Šta je novo?

Targo Telekom

Nije Targo centralno grejanje pa da se ne može isključiti (pogledajte šta se dešava u Nišu povodom CG, a isto je i u BGD), e to što još treba da pošalješ zvanično email ili šta god da kažu da treba, pa pošalji i im to, jel to tolko teško ? Ne kažem da tako treba ali ipak je firma u stečaju, ne verujem da nije mogući raskid ugovora kao kod Toplane što je slučaj... Gadno bi bilo kad bi ostale firme počele da primenjuju politiku Toplane...

Mozda drugima nije nemoguce ali ocigledno meni jeste! Na meil vec dugo vreme neodgovara ali bas vala niko.

Evo dodje kraj meseca racuna nigde! I sta sad ? Izes ti sve ako firma vise nema nacina ni racune da salje! Ili prodaj ili zatvaraj radnju I dovidjenja.

Sve ostalo su mutne radnje, pranje novca razne kradje podvale itd.

Poslednja izmena:
SBB (a samim tim i Beogrid) povećali su brzine.
Sad je kod Beogrida 30/30 – 1690 din.

Bilo bi dobro da se kod Targa nešto počne dešavati (makar i na loše).

Je l' zna neko šta se dešava sa Targom?

Ne radi mi net/tv već treći dan, na call centar se ne javljaju... Jedino što sam dobio odgovor na mejl da mi je reklamacija prosleđena nadležnoj službi...

Je l' izlaze oni uopšte na teren?

Na call centar nemoj ni da se trudis da zoves. Suvise ih malo ima da bi se na njega javljali a i kada mogu izbegavaju (valjda mnogo ljudi urla pa im dojadilo). Ako su ti na mail tako rekli onda mozes da pod A: cekas da nesto urade ili pod B: odes licno tamo i vidis sta i kako ;)

Juče (02 septembar) stigao račun (papirni, klasična pošta) za mesec jul... cifra standardna... Ovog puta nije bio problem platiti, sve prošlo iz prve (nema modela 97 na uplatnici).

Da stigao je i meni.

Nego, da li ima pomaka u prodaji.... Ko će biti ponosni vlasnik 1200 km optike u našoj zemlji!?

Juče (02 septembar) stigao račun (papirni, klasična pošta) za mesec jul... cifra standardna... Ovog puta nije bio problem platiti, sve prošlo iz prve (nema modela 97 na uplatnici).

Jel isti poziv na broj stigao kao i prethodnih meseci? Nece uopste da prodje poziv koji je naveden u racunu.

Targo je sad u nekoj kvazi tranziciji. Pokusavaju da se iscupaju jer su kao promenili vlasnika. Iskreno ne bi me iznenadilo da ih vlasnik ugasi u potpunosti i pocne da izdaje "dark fiber".

Sto se tice call centra, nema leba. Jedini nacin da se bilo sta uradi jeste da se ode u BOP (Djordja Stanojevica) i tamo da se vidi sta treba. Nemojte da se iznenadite, tamo njihove kancelarije su u mraku, prazno ima desetak ljudi mozda. Koliko sam ja cuo iz nekih prica ima valjda jedna jedina ekipa kvalifikovana za izlazak na teren (kada nedaj boze nastane prekid).

Poslednja izmena:
I dalje imam problem updejta Android aplikacija. Neke aplikacije odrade kako treba a neke Google store izbaci greska 503. Da li je do Targa ili neki drugi djavo usetao u telefon? Preko mobilne mreze sve ok.

I dalje imam problem updejta Android aplikacija. Neke aplikacije odrade kako treba a neke Google store izbaci greska 503. Da li je do Targa ili neki drugi djavo usetao u telefon? Preko mobilne mreze sve ok.

Kakve veze ima Targo i placanje sa apdejtom aplikacija? Kako si uspeo to da povezes uopste?

Imao sam i ja tih problema i na tabletu i na telefonu prethodnih dana - neke aplikacije ne uspevaju da skinu update (greška 403), a neke prođu.

Ali mi se to dešavalo i na Targu i na Telenor 4G. Za pojedine aplikacije koje neće da se update-uju je je palilo da uradim uninstall/install (npr. WiFi Analyzer), a za pojedine sam jednostavno sačekao par sati (Google Chrome).

Koliko sam ukapirao nije do ISP-a nego jednostavno do Google servera odakle se radi update - jednostavno su preopterećeni.

Svi imamo problem ažuriranja aplikacija sa PlayStore-a. Izbacuje grešku 403. Čim se povežem na poslu na SBB ažurira bez problema.

Imam i ja isti problem, i to samo na Targu, nisam primetio na drugim mrežama / provajderima

Znači nisam jedini...

Dosadna i ta greska 403.

Ja cekam jos tipa 2 nedelje mi istekne ugovor i vracam sve bez kontaktiranja bilo koga i onda otidoh kod Beogrida. 30/30 za istu kintu...

Ako nista imacu call centar na koj cu moci kukam do mile volje :smash:

Da Vam nisu povecali brzine na Targu ? Nema vishe cenovnik na sajtu.

:D

Povecali ? Ovde odavno ima srece ako iko ima brzinu i internet a ne nesto drugo :d

Jesam, ne pomaže. Nema veze sa Google-om već ISP-jem.

Meni se desava i na mobilnom (4.1) i tabletu (5.02). S tim da tablet ima dva korisnicka profila a google pominje i to kao jedan od mogucih problema ali preko Telenor mreze sve prodje kako treba.

Poslednja izmena:
Evo nestao i History kanal i Explorer, totalno rasulo. Samo da kazem Targo botovima da sam ja nekako dobio njihov centar i rekao sam da hocu da odjavim TV a za sad da zadrzim NET. Odgovorili su mi da ja licno dodjem u Bgd da podnesem zahtev. Koji je to brezobrazluk,pa nije ni cudo sto sve odlazi do djavola. Tu spominju neke spamove,pa sta sad treba od rasula u jednoj firmi da govorimo kao sve OK. Nema placanja pa neka iskljuce jer to je njihov nacin poslovanja,ne tice me se stecaj i te stvari,da su radili profesionalno ne bi sebe doveli u ovakav gubitnicki polozaj. I opet da podsetim botove da me ne citiraju jer ovo je tema o TARGO TELEKOMU i moje je pravo ako nesto nije po ugovoru od strane provajdera, mogu da kritikujem koliko mi volja,pa i kad promenim provajdera kritikovacu njegovu neprofesionalnost .Evo reci jednog velikog pisca koji je lepo rekao zasto je tako kako je kod nas.

Laž kao vid srpskog patriotizma. Patologija koja je srbijanski mainstream. Citiram Dobricu Cosica: "Mi (Srbi) lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudu bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urodene inteligencije. Lažamo stvaralacki, maštovito, intenzivno." Veruj im jedino da lažu.Konkretno u ovom slucaju mislim na Targo Telekom.

Poslednja izmena:
@becks Dešava li se nešto u TT, ima li svetla na kraju tunela? Sa internetom nisam imao problema, sve radi kako treba, ali ovo sa TV kanalima koji nestaju pocinje d me brine.

I sta su slagali, nisi morao da ides?

Sada nece da se jave na korisnicki telefon kao zauzeti su,treba samo da im kazem da necu vise da gledam njihovu TV i nemam nameru da idem da se lomatam u Bgd. Ako im kazem da ne znam i necu da znam gde se nalaze oni ce mi reci" PA GOSPODINE KUPITE TEL. KOJI IMA GPS". Sta je problem da se preko telefona urade poslovi,alooo tako se obrcu bilioni dolara u svetu a tu kao nemogu da odjavim TV, e to ti je laz , to je ono sto se svakodnevno susrecem ovde po svim pitanjima.

Vrh Dno