Evo, pretpostavljam da se ovo odnosi na mene. Ne znam zašto bi se iko maltretirao i plaćao nešto što ne radi. Šta je uopšte poenta konstantnog malteriranja? Ja ne znam, da meni internet ne radi, pa ja ne bih bio njihov korisnik ni 2 dana, a ne nekoliko meseci.
Objasnicu ti u nekoliko recenica. Prvo, izbusili su mi vrata, sproveli optiku, postavili ruter, sproveo sam novije i kvalitetnije kablove za televiziju, izbacio stare, prestao da koristim uslugu Radijus vektora posle 10 i vise godina, potpisao ugovor sa Targo telekomom, ostao na kraju usracen za uslugu koju sam placao i verovao da je mnogo bolja(i dalje je, samo sto ne radi). PROBLEM JE sto sada moram da vratim taj ruter, ponovo prespajam sve kablove, POTPISUJEM NOVI UGOVOR sa Radijus vektorom, koji nista manji prevaranti nisu, samo sto im radi to sto se placa, da molim da mi nekako daju wi-fi ruter. Vezujem se na 18 meseci PONOVO, iako sam bio korisnik 10 i kusur godina. Vracam se na nesto sto sam imao pre 2,3 godine i nesto za sta sam mislio da ce prestati da postoji za koju godinu. I veoma bitna stvar, idem odavde, a moji roditelji ostaju da se smaraju sa raznim prevarantima, iako sam mislio da vise necu imati nikakve probleme. Da ce moci da koriste wi-fi i da ne misle, a ne da im objasnjavam kako se restartuje ruter, sta da rade u ko zna kojim sve slucajevima, koga da zovu, itd.. Sve ovo sto sam napisao predstavlja veliku komplikaciju i veoma veliko razocarenje za mene.
Ako nekome sve ovo sto sam napisao, nije jasno, onda taj neko ima veliki problem...ili jos verovatnije, nece da razume i mene i slicne meni samo provocira. Smatram da normalno razmisljam, koliko god mogu, u ovom Srbistanu. Nadam se da ce me bar neko razumeti. A ako tebi i slicnima nije jasno, nema vise sta da dodam.
Toliko.