Šta je novo?

Targo Telekom

I meni stigao juce... Ne znam da li ste provalili kako prave poziv na broj - BROJ_UGOVORA_MM_YY. Na poledjini racuna imate broj ugovora i samo se doda mesec i godina. Sledeci ce se zavrsavati sa xxxxxxxxx0216 ;)

Mada, nema potrebe da se zuri sa placanjima... Kada se dobije racun, tada se plati (naravno ako racuni stizu na adresu svih ovih meseci :))

BECKS, veliko hvala od bivšeg korisnika TT-a.

Srećno na novom poslu!

Stigao racun. Ne odvedosmo Becks-a bar na pivo.

Blok 45 nema internet, ima li ko iz drugih blokova da potvrdi?

Sređeno, zabaovao ONT, restart je rešio. Izbegavam da ga pipam da se ne desi da neće da se konektuje...

Pozdrav BECKS
Drago mi je sto smo imali takvog strucnjaka mi koji smo i dalje na Targu.Ti si nam bio karika u Targu,pomagao,obavestavao o svemu sta se desava tako da mi je zao sto si otisao.Salim se naravno svako bira za sebe sta mu je najbolje,tako da zelim ti puno uspeha na novom poslu.Ostajem i dalje na Targu,jer mi sve radi extra,necu menjati do okoncanja ovoga.
Haha ovi sto se nude da vode na pivo,ne javljaju se.
Malo sale naravno,puno uspeha i srece na novom poslu,Pozdrav

Ma ko se ne javlja? Svi smo sa NBG i gde cemo?Ulica gladnih, neki kafic?

Iako nisam prethodno zvao na pivo, rado bih castio coveka koji nam je sve vreme pomagao... Kad i gde? :)

RADOVI U MREŽI 28.03.2016. 09-16H
25/03/2016

Zbog radova na unapređenju mreže nadprovajdera internet servisa obavešteni smo da su mogući kratkotrajni prekidi u isporuci internet servisa dana 28.03.2016. u vremenu od 09-16h.

Srdačno,
Vaš TARGO Telekom doo u stečaju

Da ne bude da nismo znali :)

Danas mi otežano otvara stranice. Ako ima još neko da je ostao kod Targa, da li ima ovaj problem?

Ni kod mene. Pisao sam im na mail... ***, sad nam nema BECKS-a da to odmah resi... :(

Uglavnom je kao delay od tipa 20 min, cim se konektujem na drugu konekciju sve je realtime.

Da li je to Targo limitirao torent na 1,5 MB/s?

EDIT: proradio je torent na punu brzinu.

Dolazi SBB u moj ulaz. Verovatno prelazim.
Ima dve nedelje kako sam im prijavio loš TV signal, pikselizaciju. TV prijavljuje Signal quality 28-30%, Signal strenght 50-60%, BER visok. Tek danas su došli, ustanovili nizak nivo signala u ormaru u ulazu (a nije bilo tako, signal je ranije bio izvanredan!).
Rešenje: U taj ormar je ugrađen 1/16 spliter, a ima samo 3 korisnika u zgradi. Kažu, zameniće na 1/4, i biće OK. Naravno, taj drugi spliter nemaju, navodno sutra.
Iako mi internet savršeno radi, mislim da ću ipak preći na SBB.

Dolazi SBB u moj ulaz. Verovatno prelazim.
Ima dve nedelje kako sam im prijavio loš TV signal, pikselizaciju. TV prijavljuje Signal quality 28-30%, Signal strenght 50-60%, BER visok. Tek danas su došli, ustanovili nizak nivo signala u ormaru u ulazu (a nije bilo tako, signal je ranije bio izvanredan!).
Rešenje: U taj ormar je ugrađen 1/16 spliter, a ima samo 3 korisnika u zgradi. Kažu, zameniće na 1/4, i biće OK. Naravno, taj drugi spliter nemaju, navodno sutra.
Iako mi internet savršeno radi, mislim da ću ipak preći na SBB.

Probaj KODI pre nego što pređeš kod SBB-a.
Kod mene je SBB došao pre par meseci, ali uslovljavaju net sa kablovskom. Meni pored kodija ne treba kablovska.

Nazad
Vrh Dno