Šta je novo?

Targo Telekom

Vec pocinjem malo da se ladim od cele ove euforije. Ali ajde, mozda se tek uhodavaju pa ce se popravljati stvari u hodu.

Vec pocinjem malo da se ladim od cele ove euforije. Ali ajde, mozda se tek uhodavaju pa ce se popravljati stvari u hodu.

Svako ko hoce TT da uvede u kucu/stan neka se prijavi na TT sajt i dobice 30 dana bespatno da sve to testira ali cak i oni koji se nisu prijavili imaju 14 dana tako da mislim da je to dovoljno vremena da kazu da ili ne.

:wave:

Setite se raspalih vajfajicara i shvaticete koliko ste srecni sto imate mogucnost za optiku.

Cek. i ja kolko sam video nema tv Prva u ponudi od domacih kanala.E sad jel su se to zeznuli pa nisu stavili na pamflet ili stvarno taj kanal nece imati u ponudi?(Ovo pitam jer keva gleda one budjave turske serije na Prvoj pa ako tog kanala nema onda nece da placa tv tj onda ostaje Radijus) :(

Cek. i ja kolko sam video nema tv Prva u ponudi od domacih kanala.E sad jel su se to zeznuli pa nisu stavili na pamflet ili stvarno taj kanal nece imati u ponudi?(Ovo pitam jer keva gleda one budjave turske serije na Prvoj pa ako tog kanala nema onda nece da placa tv tj onda ostaje Radijus) :(
Gde si ti to gledao majke ti? Ima Prva TV...Svi domaci kanali su dostupni

Ja nisam uveo TT uslugu (ADSL ugovor jos 18 meseci) ali moji rodjaci i prijatelji jesu pa evo par komentara o kvalitetu usluge:
- sam internet 10/5 je i malo više od toga što je dobro. Speedtest je dobar ali samo do TT servera dok torrenti rade odlično.
- OTN završetak ima problema sa 802.11b uređajima (n i g rade dobro). Ovo naglašavam zbog starijih kompjutera. Neretko se dešava da ekipa koja pušta u rad OTN ne zna šifru za WiFi konekciju a ni kako do nje doći?!
- KATV kanali su mahom u S bandu pa su stariji televizori bez kablovskog hyper-banda gotovo neupotrebljivi. Ima sasvim dovoljno mesta u klasičnom C delu(2-4, 5-12 i 21-69) pa eto teme za razmišljanje. S deo bi bio dobar za HD sadržaje i dodatne pakete.
- strani TV kanali nemaju teletekst! Na domaćim rade uglavnom osim TV Prve! Veliki propust jer bez interneta nemate pojma šta je na programu (stalnim praćenjem se vide najave ali ovo je 21 vek gde je EPG od 7 dana nešto što se podrazumeva).
- na uvođenje usluge se čeka nedopustivo dugo. Sama organizacija TT-a se zasniva na angažovanju podizvođača pa jedna ekipa kopa i provlači okiten crevo, druga provlači optički kabl i spaja ga na glavni vod ali nema "kapacitet" da spoji OTN??? Na kraju dolazi ekipa koja spoji OTN i proveri kako to radi. Sve to ume da traje i do dve nedelje! Sami podizvođači su priča za sebe i vidi se da je ceo posao ad-hoc. Da li će se vremenom to promeniti - videćemo. Ne bi bilo loše kada bi prošli ponovo obuku jer ovde na selu to može i da prođe, da se zamažu oči, ali u velikom gradu to nikako ne bi valjalo.
- skoro svaka ekipa koja radi pojedine faze ima svoju verziju priče šta može a šta ne može da radi. Većina tvrdi da može samo KATV da se uvede ali do sada to niko zvanično nije potvrdio.
Puno zamerki i dosta vremena da se to ispravi do nastupa u prestonici. Ovde je tržište nerazvijeno i nema konkurencije da iskoristi ovakve greške.
Najzad nesto konkretno da saznamo.Hvala na trudu.

Evo sad sam po 4-ti put proverio nema kod mene tv Prva barem na ovom papiru sto su mi dali...Nego zvao sam korisnicki i rekli mi da spisak kanala jos nije konacan iz razloga jer su jos u pregovorima sa TV stanicama.....Tako da ce verovatno da bude i Prva sto znaci da ce keva da se odusevi a i plati mesecnu pretplatu :)

Evo sad sam po 4-ti put proverio nema kod mene tv Prva barem na ovom papiru sto su mi dali...Nego zvao sam korisnicki i rekli mi da spisak kanala jos nije konacan iz razloga jer su jos u pregovorima sa TV stanicama.....Tako da ce verovatno da bude i Prva sto znaci da ce keva da se odusevi a i plati mesecnu pretplatu :)

Da nije konacan zbog sportkluba i slicnih kanala ali nasi su svi kanali u igri pa i Prva ne brini se ima sigurno evo ja je upravo gledam

Targo ne daje nikakav risiver tako da snimanje zavisi isključivo od opreme koju korisnik ima.

Imam pitanje za ove koji imaju TT..

Kao sto SBB ima ono svoje home.sbb.rs da li TT ima tako nesto gde mogu da se menjaju paketi ili ih ti nazoves i kazes da hoces da promenis paket?

Još samo da se sete da su pre par meseci zatvorili Facebook stranicu i biće cool ahahahah
P.S. Kada planiraju blokove 8, 9,...?

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]a80tehqM7i8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]QT_RtLEUhY8[/YOUTUBE]

Ja juce videh radnike kako prave ovakve useke u mom naselju, a nisam skapirao da bi to moglo biti to. Koristili su rucnu masinu za secenje, to je ustvari isto kao one slicerice za zid. Kao kosilica samo sa velikim diskom za secenje sa vodenim hladjenjem. Danas cu da prodjem jos jednom tuda da overim o cemu se radi.
A kako to rade u francuskoj: http://www.youtube.com/watch?v=4af59Yp5Yk8&feature=related#t=2m48s
A kad je ugradjeno: :guitar:

[YOUTUBE]0N3lim_tmm8[/YOUTUBE]

Na spisku nema HRT 2 i TV Prva!?

Jos samo da se ubace Sport Klub kanali, ID discovery, FOX kanali i onda bi to bilo to :D

Poslednja izmena:
Na spisku nema HRT 2 i TV Prva!?

Jos samo da se ubace Sport Klub kanali, ID discovery, FOX kanali i onda bi to bilo to :D

Sve su to SBB-ove exkluzive koje ce se tesko odreci, kao sto ni IPTV nije mogao nista da uradi, ne verujem da ce puno uraditi ni Targo po tom pitanju!

Ma kakva ekskluziva, pa ove gore navedene kanale, u osnovnom paketu ima čak i nesrećni PTT KDS.

Koji ne predstavlja nikakvu konkurenciju SBB-u, dok Targo i Telekom to jesu, tom logikom dolazimo do zakljucka da necemo skoro videti ove kanale na Targu!

Pu bre...na Radijusu imam sport klub i Tv Prvu al na Targu imam Arene.......eee ne moz u ovoj zemlji i jare i pare nikako :p

Koja crna euforija, ja sam za Targo saznao tek kad sam na bezaniji video da su prekopali trotoare i ostavili ih razrovane. Tamo gde su popunjeni se vidi steta kakvu su napravili, tj. da su od normalnog trotoara napravili uzas...

Kod mene su pre x meseci urnisali trotoar koji je kompletno renoviran pre par godina, a u zgradu još nisu ušli. Toliko o njima. Blok 21.

Pa da li je sportklub SBB-ov ili sta? Ako nije, neka kontaktiraju SK i dogovaraju se ili kako vec ide. Daj boze da bude SK i Fox mislim da ce to morati da ubace, a za arenu kako hoce iskreno SK je bolji, po meni. Kod nas kopernikus ima SK i fox, dok telekom ima arene i sad targo arene. Tako da neka bude kopernikus i targo SK, fox a telekom arene :D

Nazad
Vrh Dno