Cekaj ako te ja razumem ti i tvoje komsije iz Mirijeva vama je ista ponuda PTT i TT pricam samo za internet, jer mene samo to interesuje, verovao ti meni ili ne ja uopste ne gledam TV, pogledam samo sport tj. fudbal i kostarku a i to u vecini slucajeva preko neta.
Znaci TT 24/12 tj pocetna brzina i to sa optikom i cenom od 1600 RSD to je vama jednako kao PTT adsl ajde 100 din je jeftinije kod PTT najblizi paket TT 6Mb/1Mb i to naravno nije ta brzina vec bar 20% manja zbog tehnologije za 1500 rsd na ugovor od 2 godine, i to je isto, pa to moze samo da bude isto onome koji ne zna sta je optika i koji ne zna sta znaci ta brzina ti prosti brojevi a kod TT se dobije i vise nego sto platis a kod PTT dobijes i manje nego sto platis.
Ajde brate ja razumem nekog matorca ili nekog kome net samo sluzi za FACE ali ja racunam ovde da pisu ljudi koji nisu only face useri, ili mozda gresim, znaci ne mozes da poredis jer ni tehnologija nije ista niti to sto ti pokusavas ne moze da se nadje paralela, jer nije uporedivo, to sto si ti ljut sto ne dolazi PTT to je druga prica, sad pisem o tome sto si izjednacio mrtvog PTT i superiornog TT vezano za brzine, e pa TT ako imas da platis na istoj opremi kroz isti kabl moze da ti sad pusti ludacke brzine, a da imas para na PTT neces to moci, jel ti ovde vidis i dalje prednost PTT ili si otvorio oci
Nemoj da se ljutis ali tao je nisi realan, vec si ogorcen, sa razlogom, ali to ne znaci da mozes da uporedjujes brzine i kvalitet usluge jednog i drugog ISP-a.