Šta je novo?

Targo Telekom

Dokle su stigli ovi iz targa u mirijevu? kod mene jos nisu bili, a nikako da uhvatim predsednika da ga pitam jel su bili kod njega

Obilazili su deo iznad pijace i Doma Zdravlja.

Ma ja sam super prosao, u zgradi od 30 stanova samo je nas dvoje htelo Targo i uspeli smo da izguramo celu pricu.

To je sada tako svi se nesto prave kao nece ovo ono ali da za jedno pola godine uzmes da napravis neku anketu u svojoj zgradi ko ima kablovsku i internet video bih da od tih 30 ljudi se prikljucilo bar jos 10.

Sad je momak koji skuplja potpise bio kod mene :)

A kad ce Targo u NS?
koliko sam primetio imaju oni optiku vec po celoj Srbiji pa i u NS,
sta je onda glavni faktor dolazenja do neke lokacije?
sta je potrebno recimo novom sadu ili targu pa da naprave tu odluku da krenu sa radom i ovde?
Jeste da tu vec postoje i telekom adsl, sbb i jos ko zna ko, no njih sve polako pregazuje vreme, jednostavno u nicemo ne mogu da se usporedjuju sa targom.
Imali su telekom i svi ostali nasi provajderi sansu i vreme da mnogo ucine, no nisu, sad je vreme da to ucini neko drugi i sto pre razvuce optiku po celoj srbiji i osposobi kvalitetnu i brzu mrezu kakva i dolici ovom vec modernom vremenu.

@error974:
Stvarno ne razumem te ljude. Niko ih ne tera da koriste usluge Targo Telekoma, ali bi zato da naplate instalaciju opreme. Ja sam komsijama u zgradi objasnio da ih niko nece prisiljavati da koriste usluge TT-a, ali da postoje druge komsije koje bi htele da koriste usluge TT-a.

Mojim penzosima se ne dopada jer to jedno popodne nece moci da dremaju zboh hiltija u ulazu. I kako da ih ubedis ? Hilti je bucan tu nema price, al penzos je penzos.

Reci im da su radovi prepodne. :)
Pricas napamet. Razgovaraj sa ljudima i ako su imalo normalni dace saglasnost.

A kad ce Targo u NS?
koliko sam primetio imaju oni optiku vec po celoj Srbiji pa i u NS,
sta je onda glavni faktor dolazenja do neke lokacije?
sta je potrebno recimo novom sadu ili targu pa da naprave tu odluku da krenu sa radom i ovde?
Jeste da tu vec postoje i telekom adsl, sbb i jos ko zna ko, no njih sve polako pregazuje vreme, jednostavno u nicemo ne mogu da se usporedjuju sa targom.
Imali su telekom i svi ostali nasi provajderi sansu i vreme da mnogo ucine, no nisu, sad je vreme da to ucini neko drugi i sto pre razvuce optiku po celoj srbiji i osposobi kvalitetnu i brzu mrezu kakva i dolici ovom vec modernom vremenu.

Targo postavlja svoju optiku tako da od novog sada nema jos nista u narednih par godina.

Drugar je danas potpisao ugovor u Mirijevu, usput je pitao komercijalistu za mene (zemun) da li ce uskoro doci do mog dela grada, a komercijalista mu je rekao da
na teritoriji koju pokriva SBB oni nece raditi. Da li neko ima istu/slicnu informaciju?
Voleo bih da je to pogresna informacija jer u zemunu SBB ima preopterecen link.

Pogledah njihove cene i shvatih da je sve ono što je ovde rečeno obična propaganda. Iste cene ko Telekom samo ugovorna obaveza na godinu dana...nije šija neg je vrat.

http://www.targotelekom.rs/privatni-korisnici/targo/internet/
Baš šteta a obradovao sam se da je Telekom konačno dobio pravog takmaca.....

Poslednja izmena:
Daj link i za telekom cene pa da uporedimo cisto onako. Po meni, Telekom nije cable provajder i ne moze da se meri sa cable provajderima, a o optici i da ne pricamo.

Ovo za SBB je za žaljenje ali nije iznenađenje.I kablovski operateri ranije nisu jedni drugima uletali u teritoriju.

Poslednja izmena:
E ako tako rade da ne budu konkurencija SBB-u ili nekom drugom provajderu onda nista od zdrave konkurencije. Da li je moguce da ce pokrivati teritoriju ko sto to rade kablovski operateri odnosno da jedni drugima ne smetaju? E blago si ga nama sa njima :wall:.

E ako tako rade da ne budu konkurencija SBB-u ili nekom drugom provajderu onda nista od zdrave konkurencije. Da li je moguce da ce pokrivati teritoriju ko sto to rade kablovski operateri odnosno da jedni drugima ne smetaju? E blago si ga nama sa njima :wall:.
Pa drugim operaterima su uleteli na teritoriju, nagazili su blokove, stari merkator...Realno to je napad na Telekom IKOM i ostale .Mozda imaju neki dogovor sa SBB ko zna.Da ne valja ne valja...

E, to nisam znao da je odnos 2:1 , to mi je promaklo. To je pohvalno, ovo menja sliku. Moje izvinjenje...

U Mirijevu smo dobili letke po zgradama pre jedno dve nedelje, a posto sam predsednik skupstine stanara, zavrsio sam poptise u roku od odmah i sve zavrsili sa Targom u roku od jednog dana. Ocekujemo ih od ponedeljka da krenu sa postavljanjem instalacije po zgradi.

Inace ako ste predsednik ili neko ko lobira u zgradi, trazite im nesto za to lobiranje. Politika u Srbiji je ista bili vi predsednik opstine ili predsednik zgrade, valja se podmiriti svoj dzep prvo, sa npr 40/20 paketom besplatno godinu dana :D

I inace onu su prvi koji su hteli/smeli da nagaze PTT KDS u Mirijevu, niko drugi nije hteo/smeo :)

Poslednja izmena:

Verujem da su vlasnici i jedne i druge firme slovenci?

...koliko ja znam u Zemunu, naselje Sava Kovacevic, uradjene su i vertikale po nekim zgradama, tamo je Ikom vec duze vreme. Nek se siri samo TT, to je dobro za sve , samo da malo pojacaju TV ponudu (fox/ultra/SK+ i neki HD) ;)

Pre bih rekao da se ne napadaju jer nude slicne pakete. SBB ima vecu pokrivenost i moze da spusti cene i pokvari posao TT-u. I jednima i drugima protok nije problem, vec kako naplatiti.

... licno mislim, da je najveci problem TT izuzetno mali broj novih korisnika, koji su presli kod njih sa drugih provajdera/operatora.

Da, ja bih dodao i to da su do sada uspeli da ponude mnogo manjem broju ljudi nego što su planirali, i da imaju popriličan broj onih kojima su ponudili, ili čak sklopili ugovor, a još uvek nisu obezbedili uslugu.
Ja sam kod njih, već 4 meseca, i sasvim sam zadovoljan uslugom.

... licno mislim, da je najveci problem TT izuzetno mali broj novih korisnika, koji su presli kod njih sa drugih provajdera/operatora.
Pa nek ubrzaju sirenje,bolju ponudu za tv eto im i veci broj preletaca :D.

Drugar je danas potpisao ugovor u Mirijevu, usput je pitao komercijalistu za mene (zemun) da li ce uskoro doci do mog dela grada, a komercijalista mu je rekao da
na teritoriji koju pokriva SBB oni nece raditi. Da li neko ima istu/slicnu informaciju?
Voleo bih da je to pogresna informacija jer u zemunu SBB ima preopterecen link.

to da nece raditi gde ima sbb nepije vodu jer u bloku 70 i 45om ima targo i sbb a moguce da ima jos negde

to da nece raditi gde ima sbb nepije vodu jer u bloku 70 i 45om ima targo i sbb a moguce da ima jos negde

Koliko mi je poznato i u Garibaldijevoj u Zemunu su pored starosedeoca IKOM-a dosli i SBB i Targo.

Uostalom, Targo sada dolazi u Mirijevo, gde je SBB takodje pre dva-tri meseca skupljao potpise (i za sada nista).

Poslednja izmena:
Ma nije bitno koje sve u odredjenom delu grada bitno je da ih ima više jer samo kao konkurencija jednih prema drugima imaće kao rezultat(bar se nadam) smanjenje cena.

Ma nije bitno koje sve u odredjenom delu grada bitno je da ih ima više jer samo kao konkurencija jednih prema drugima imaće kao rezultat(bar se nadam) smanjenje cena.

Smanjenje cena sigurno nece biti, to neradi ni jedan provajder pre ce povecati brzinu pristupa netu. A Targo na optici ima mesta za povecanje brzina za razliku od kablovskih operatera koji nemaju te kapacitete i polako im neka cvorista postaju preopterecena.

Nazad
Vrh Dno