Možemo samo nagađati šta je pravi uzrok zastoja u priključenju novih korisnika. Ono što ja vidim je da u mom ulazu uopšte nema novih zainteresovanih za priključenje na njihovu mrežu, a od ~20 stanova priključeni smo samo ja i komšija (i ekstra zadovoljni uslugom i cenom 😀), a to je slučaj i sa drugim ulazima u mojoj zgradi. I pored agitovanja njihovog komercijaliste dolaskom u svaki stan odziv je nikakav 🙁. E sad ako je to slučaj u svi drugim zgradama, a biće da je tako, nije teško zaključiti da se toj firmi ne piše dobro i da je firma u velikom problemu. Ja ne vidim šta je trebalo Targo da ponudi bolje od ovoga što nudi, jedino da ne naplaćuje svoje usluge, a delimično je i to ponudio pošto sam ja dobio 9 meseci gratis perioda... Net piči ko lud :,,:, i dobijam više nego što sam platio, a cena posle gratis perioda je i više nego konkurentna na tržištu. Nije mi jasno zašto nema više interesenata za njihove usluge, a ako ih neko kupi što ja iskreno ne bi voleo, imam utisak da će cene otići u nebesa, a brzine se smanjiti, ali nadam se da do toga neće doći i da će se nastaviti širenje TT mreže i naravno razvoj i unapređenje iste.