi sta se desava,da li su skroz ugasili sve ili je privremeno.
 
Registrovao sam se samo da bih vam dao jednu informaciju. Prošle godine je centar Zemuna bio 4 ili 5 dana bez Targo neta. Tada sam više puta razgovarao sa stečajnom upravnicom Targa. Imam i mejlove ako bude trebalo da se sudimo. Šta mi je ona rekla??? Idu ekipe MTS-a i SBB-a i seku kablove Targo telekoma i da su takvih slučajeva imali na desetine!!! Ja joj objasnim da sav dve decenije novinar i preko deceniju urednik i da sam već pozvao Dražu iz Danasa i pitam je da li želi da joj izjava ide na naslovnu stranu. Ona počne skoro da plače - molila me deset puta da ne objavim ništa da ona ne bi imala problema. Rekla mi da iza MTS stoji država i da oni rade šta hoće (a ko stoji iza SBB-a - CIA ha ha). Da će ostati bez posla ne samo u Targu već da može das izgubi i licencu za stečajnog upravnika. Ja se smilujem i zatražim da svima umanji račune za onaj broj dana kada nisu radili. Malo morgen. Ništa nisu umanjili. I dok je prošle godine Targo u Zemunu bio u prekidu meni zvoni na vrata stana bilmez iz MTS-a. Nudi optički internet po specijalnoj ceni. Ja mu kažem da ostajem na Targu a on meni uz ciničan osmeh kaže "da tu firmu će MTS na javnoj licitaciji da kupi za tri meseca". Ali eto nisu ih kupili ni posle godinu dana. Pre neki dan MTS počeo novu kapmanju za BOX pakete kad juče puče Targo. Što se mene tiče čekam da proradi a MTS-u mogu da dam jedan veliki k...c!
 
I nalegni na taj interfon, nisu bas naročito voljni da otvore odmah.

Poslato sa telefona pomoću tapatalk app
 
Problem je sa strujom, eps je na terenu trebalo je jos jutros da puste, to je sve od informacija.Jedna devojka sedi nas 50 ceka da pita isto.Ko hoce da raskine zadnji uplacen racun i oprema.

sent from SPACE
 
Problem je sa strujom, eps je na terenu trebalo je jos jutros da puste, to je sve od informacija.Jedna devojka sedi nas 50 ceka da pita isto.Ko hoce da raskine zadnji uplacen racun i oprema.

sent from SPACE

I sajt im je ostao bez struje. Svaki dan nešto novo naučim.
 
Znači kvar sa strujom, dobro da nije isključenje od strane eps-a zbog neplaćenih računa.

Poslato sa telefona pomoću tapatalk app
 
Eps juce iskljucio a danas kad uplate (ako uplate) treba ekipa da izadje i da im pusti struju... logicno. :d

Svima sem bolnicama, vodovodu i eventualno glavnim centralama telekompanija, vojsci, policiji, vatrogascima i hitnoj pomoci, treba iskljuciti struju ako ne plate. Za privredu voditi racuna o tehnoloskom procesu da ne naprave stetu nepotrebno ali ko ne placa da "rade makaze", da se zna da dzaba nema nigde...
 
Poslednja izmena:
@Urednik... Trebali ste da objavite to kad se vec gospodja brine za licencu stecajnog a ne za potrosace...

Sent from mTalk Lumia 640XL
 
Cekaj bre. Ako je Targu ugasena struka(EPS) kako onda rade serveri za DHCP i AUTH? Kako imam neke TV kanale? :O
 
Nazad
Vrh Dno