Šta je novo?

Targo Telekom

Od Targa...

Poštovani,

Usled radova koje izvodi građevinska firma došlo je do prekida našeg optičkog kabla u ulici Radoja Dakića. Naše ekipe su na terenu i u toku je sanacija prekida.

Očekujemo otklanjanje kvara i uspostavljanje internet i TV servisa u narednih par sati.

Molimo Vas za strpljenje.

Sa poštovanjem,
Targo Telekom doo u stečaju

Dal je realno da kraljevi koji kopaju Radoja Dakica dva puta u dva dana preseku isti kabl? o_O

Meni se net od jutros vuče nenormalno. Ne radi saobraćaj ka stranim sajtovima, domaće kao otvori. Benčhmark forum otvara po minut.

Poslednja izmena:
@Bivis: A kolike su sanse da u dva dana za redom isti simptomi imaju razlicit uzrok? :D
@Becks: Neki info?

Meni pije vodu da je fizički prekid u Radoja Dakića jer sam video svojim očima kabl koji je bio ukopan 20ak cm ispod asfalta. Problem je što ne vidim da iko išta radi na terenu a vikend pred nama

Koliko su oni duboko polagali optiku, i postoji li uopste neka mapa podzemnih instalacija.

Koliko su oni duboko polagali optiku, i postoji li uopste neka mapa podzemnih instalacija.

Po meni ni pola metra. Možda približno 30cm. Inače samo polaganje je rađeno haotično.
U Radoja Dakića se rade nova parking mesta po principu smanjenja kolovoza i zauzeća dela trotoara. Sve je raskopano i čini čini mi se prekid kod ulaza u Institut za Majku i Dete. Što je najgore to će verovatno potrajati i ponovo se ponavljati.
Malopre sam tamo prošao i gradilište je napušteno. Što će reći ništa se pametno

Hvala Sirob na informacijama, ostaje da se naoruzamo strpljenjem, nazalost...

Nadam se da ćemo danas kada slavimo pobedu nad susjedima, imati internet kako bi mogli da pišemo hvalospeve i zaradimo sendviče.

Klik.

Koliko znam, prekid jeste u Radoja Dakica. Bio je juce saniran ali se danas opet ponovio.
Ko zna zasto i kako, mozda su ponovo prekinuli kabl a mozda prethodna reparacija nije bila kako treba.

Ti MORAS ovako ili onako da obustavis koriscenje i placanje iste.
Moras prekinuti ugovor o koriscenju njihovih usluga i svakako moras ici do poslovnice (opet).
To sto nece da raskinu ugovor pre vremne ce postati uskoro da nece da prekinu pruzanja usluga koje daju, navodno daju sada.
Ako ti ne raskines koriscenje njihovih usluga opet ces morati da placas bez obzira sto je prosla ugovorna obaveza, jer ce tebi i dalje dolaziti racuni i tebe ce voditi kao korisnika i mogu te u roku od godinu dana tuziti za racune.
Kad uvedes tv i net od drugog operatera, demontiraj modem, ugovor, kutiju, potvrdu o prijemu opreme i u poslovnicu i predaj, trazi POTVRDU da si predao opremu i da napisu kad si predao i opet pismeno trazi da ti potvrde da si predao zahtev za raskidanje ugovora, saradnje, pruzanja usluge za tv i net ili sta vec si koristio.

Kad istekne ugovorna obaveza nece prestati usluga i nece prestati naplata te usluga, ma kakava ta usluga bila.

Ja neznam (hocu da pisem spojeno i sta mi ko moze) odakle ti to da bukvalno pretis. Nista se ne mora mora se samo umreti, ako jedna od strana ne ispunjava svoje obaveze a druga cak nemoze ni da nadje odgovorno lice sa kojim ce razgovarati, jednostavno prestane placati, a oni ako neplacas njihove neusluge neka iskljuce pa to je bar lako, ali ne botu, ti si tu da pretis a strasis ljude umesto da se pokrijes usima i da ides u cosak da se sramotis.Ja sam zaboravio da platim jedasn racun proslo izvesno vreme ,nazvali su me i lLJUBAZNO OBAVESTILI DA NISAM PLATIO JEDAN MESEC I NEKA TO URADIM JER CE MI USLUCAJU DA NEPLATIM BITI PRINUDJENI DA MI OBUSTAVE PRUZANJE USLUGE. To je bilo dok je TT poslovao 'normalno"Odmah pre tri godine je meni bilo sumnjivo kada sam procitao u ugovoru da ukoliko dodje do ostecenja modema treba da ima se nadoknadi 20000 din. Pa nije zlatan da toliko kosta, odmah sam trebao znati koliko su neposlovni i brezobrazni ali ne, nadas se bice bolje, nikada ovde nikada.

S tobom drug nesto nije u redu.
Pripisacu to jutarnjem "bunilu", jos obnevideo od spavanja, mozak na leru zbog vikenda i TOTALNO POGRESNO shvatanje moga posta...
Nikako mi nije jasno gde i kako mozes videti pretnju upucenu tebi ili nekome drugom, bilo kome u onom sto napisah.

Slobodan si ti da ucinis onako kako ti odgovara i mislis da je najbolje po tebe.

Sada jedan ne bas prijateljski predlog... slobodno prestani placati uslugu, nemoj otici da vratis modem, nemoj podneti pismeno zahtev za raskid koriscenja njihove usluge i budi uveren i dalje da te nece tuziti pre isteka godinu dana od pocetka neplacanja...

Pozdrav od "bota".

Poslednja izmena:
Video sam jutros prekid u kablu. On je kod Radoja Dakića br. 1
Kabl su izvadili iz ležišta i razvukli po ogradi i saobraćajnim znacima!?
Neko je navodno dovozio hleb radnji i pokidao kabl!?
Niko iz Targa ne radi na terenu a i da radi opet će se desiti na žalost

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno