igorko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.08.2007
- Poena
- 320
Ponovo radi HD.Evo, ponovo, umesto HD ide RTS SAT.
Idu mi na nerve...
Ponovo radi HD.Evo, ponovo, umesto HD ide RTS SAT.
Idu mi na nerve...
Ja bih u svakom momentu menjao moj sbb koji radi besprekorno za targo sa greskom (yt).![]()
nazalost, izgleda da je upravo ono sto sam napisao. Jos uvek su oni mali provajder.
Zašto?
... Ja bih u svakom momentu menjao moj sbb koji radi besprekorno za targo sa greskom (yt).
Zašto?
:whip::smash:
Apsolutno nepotrebno pitanje. Ali zaista.
Kol'ko para tol'ko i infrastrukture...Pojava Targo Telekoma pre oko godinu dana mi je dala kakvu-takvu nadu da cu ubrzo moci da odaberem nesto drugo sto nije ozloglaseni PTT-KDS o kojem mogu da kazem sve najgore u pogledu cene, kvaliteta, obima i raznovrsnosti usluga, pouzdanosti, tehnicke i kadrovske zaostalosti, odnosa prema korisnicima i svega ostalog. Nisam ocekivao da ce Targo sa Novog Beograda doci kod mene na Kanarevo Brdo ove godine, ali ocekivao sam da ce biti negde bar na pola puta. Na osnovu komentara ljudi koji su sa njima potpisali ugovore letos i jesenas, sve mi se cini da ovaj provajder nije nista ozbiljniji ni poslovniji od olosa iz PTT-a. Da nije tako, angazovao bi dodatne timove na izgradnji mreze i prikljucenju korisnika, unapredio bi prilicno jadnu programsku ponudu i nastojao da za sto krace vreme preuzme sto veci deo trzista kao i profita. Rade godinu dana a jos uvek nisu zavrsili Novi Beograd i Zemun! Neozbiljno i diletantski.
Kol'ko para tol'ko i infrastrukture...
Jel' neko misli da je sve to džaba, da se "samo zamisli" da tuda i tuda treba biti pruzena opticka mreza i sutra je vec tu?
Da imaju materijalnih mogucnosti i dovoljno ljudskog kadra (sto takodje od para zavisi) sposobnog to sve da iznesu bili bi oni vec odavno tamo, ali nema se, ne moze se ...
Kriza i u Sloveniji, nema odakle da se "hapa" pa onda kojekude da se pere i prociscava necisti kapital ...
Kol'ko para tol'ko i infrastrukture...
Jel' neko misli da je sve to džaba, da se "samo zamisli" da tuda i tuda treba biti pruzena opticka mreza i sutra je vec tu?
Da imaju materijalnih mogucnosti i dovoljno ljudskog kadra (sto takodje od para zavisi) sposobnog to sve da iznesu bili bi oni vec odavno tamo, ali nema se, ne moze se ...
Kriza i u Sloveniji, nema odakle da se "hapa" pa onda kojekude da se pere i prociscava necisti kapital ...
Ok imaju 2 HD kanala, ali koliko korisnika u Srbiji ima full HD TV i digitalne prijemnike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari