u bloku 70 je IKOM
imas sbb od maxija ka 44om sbb
u bloku 70 je IKOM
imas sbb od maxija ka 44om sbb
Ne bi se ja bunio ni da mi povećavaju brzinu sa postojećim cenama,ali da to bude češće :d.Smanjenje cena sigurno nece biti, to neradi ni jedan provajder pre ce povecati brzinu pristupa netu. A Targo na optici ima mesta za povecanje brzina za razliku od kablovskih operatera koji nemaju te kapacitete i polako im neka cvorista postaju preopterecena.
u celom bloku 70 ne postoji sbb.
ako se ne varam ima ga samo u delu 44 i 45 bloka.
U Mirijevu smo dobili letke po zgradama pre jedno dve nedelje, a posto sam predsednik skupstine stanara, zavrsio sam poptise u roku od odmah i sve zavrsili sa Targom u roku od jednog dana. Ocekujemo ih od ponedeljka da krenu sa postavljanjem instalacije po zgradi.
Inace ako ste predsednik ili neko ko lobira u zgradi, trazite im nesto za to lobiranje. Politika u Srbiji je ista bili vi predsednik opstine ili predsednik zgrade, valja se podmiriti svoj dzep prvo, sa npr 40/20 paketom besplatno godinu dana
I inace onu su prvi koji su hteli/smeli da nagaze PTT KDS u Mirijevu, niko drugi nije hteo/smeo![]()
Prodavac: "Hoćete li da date saglasnost?"
Stanar: "Hoću, a kad se planira uvođenje optike?"
Prodavac: "Dobro, realno je da ne možemo sutra, ali od ponedeljka, sigurno! Da, tu, tu...puno ime i prezime. Naravno, kolege će u ponedeljak biti na terenu, ništa ne brinite."
....oni su njihovo završili, pokupili potpise, zaradili za 'leba, a vi čekajte taj ponedeljak.
Ljudi, na NBG je trebalo godinu dana da odrade kopanje, instalacije, puštanje, a u Mirijevu će od ponedeljka :trust:.
Zanima me da li je NEKO dobio NEKU informaciju o puštanju u Mirijevu, a da to nije od prodavaca/promotera/promoterki?
Probao sam wi-fi, puca konekcija a antene su udaljene 1m, nekvalitetan ruter i nema deo da se vidi ko je sve nakacen. Alternativa kupiti kvalitetan ruter, na ovome ukinu wi-fi i spojiti sa novim ruterom, ima po diskusijama kako se to odradjuje.
Znas koliko me boli uvo kada ce da dodju. I da dodju za godinu dana ja cu biti srecan. PTT KDS svima govori vec 6 godina da samo cekaju tender u februar i da krece digitalna tv.
A šta bi sa onom tajanstvenom promocijom?Brojač na Facebook strani im već jedno 5 dana stoji na 7 xD
Kod mene u P.Toljatija su bušili ponovo ploče na odmorištima stepenica.Na drugom spratu razvodna kutija i od nje ide žuti opt. kablić sve do one utičnice u zidu u stanu...hvala na odgovoru.tako se i meni ucinilo da su mu rekli sto se tice busenja.Dupli zid je vlasnistvo zgrade i tu prolaze razne instalacije pa može i targova da prođe.nema niko monopol na dupli zid a targo če tu ako ima mesta morati da prođe.zgrada je sveže renovirana i ako hoce da rade moraće kroz dupli zid da prođu.To je prolaz bez i jedne jedine izbušene rupe ali bukvalno je tako.Meni je licno kroz taj zid telekom uveo drugu telefonsku liniju za 5 minuta.
Veljo moze neka slika,da pogledam kojih dimenzija su kanalice,da li su metalne ili plasticne,kolika je razvodna kutija.Kako se kanalice fiksiraju na zid.
Gledaću sutra da postavim pa ću i da opišemVeljo moze neka slika,da pogledam kojih dimenzija su kanalice,da li su metalne ili plasticne,kolika je razvodna kutija.Kako se kanalice fiksiraju na zid.
Projektom od 50 milijuna kuna Zagreb će ponuditi dosad najbrži bežični internet kojim planiraju pokriti cijeli grad i oduzeti mušterije teleoperaterima
Neće to biti tipični Wi-Fi spotovi, malog dometa i slabe propusnosti. Onaj tip logiranja na internet kad ti treba bezbroj sekundi da ti se učita stranica.
Ili kad moraš odvojiti 10 minuta da bi od početka do kraja odgledao trominutni YouTube video.
Ne, ne, u Zagrebu će, uvjeravaju me suradnici gradonačelnika Milana Bandića , uskoro svim građanima postati dostupan besplatni, kvalitetni i vrlo brzi internet, drukčiji od klasičnih Wi-Fi modela kakvi, recimo, postoje u Rijeci ili Osijeku.
Metropola bi, naime, već za nekoliko mjeseci u svojem užem centru mogla biti opremljena tzv. Mesh mrežom koja će građanima omogućiti da putem svojih smartphonea, tableta i laptopa besplatno pristupaju internetu, skidaju sadržaje, chataju, online plaćaju račune, čitaju vijesti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari