Šta je novo?

Targo Telekom

СББ се оградио па су навели нешто што може да покрије овај проблем.
Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije na mobilnim uređajima i računarima.
U skladu sa ugovorima koje imamo sa kanalima, korisnici D3 GO TV sadržaj mogu da gledaju i van SBB mreže ako su njihovi uređaji povezani preko ADSL-a, kao i preko mobilnih mreža. Pojedini kanali su već dostupni u celom svetu. Veći broj kanala je dostupan u zemljama u kojima grupa kojoj pripada i SBB posluje, a pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za SBB mrežu. Uz 60 novih dodatnih kanala, trenutno vam je na raspolaganju preko 130 kanala.
Код мене ван СББ не раде Спорт клуб али и Fox и Animal Planet а вероватно има још таквих.
Ипак, на мобилном интернету (пробао мт:с и Теленор) ради Спорт клуб а не раде они остали. Како год, услуга је укључена у пакет који користим па не могу да бирам.

U poslednjih mesec dana ruter se restartuje nekoliko puta u toku dana. Prijavila sam tehničkoj službi ali mi nisu odgovorili u čemu je problem . Doduše nisam ih previše cimala jer sa sve nakon desetak sekundi vraćalo u normalu. Međutim od sinoć novi problem , nema interneta , kablovska radi na rutreu gore sve lampice koje i treba osim lampice za internet koja blinka. Ponovo sam prijavila problem juče oko 17 h i do sada ništa.
Ono što me nervira je da mi niko nije rekao gđe je kvar ako je uopšte i kada mogu očekivati da će se internet veza ponovo uspostaviti.
Blok 22 je u pitanju.
O ovome pričamo u temi već više od godinu dana. Postoji sistemski problem koji Targo ne može da reši. Internet će ti se vratiti, ne zna se kad, vrlo verovatno unutar dan-dva.
Prebacivanjem ONT-a u bridge mod i postavljanjem svog rutera iza, problem možeš (gotovo) u potpunosti da rešiš.

Znači sada na scenu stupaju oni bogovi o kojima ste pisali. Uh, ja baš ne spadam u one koje čuvaju i kojima su naklonjeni.
Hvala na savetu za rešenje problema ali ja za to nemam ni znanja ni sposobnosti.

Evo i ja da se pozalim...nemam net od petka tj 3 dana skoro i ne znam sta da radim,jer mi net neophodan zbog sljake...eto sad me ljudi cekaju ne znam sta da im kazem a ovi iz targa numeju da rese problem...tako da verovatno cu otkazati ugovor jer ne mogu se nerviram vise...sto najgore platio sam unapred kad je bio popust,sad moram i to da trazim repa nazad... budjavi targo :(

Bezveze je što posao trpi. Jesi li razmislio da uzmeš neki 3g net na USB, imaš par gb za 400-500 din mesečno, zavisi koliko trošiš neta. Ako bi ti potrajalo da premostiš prekid, super bi ti bilo, jer za net približno kvaliteta (kad radi) treba puno više para.

Bezveze je što posao trpi. Jesi li razmislio da uzmeš neki 3g net na USB, imaš par gb za 400-500 din mesečno, zavisi koliko trošiš neta. Ako bi ti potrajalo da premostiš prekid, super bi ti bilo, jer za net približno kvaliteta (kad radi) treba puno više para.

Jes brate u pravu si...sto se toga tice ***a nigde nema FTTH kod ostalih.. 3g mi ne cini ..generalno treba mi stalna konekciija (za ftp) jer ne mogu da gledam u bob da li ce da mi dhcp dodeli IP il ne pa da mi oni na kraju kazu kako ne moze da se resi..ortak preko puta mene je uveo isto kad i ja i kod nejga nema problema sa tim... ( sto dovoljno govori koki sam maler :p )

Kad ce ta cuvena prodaja?

Strpljenje, ako se prodaju proradice sve kao na pocetku, za 30 dana... (moja procena).

Samo strpljenje, i proradiće. I kod mene je bilo tako. Doduše, znatno kraće vreme sam bio bez neta.
A to za prodaju će da popričekamo. Još uvek mrdaju, a treba prvo da ih umlate načisto da bi ih 'eftino uvalili i skupo se ugradili.

Ja sam treci dan bez interneta, i sto je najgore kako su mi oni rekli ni sami ne znaju kada ce mi proraditi :S

u 45 bloku juce devojka osta bez neta. Zvala ih i oni joj rekli da imaju jako veliki kvar i da nece imati net do Nove godine. Sat vremena nakon poziva net je stigao.

Targo ima jako veliki kvar u mrezi koji trajno nece biti resen barem do Nove godine.
Korisnik ce dobiti konekciju, ali ne moze pouzdano da se zna kad.

Jel su bar rekli o kakvom se problemu radi ?

Će se da prodaju do Novu godinu, pa će posle da se popravu sve u kvar što gi je...

Poslednja izmena:
Nego kad će ta udaja???

Možda korisnici dobiju koji rezervni deo u miraz:d

Poslednja izmena:
...a i mi smo ti jak forum - i kad bude bila udaja imamo samo marijananetu da posaljemo da vata bidermajer ...ich nam ne valja ovaj nas poso.

23bkok prekida vec danima, sitni prekidi tek da nista vece ne mogu na upload. Sad je opet bio prekid ali na par minuta, sreca povratio se.

Samo se zezaj sa tim sitnim prekidima, dok te ne zvekne višednevni...
Kladim se da si u routing modu, da imaš više od 2-3 WiFi klijenta svakodnevno nakačenih, i da ti ne pada napamet da staviš kršten ruter...
Marfi nikada ne spava :)

Moram da s pohvalim da sam šampion nad šampionima! Presekao sam kabl kojim sam povezivao desktop sa ruterom pa sad koristim wifi. I uzmem tv pa htedoh da isključim Mac filtering da bi tv mogao da pristupi ruteru. I umesto Mac filtering isključim wifi :D. I sad nemam načina da pristupim ruteru da ponovo uključim wifi :). Moram da kupim ponovo kabl od 15m.

Залеми жичице на месту које си пресекао. Ја сам тако решио пролем провлачења кабла кроз премалу рупу за конекторе и све лепо шљака.

Nazad
Vrh Dno