Počeo i PTT da im podmeće klinove u točkove
http://www.postanet.rs/lat/dokument...-kablovski-internet-fizicka-lica-cenovnik.pdf
Sad mogu da zaborave na Miljakovac, Mirijevo i ostale delove grada gde je zastupljen PTT.
Pa vektor je dizao brzine samo onima koji produže ugovor. Oni kojima je bio istekao imali su oko 5mbps, a ko je obnovio za iste pare je imao 10. Ne secam se da je bilo neke vike i dreke. Pogledaj šta radi RV. Uskoro ćeš imati samo rts, pink i lokalne kanale u osnovnoj ponudi kako je krenulo, a sve ostalo u dodatnim digitalnim paketima na jednom TV.
Mene interesuje da li će se tražiti dodatno potpisivanje aneksa ugovora od strane korisnika ili ovo ide po automatizmu. Šta sa korisnicima koji ne prihvate ponudu, da li ostaju na starom paketu, tj. brzini.
I suštinsko pitanje je da li ugovorna obaveza traje računajući vreme od potpisivanja osnovnog ugovora ili prihvatanja ove ponude.
Jer ja sam ugovor potpisao u oktobru 2012., kada mi je puštena usluga, Ugovor je na 24 meseca, što znači da ugovorna obaveza prestaje oktobra 2014. Ako sada traže potpisivanje aneksa za twin base 24/12, umesto za duo 10/5, mislim da će rok od 24 meseca važiti od novog datuma potpisivanja.
Ali vreme koje predstoji daće odgovore...
Ja sam od prošlog meseca bio na 20/10, mada je to realno 24/12, toliko puštaju i toliki su transferi. Torrenti su mi i dalje duplirani pa idu i preko 5MB/s. Verovatno ću samo po automatizmu preći na 32/16, ali nemam pojma šta s tim da radim, ionako mi i sada skine preko 30GB na sat. Više ni matrošku ne gledam, sad jurim samo BluRayMiniITX mašina koja služi za DL ima u sebi 160GB disk, napuni se za jednu noć, spremio novi 500GB hdd da ugradim za vikend.
Mada testiram OwnCloud, biće zanimljivo s tim brzinama ako sve namestim kako treba.
Ja sam od prošlog meseca bio na 20/10, mada je to realno 24/12, toliko puštaju i toliki su transferi. Torrenti su mi i dalje duplirani pa idu i preko 5MB/s. Verovatno ću samo po automatizmu preći na 32/16, ali nemam pojma šta s tim da radim, ionako mi i sada skine preko 30GB na sat. Više ni matrošku ne gledam, sad jurim samo BluRayMiniITX mašina koja služi za DL ima u sebi 160GB disk, napuni se za jednu noć, spremio novi 500GB hdd da ugradim za vikend.
Mada testiram OwnCloud, biće zanimljivo s tim brzinama ako sve namestim kako treba.
Dobro sada smo sklopili sve kockice, barem što se tiče nas starih korisnika. Još samo da sačekamo taj famozni telefonski poziv i povećanje brzina od prvog jula, ne znam za vas ali za mene 24/12 će biti puna kapa.
Ostaje ipak mali tračak sumnje verovatno zbog hajde da kažem nedoslednosti Targa, sećate se čuvenog odbrojavanja na njihovom fejsbuk profilu oko televizora.
I šta je bilo sa tim!? Ništa, pojela maca. Plašim se da se i sa ovim nešto slično ne desi, jer da je od samog starta postojala namera kod njih da nam povećaju brzine učinili bi to odmah i bez ikakvih poziva.
Ali dobro, da ne grešim dušu videćemo na kraju šta će biti.
Odakle ti to da je trebalo biti televizor?
Jos u avgustu kada sam sklapao ugovor, promoterka mi je jasno naglasila da ce biti akcije tipa: Uzmes TV kod njih i oni za odredjenu cenu povecaju mesecnu pretplatu...
Nikakva odbrojavanja ja nisam spominjao...Obrati paznju sa kojom osobom vodis konverzaciju...Ja odgovaram na tvoje pitanje...Pojedinci gori nego zene i sve umaniru rekla kazala. Dok zvanicno nesto ne izadje na sajtu ja price sa strane ne varim. Koliko znam ni jednom nisu stavili takve informacije. A odbrojavanje na Fb sa Tv kako ti kazes jeste bilo ali su imali ponudu Tv 6 meseci po 1 rsd.
Pojedinci gori nego zene i sve umaniru rekla kazala. Dok zvanicno nesto ne izadje na sajtu ja price sa strane ne varim. Koliko znam ni jednom nisu stavili takve informacije. A odbrojavanje na Fb sa Tv kako ti kazes jeste bilo ali su imali ponudu Tv 6 meseci po 1 rsd.
Pogledajte prilog 115813
Tada sam više puta dobio potvrdu iz info centra da se radi o televizoru, tako da spusti malo loptu na zemlju kada nisi u pravu.
a Telekom je uveo opremu za vdsl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari