BigNoobowski
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2012
- Poena
- 159
Vec pocinjem malo da se ladim od cele ove euforije. Ali ajde, mozda se tek uhodavaju pa ce se popravljati stvari u hodu.
Vec pocinjem malo da se ladim od cele ove euforije. Ali ajde, mozda se tek uhodavaju pa ce se popravljati stvari u hodu.
Gde si ti to gledao majke ti? Ima Prva TV...Svi domaci kanali su dostupniCek. i ja kolko sam video nema tv Prva u ponudi od domacih kanala.E sad jel su se to zeznuli pa nisu stavili na pamflet ili stvarno taj kanal nece imati u ponudi?(Ovo pitam jer keva gleda one budjave turske serije na Prvoj pa ako tog kanala nema onda nece da placa tv tj onda ostaje Radijus)![]()
Najzad nesto konkretno da saznamo.Hvala na trudu.Ja nisam uveo TT uslugu (ADSL ugovor jos 18 meseci) ali moji rodjaci i prijatelji jesu pa evo par komentara o kvalitetu usluge:
- sam internet 10/5 je i malo više od toga što je dobro. Speedtest je dobar ali samo do TT servera dok torrenti rade odlično.
- OTN završetak ima problema sa 802.11b uređajima (n i g rade dobro). Ovo naglašavam zbog starijih kompjutera. Neretko se dešava da ekipa koja pušta u rad OTN ne zna šifru za WiFi konekciju a ni kako do nje doći?!
- KATV kanali su mahom u S bandu pa su stariji televizori bez kablovskog hyper-banda gotovo neupotrebljivi. Ima sasvim dovoljno mesta u klasičnom C delu(2-4, 5-12 i 21-69) pa eto teme za razmišljanje. S deo bi bio dobar za HD sadržaje i dodatne pakete.
- strani TV kanali nemaju teletekst! Na domaćim rade uglavnom osim TV Prve! Veliki propust jer bez interneta nemate pojma šta je na programu (stalnim praćenjem se vide najave ali ovo je 21 vek gde je EPG od 7 dana nešto što se podrazumeva).
- na uvođenje usluge se čeka nedopustivo dugo. Sama organizacija TT-a se zasniva na angažovanju podizvođača pa jedna ekipa kopa i provlači okiten crevo, druga provlači optički kabl i spaja ga na glavni vod ali nema "kapacitet" da spoji OTN??? Na kraju dolazi ekipa koja spoji OTN i proveri kako to radi. Sve to ume da traje i do dve nedelje! Sami podizvođači su priča za sebe i vidi se da je ceo posao ad-hoc. Da li će se vremenom to promeniti - videćemo. Ne bi bilo loše kada bi prošli ponovo obuku jer ovde na selu to može i da prođe, da se zamažu oči, ali u velikom gradu to nikako ne bi valjalo.
- skoro svaka ekipa koja radi pojedine faze ima svoju verziju priče šta može a šta ne može da radi. Većina tvrdi da može samo KATV da se uvede ali do sada to niko zvanično nije potvrdio.
Puno zamerki i dosta vremena da se to ispravi do nastupa u prestonici. Ovde je tržište nerazvijeno i nema konkurencije da iskoristi ovakve greške.
Gde si ti to gledao majke ti? Ima Prva TV...Svi domaci kanali su dostupni
Gledo sam na papiru koji sam dobio od njih majke ti....
Evo sad sam po 4-ti put proverio nema kod mene tv Prva barem na ovom papiru sto su mi dali...Nego zvao sam korisnicki i rekli mi da spisak kanala jos nije konacan iz razloga jer su jos u pregovorima sa TV stanicama.....Tako da ce verovatno da bude i Prva sto znaci da ce keva da se odusevi a i plati mesecnu pretplatu![]()
Vec pocinjem malo da se ladim od cele ove euforije...
Na spisku nema HRT 2 i TV Prva!?
Jos samo da se ubace Sport Klub kanali, ID discovery, FOX kanali i onda bi to bilo to![]()
Koja crna euforija, ja sam za Targo saznao tek kad sam na bezaniji video da su prekopali trotoare i ostavili ih razrovane. Tamo gde su popunjeni se vidi steta kakvu su napravili, tj. da su od normalnog trotoara napravili uzas...
Koji ne predstavlja nikakvu konkurenciju SBB-u, dok Targo i Telekom to jesu, tom logikom dolazimo do zakljucka da necemo skoro videti ove kanale na Targu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari