Ma ja sam super prosao, u zgradi od 30 stanova samo je nas dvoje htelo Targo i uspeli smo da izguramo celu pricu.
@error974:
Stvarno ne razumem te ljude. Niko ih ne tera da koriste usluge Targo Telekoma, ali bi zato da naplate instalaciju opreme. Ja sam komsijama u zgradi objasnio da ih niko nece prisiljavati da koriste usluge TT-a, ali da postoje druge komsije koje bi htele da koriste usluge TT-a.
A kad ce Targo u NS?
koliko sam primetio imaju oni optiku vec po celoj Srbiji pa i u NS,
sta je onda glavni faktor dolazenja do neke lokacije?
sta je potrebno recimo novom sadu ili targu pa da naprave tu odluku da krenu sa radom i ovde?
Jeste da tu vec postoje i telekom adsl, sbb i jos ko zna ko, no njih sve polako pregazuje vreme, jednostavno u nicemo ne mogu da se usporedjuju sa targom.
Imali su telekom i svi ostali nasi provajderi sansu i vreme da mnogo ucine, no nisu, sad je vreme da to ucini neko drugi i sto pre razvuce optiku po celoj srbiji i osposobi kvalitetnu i brzu mrezu kakva i dolici ovom vec modernom vremenu.
Pogledah njihove cene i shvatih da je sve ono što je ovde rečeno obična propaganda. Iste cene ko Telekom samo ugovorna obaveza na godinu dana...nije šija neg je vrat.
http://www.targotelekom.rs/privatni-korisnici/targo/internet/
Baš šteta a obradovao sam se da je Telekom konačno dobio pravog takmaca.....
Pa drugim operaterima su uleteli na teritoriju, nagazili su blokove, stari merkator...Realno to je napad na Telekom IKOM i ostale .Mozda imaju neki dogovor sa SBB ko zna.Da ne valja ne valja...E ako tako rade da ne budu konkurencija SBB-u ili nekom drugom provajderu onda nista od zdrave konkurencije. Da li je moguce da ce pokrivati teritoriju ko sto to rade kablovski operateri odnosno da jedni drugima ne smetaju? E blago si ga nama sa njima :wall:.
E ako tako rade da ne budu konkurencija SBB-u ili nekom drugom provajderu onda nista od zdrave konkurencije. Da li je moguce da ce pokrivati teritoriju ko sto to rade kablovski operateri odnosno da jedni drugima ne smetaju? E blago si ga nama sa njima :wall:.
Pa nek ubrzaju sirenje,bolju ponudu za tv eto im i veci broj preletaca .... licno mislim, da je najveci problem TT izuzetno mali broj novih korisnika, koji su presli kod njih sa drugih provajdera/operatora.
Pa nek ubrzaju sirenje,bolju ponudu za tv eto im i veci broj preletaca .
Drugar je danas potpisao ugovor u Mirijevu, usput je pitao komercijalistu za mene (zemun) da li ce uskoro doci do mog dela grada, a komercijalista mu je rekao da
na teritoriji koju pokriva SBB oni nece raditi. Da li neko ima istu/slicnu informaciju?
Voleo bih da je to pogresna informacija jer u zemunu SBB ima preopterecen link.
to da nece raditi gde ima sbb nepije vodu jer u bloku 70 i 45om ima targo i sbb a moguce da ima jos negde
u bloku 70 je IKOMto da nece raditi gde ima sbb nepije vodu jer u bloku 70 i 45om ima targo i sbb a moguce da ima jos negde
Ma nije bitno koje sve u odredjenom delu grada bitno je da ih ima više jer samo kao konkurencija jednih prema drugima imaće kao rezultat(bar se nadam) smanjenje cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari