Šta je novo?

Targo Telekom

To su isto meni rekli pre 3 meseca i ovde sam vam napisao. (Posle ispada da ja trolujem, a oni sto naklapaju i nista ne kazu ne troluju) Ponudili su mi da potpisem ugovor ako hocu po sadasnjim cenama, a posle kasnije da mi promene paket kad bude bilo moguce u februaru... Nisam hteo odmah da pravim sa njima novi ugovor jer je moguce i da promene kombinacije paketa, pa da mi se neki drugi vise svidi. Nadam se da se cene nece duplirati, ali i da hoce, cena mi nije presudna. Ranije su imali u ponudi 80Mb/s, mozda ce opet staviti taj paket, mozda i veci, pa cemo videti sta cemo kad bude bilo.

Da šteta što nema tih većih paketa, bilo bi zanimljivo videti ih opet, no kolko vidim "stručna" gospoda iz Targa je bukvalno uzela najprostiju računicu kolko imaju Megabita po filteru i na konto toga napravila pakete....

Da ne ispadne da sam nezahvalan, i ovi paketi sa odnosom 2/1 su odlični, samo mogli su da puste sa odnosom 1/1 i recimo sa osnovnim paketom 40/40 i oduvaju konkurenciju.

Optika tako nešto dozvoljava, zar ne?

U svakom slučaju ko zna, kada se konsoliduju možda i urade tako nešto.

Pa postoje simetricni paketi naravno ali su oni rezervisani samo za poslovne korisnike.

Dan zaljubljenih, mnogo rodjendana I tako to
Ukljucenje novih korisnika nije u planu do 12.2.2014
a verovatno ni posle

Da ne ispadne da sam nezahvalan, i ovi paketi sa odnosom 2/1 su odlični, samo mogli su da puste sa odnosom 1/1 i recimo sa osnovnim paketom 40/40 i oduvaju konkurenciju.

Optika tako nešto dozvoljava, zar ne?

U svakom slučaju ko zna, kada se konsoliduju možda i urade tako nešto.
Da hoce mogu i to da puste, ALI pitanje je da li bi imao ko to da plati tj. da li bi neko to platio. Nadam se da nisi mislio da dobijes 40/40 za 1.600 rsd???
Da li bi platio taj paket 2500-3000 rsd, ako ti je mnogo a jeste izvini ali niko od ISP ne moze ni za te pare to da ti da. Ili da li bi platio i vise od 3000??? 40Mbps UL neces dobiti niodjednog naseg ISP(pricam trenutno i za fizicka lica) dakle, oni su i sa ovim paketima tj. brzinama dalekooooo ispred konkurencije, e sad sto imaju druge probleme, da li svojom ili tudjom krivicom/namerom to je drugo pitanje i o tome nebih pisao.

Jedino sto se slazem sa tobom je da bi sa tim paketom 40/40 pa jos sa 1600 rsd zadali udarac koji NIKO, ali NIKO nebi mogao da prati, ali koliko su onda TT na gubitku???

Koliko se secam sta sam gledao po sajtovima, mislim na standardne ftth pakete za kucne korisnike u Rumuniji i Madjarskoj pre svega, nemaju ni oni 2:1 nego 5:1 i 20:1, a slicno je i po ostalim zemljama. Znaci da je TT na nasem trzistu nastupio sa vrlo atraktivnom ponudom i principom da korisnik dobije uvek malo vise od ugovorene brzine. Dobro je da se i nama desi nesto lepo i da ima ko da da primer fer poslovanja i ostalima koji pruzaju te usluge. Nekih reakcija na trzistu je vec bilo, ali izgleda da ce ih biti jos sa porastom ove mreze.

Bilo je prepodne slicno pa ponovo sad.

Tipa nije htelo otvori cak ni B92 xD

Meni je isto malopre trokirao nekih 5-10min, ali sada opet radi odlično :)

Blok 8a, takođe isti problemi i ovde kod mene, internet stranice se ne otvaraju ili otvaraju veoma sporo.

Poslednja izmena:
Malo se kanda unormalilo.

Mada i dok je sporo radilo kada je uspelo posle 100godina otvaranja da otvori speedtest dalo je standardan ping i normalnu brzinu.

Sada je sve OK, stranice se otvaraju normalno i brzina je uobičajena.

Takođe u blokovima, mislim da celo popodne i veče postoje problemi. Stranice se teško otvaraju, a speedtest pokazuje normalne rezultate..

Poslednja izmena:
Ova jeza traje jos uvek...Njih da zovem nema vajde, jedino ako Becks da neku validnu informaciju, jer nemam zivaca da mi neka cavka iz call centra soli pamet...

Poslednja izmena:
Nešto otvara, nešto neće, youtube jedan klip učita, drugi neće sa "error try again later" :)

I mene je zezao večeras u igraonici... Radila dota i lol srećom, pa ljudi nisu pizdeli, ali net ukucavao, otvaranje sajtova selektivno itd.

Ali ponavljam, meni ije to pokazatelj da nešto čačkaju, verovatno u nameri da unaprede nešto...

I meni je pravilo problem, ali cim sam se prebacio na Google-ov DNS sve je bilo ok.

Ja sam još davno namestio na ruterima da pored Targo DNS-ova koristi i Google-ov 8.8.8.8 i nisam nikakvih problema imao ni juče ni danas, ni kući ni na poslu, tako da pretpostavljam da je do TT DNS-ova.

Znači moguće da je samo do DNS-a. Proveriću sledeći put ako opet bude zezalo.

Meni je jedan racunar bio na google jedan na default.

Prebacio sam ruter na google dns pa ce vidimo ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno