Šta je novo?

Targo Telekom

Kakav je to problem kad se tako brzo otkloni ? Ima li neko precizne informacije ?

Radi i kod mene, šta god i u kakvom god da su finansijskom i organizacionom stanju, makar brzo reaguju na tehnički deo :)

Znam da je verovatno više trud i entuzijazam pojedinaca, a ne organizacija u firmi, ali zahvalan sam u svakom slučaju :)

Опет проблеми са отварањем неких сајтова? Блок 45.

Evo:
Celokupan udeo slovenačke kompanije "Nuba Svetovanje in investiranje" sa sedištem u Ljubljani u društvu "Targo Telekom" Beograd, koji iznosi 89,09% kapitala "Targo Telekoma", prodat je u ponedeljak (16. mart 2015. godine) na javnom nadmetanju održanom u Beogradu u okviru vansudskog postupka namirenja potraživanja založnog poverioca Factor banke d.d. Ljubljana prema "Nubi" iz založenog udela, saopštila je Factor banka sa sedištem u Ljubljani.
Kupac udela na javnom nadmetanju je društvo "PV Naložbe" d.o.o. sa sedištem u Ljubljani. PV Naložbe obavestilo je javnost i korisnike da promena vlasničke strukture u "Targo Telekomu" do koje je došlo preuzimanjem većinskog udela koji je pripadao "Nubi" neće uticati na poslovanje "Targo Telekoma" i odnos sa korisnicima usluga i poslovnim partnerima.

Kupac udela na javnom nadmetanju je društvo "PV Naložbe" d.o.o. sa sedištem u Ljubljani. PV Naložbe obavestilo je javnost i korisnike da promena vlasničke strukture u "Targo Telekomu" do koje je došlo preuzimanjem većinskog udela koji je pripadao "Nubi" neće uticati na poslovanje "Targo Telekoma" i odnos sa korisnicima usluga i poslovnim partnerima.

A svi se ponadali da će uticati i to drastično

u zadnjih 24h net je pukao vise od 20x,..posle sam prestao da brojim,...nebitno za one koji samo citaju novine,..
mozda je stvarno vreme za "razvod",..ne verujem mnogo u bankare,...

Izdrzi mornar jos malo, oluja mora da prestane, kad tad... ako iskocis sada mogu da se dese dve stvari, da se oslobodis bede ili da posle opet dobijes neke promo besplatne usluge, mesece i slicno kada nesto srede. :D

Vec mi je smor da pisem da ne radi, a znam da ce jedino tako proraditi, od zvanja Call centra nema nista jer se ne javljaju.

Pa sad je i kod mene, sat vremena kasnije :D

Mrzelo me i da se javljam, nije radio net nekih sat vremena, pre toga prekidao nekoliko puta na kratko.

Od oktobra 2012. kada sam uveo TT nisam imao ovoliko prekida ukupno, koliko u poslednjih par dana.

Nešto je opasno izbaksuzirala ova promena vlasnika.

I opet ne radi. Ovo vec postaje komicno, valjda nagrada za uplatu u napred.

Trebali su ipak malo dublje da kopaju rovove ,bar je tako u zemljama u okruzenju :)

Blok 8a, korisnik sam Targa od samog početka, i nikada nije bilo ovoliko prekida za sve ovo vreme korišćenja kao u zadnja dva dana.

Slazem se, jedan sam od onih sretnika koji nisu imali nikakvih problema i za ove dve i po godine net mi je puko mozda par puta, ali su zato za poslednjih nedelju dana sve nadoknadili. Ako se ovo nastavi ovako menjam provajdera sad bar imam izbor...

neizvesnost je naj gore moguce st(r)anje,..
neznas dal da ga davis il da plivas dalje,..kopna nema na vidiku,...a mogli bi da se izjasne,..

Opet DNS trokira?

I kod mene u 45-om. Pocelo je pre 40 minuta...

I prekid traje celu noc...na telefon se jave samo kad stigne internet.

Nadam se da ce Targo telekom opstati na ovim ' postenim i cestitim " prostorima gde nema zlonamernosti,ljubomore,prevara gradjana u svim sferama zivota (platis jedno dobijes drugo,itd.) Targo NET "je dosao da nam tu truje narod i bude nelojalna konkurencija postenim provajderima)ali posto sam ja obican gradjanin koji se nerazume u politiku i sta valja i a sta ne valja ,ja cu koristiti Targo dokle god oni budu radili ovako kao rade, a ovim "postenim" zelim puno srece u unapredjivanju telekomunikacija u Srbiji,ljubi ih majka, sto bi rekao HER ZIKA.

Jel Targo još uvek ne priključuje nove korisnike?

Sećam se da sam danih dana potpisao neki ugovor o priključenju (došla neka žena sa papirima), al od tada ništa.

Juce je krenulo da failuje tokom dana u servis je nekako vracan u pogon.
Sad su konacno zamenjeni neki delovi i time je problem nadam se resen na duze vreme.

Pozdrav,

Je li rešen i problem nedobijanja ip-a kod restarta ONT-a?

Nazad
Vrh Dno