Šta je novo?

Targo Telekom

Mislim da bi vama kojima neradi bilo korisno da kazete gde se nalazite od kad do kad neradi itd neke slicne informacije ;)

Блок 23, јуче Х прекида, нарочито за време утакмице. У исто време код ортака, који живи 6 улаза од мене, све шљакало као сат.

Блок 23, јуче Х прекида, нарочито за време утакмице. У исто време код ортака, који живи 6 улаза од мене, све шљакало као сат.
i kod mene isto u to vreme prekidi !! mada iskren da budem, mozda prvih 10 minuta utakmice, onda je sve bilo super tokom cele veceri

Ne radi večeras u Staroj Pazovi, ne znam da li svima, ali na dve lokacije neće :|

Inače, evo morao sam da uploadujem 2,8 GB na 10/1 adsl-u sada, koji realno ima oko 850kbps upload I trajalo je osam I po sati :)
Na 24/12, u praksi 13 Mbps uploadu traje 30-ak minuta

Nesto se cudno zbiva. Pola domacih stranica nece otvori. Promenio DNS i nista xD

Nesto se cudno zbiva. Pola domacih stranica nece otvori. Promenio DNS i nista xD

Obaveštavamo Vas da usled trenutnih radova u mreži Telekoma Srbija telefonske linije TARGO Telekom Korisničkog servisa trenutno nisu u funkciji.
Zbog nastalog prekida nije moguće dobiti naš Korisnički servis pozivanjem na brojeve 011 715 4400 i 011 7154499.
Vaš TARGO Telekom

Nema neta uopste. Tv nisam ni palio. Nestane net, ne radi call centar.. Sta li se desava? Jel se zna kada cemo dobiti net???

Meni radi sad sve ok. Doduse nebi znao vec koliko dugo al eto i na sajtu pise da telefoni rade sad ok.

Stara Pazova ne radi net već sat, samo blinka internet lampica.. Tj gasi se i pali... Tv ok.

I dalje ništa... :(

Sljaka od sinoc, samo sto ne znam koliko mi se isplati da imam ovakav net. U poslednjih 10 dana, 5 dana nisam imao net. Moram dobro da razmislim, ali mislim da cu za koji dan da prekinem koriscenje i pozovem ove i RV-a da dodju da potpisem ugovor, iako sam bio njohov korisnik skoro 15 godina.. Kod njih bar znam da treba da restartujem ruter jednom mesecno i to je cela filozofija. A ovo ne vredi ovako...

Bez pristupa internetu sinoć, 13.04. od 19.20. TV radi. Pokušao nekoliko restarta ONT-a, bezuspešno, i dalje bez internet konekcije. Lokacija: Luja Adamiča.
Trenutno se javljam sa drugog ISP, na poslu.

Jutros sam uputio reklamaciju na nefukcionisanje interneta Korisničkom servisu Targo telekoma, preko forme na sajtu i sa [email protected], u 11.30 dobio generički odgovor:
Poštovani,

Vaša reklamacija je prosleđena nadležnoj službi.

Vaš,
Targo Telekom.
Dostavio sam sve podatke, niko me nije kontaktirao osim ovog odgovora. Proverom kući neta i dalje nema. Još sam na poslu, a sada idem kući gde nemam interneta.
Prošli put, prilikom havarije 18/19 mart, u trajanju od preko 15 sati, napravio sam dodatne troškove zbog nefunkcionisanja TT neta u iznosu od oko 500 din. koristeći mt:s-ov net preko mobilnog. Tada nisam podnosio zahtev za nadoknadu štete i naravno, račun za mart je došao ceo, bez umanjenja.
Već mi ovaj TT sve više ide na nerve.
Najgore je imati nepouzdanu stvar, bolje je nemati nikakvu. Ovo važi za sve, pa i za internet!!!

P.S.
Je l' još nekom ne radi net, ili samo meni? Vidim niko se ovde ne oglašava!

P.P.S.
@BECKS
Pomoć, Help, hilfe!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Moguće da je problem na nekom lokalnom čvoru blizu tebe.

Kod mene kući od oktobra 2012. je bilo možda par kratkih prekida od po pola sata, na poslu od februara 2013 samo onaj duži prekid nedavno i to je to - doduše, firma mi je u istom bloku gde i njihova centrala/kancelarije :) U odnosu na PTT KDS koji sam ima kući, ili Orion koji je bio backup link na poslu ranije, TT mi se pokazao neuporedivo pouzdaniji.

To sve naravno, ako im ne bude i u mom kraju otkazalo nešto od opreme, u kom slučaju mogu da se slikam sa ovom pohvalom, budući da još uvek nema najave razrešenju njihovih finansijskih problema.

Poslednja izmena:
P.S.
Je l' još nekom ne radi net, ili samo meni? Vidim niko se ovde ne oglašava!

Stanujem u bloku 8a, relativno blizu tebe i internet da kucnem u drvo radi bez greške.

Biće da je Mighty u pravu i da je verovatno problem do tebe.

Raspitaj se ako neko od tvojih komšija ima Targo da li ima sličnih problema.

Momci jel moze jedno pitanje? A sta mislite da li je moguce da vam neko sabotira internet od ovig silnih zabrinutih? Prostomi je neverovatno koliko neki imaju problema, a nekima kao i meni radi internet kao sat.

Ne, ne, i dalje ne radi.
Kod prvog komšije radi!!! Restartovao, rebootovao, direktno vezivao, preko utp, preko wifi i neće.
Nema neta, TV radi.

Kad internet lampica treperi, ne radi net i problem je u sistemu. Kada radi kako treba, lampica internet svetli konstantno.

Evo, upravo ponovo ostadoh bez neta. U poslednje dve nedelje ga nisam imao 5,6 dana... I svaki put po 24h i vise. Sta reci...

Kako se lampice ponasaju na ONT-u,mislim ona internet jel sija?

Evo da ja odgovorim, jer se radi o mom problemu, kao i pokušajima dobrih ljudi da pomognu...
Da, lampica za internet blinka, ne sija konstantno!!!
Što znači da je problem kod TT.
Inače i dalje mi ne radi, evo već preko 36 sati neprekidno!
TT TV radi.

Edit:
P.S.
Dobio sam call korisnički centar i potvrdili su mi da je problem sa njihove strane, i da je moguće da moj prvi komšija (stan do stana) ima uredno net, a ja da nemam, kao i da nisu u mogućnosti da procene kada će kvar biti otklonjen, ali da na tome intenzivno rade. Problem je softverske prirode.
Odlučno su demantovali moju izraženu sumnju da smatram da postoji izvestan broj korisnika koje oni isključuju, zbog svojih tehničkih problema.

Poslednja izmena:
Iskljucuju se oni koji ne plate nekoliko racuna.
Problem postoji na delu opreme na kojoj se i ti nalazis.
Problem je dosta kompleksan jer je na bitnom delu opreme i nije ga lako trajno resiti a da ne dodje do posledica po sve druge korisnike.

@BECKS
Hvala na odgovoru, ja sam uredan platiša, ali imam pravo da razmišljam da, zbog vaših problema, ciklično, ili stohastično gasite net kod izvesnog broja korisnika.
U poslednje vreme su se javljali razni korisnici, sa raznih lokacija, u različito vreme, da im ne radi internet.
Ja sam imao prekid 18/19.marta u trajanju od preko 15 sati. Tada je bio masovniji prekid, tj. veći broj korisnika je bio "down". Posle toga je bila još jedna havarija, koja je kačila neke druge korisnike, a ne i mene. U međuvremenu je bio znatan broj kratkih prekida i resetovanja ONT-a.
Nisam podnosio zahtev za umanjenje računa za mart.
U međuvremenu su se ovde na forumu javljali neki drugi korisnici sa sličnim problemima i prekidima.
Definitivno je da postoji problem, i vi, kao davalac usluge i mi, kao korisnici i kupci te usluge, bismo bili najsrećniji da problema nema.
Ali, ja samo mogu da konstatujem, da mene ne zadovoljava odgovor na osnovu kojeg se uopšte ne zna kada i da li ću uopšte dobiti uslugu (koju uredno plaćam).
I sve ovo je dovoljno za moje veliko nezadovoljstvo!

Blok 8a
Od onog poslednjeg ozbiljnijeg prekida pre par nedelja u pola 7 uveče, narednog dana je proradilo i od tada nema problema.

Nazad
Vrh Dno