Šta je novo?

Targo Telekom

Kako ne kapiras? Net je vecini usputna stvar... u smislu cim predje nekih 2-4 (nekima i 1!) sve preko toga im je samo bonus, ali uzece ako ga ne placaju...
Ako direktno poredis samo ADSL i samo Targo net i samo SBB net OK.... ali za ADSL moras da dodas fixni, za SBB moras da dodas poprilicno skupo odrzavanje.
I kad se to doda... Box kod Telekoma vecini izgleda odlican! Boli njih uvo sto mogu da dobiju brzi net ako porede samo cenu ADSL usluge, kad je to glupo poredjenje - poredis sve sto ti treba, i ukupnu cenu svega toga.

Stoji to sve ima svakakvih ljudi sa razlicitim potrebama.
Videcemo kada Targo krene sa fiksnim i IPTV, pa neka akcija.Sve je ovo tek pocetna ponuda kako su mi i sami rekli, mozda bi tek sledece godine trebali da pricamo malo ozbiljnije i uporedjujemo.

Sve u svemu, ocekivao sam bog-zna-sta i nadao se da jednom zauvek kazem zbogom SBBu zbog pinga od 50ms do googla ali ovu targo ponudu ne bih prihvatio sad da mi zvone na vrata i ponude ugovor i modem...
Do sledece godine ocigledno nece biti nista bolje i prihvatljivije.

Do gugla 50 ms .... Znas li ti koliko servera i redirekcija ima glomazni google ? Pinguje se fiksna ip adresa, vise puta u toku dana pa se izvuce prosek.

Stoji to sve ima svakakvih ljudi sa razlicitim potrebama.
Videcemo kada Targo krene sa fiksnim i IPTV, pa neka akcija.Sve je ovo tek pocetna ponuda kako su mi i sami rekli, mozda bi tek sledece godine trebali da pricamo malo ozbiljnije i uporedjujemo.

Cekaj bre Dejane jel si ti prikljucen na TT ili ne?

Nisam, mnogo su lenji nikako da prekopaju 200 metara ulice :D Ja mislim da niko jos u ulicama unutar Pazove nije prikljucen, samo ovi sto su u glavnoj ulici, sada kopaju ostale ulice, kako su mi rekli rade ulice po prijavama gde ima vise prijavljenih njih resavaju.

Nisam, mnogo su lenji nikako da prekopaju 200 metara ulice :D Ja mislim da niko jos u ulicama unutar Pazove nije prikljucen, samo ovi sto su u glavnoj ulici, sada kopaju ostale ulice, kako su mi rekli rade ulice po prijavama gde ima vise prijavljenih njih resavaju.

Hehehe pa ponudi se lopatu u ruke pa prokopaj 200 m i neka ti daju neki popust :d

Znaci da sumiramo minuse TT

Prvi minus : Tv nemoze bez interneta...

Drugi minus: Vreme dolaska do kuce/stana

Treci minus: 20k dinara bez ugovorne obaveze (bez mogucnosti placanja neta kada se hoce)

Cetvrti minus: na 12 i 24 meseci cena se razlikuje

I da sumiramo pluseve:
1. Najveci upload za najmanje para
2. Konkurencija (barem svima nama koji nemamo SBB)
3. Najveca koncentracija trolova na jednoj temi na Benchu... koliko god mana da imaju pojedinci ih ovde predstavljaju kao najgori internet ikada, a ne bih rekao da je to bas tako...

P.s. ja ih necu uvesti, zbog nestabilnog podstanarstva mi ugovor ne odgovara, ali kad pomislim da dajem 1850 za 4Mbit PTT ADSL, dusa me boli... konkurencija je zakon ;-)

Najveci minus je sto ih jos nema - niko nema konkretno iskustvo ;)

Kad se budu slegla prava iskustva, videcemo kako je stvarno.

Nego jel neko video TT Rokyja odkad je usao u hodnike da se raspita?

I da sumiramo pluseve:
1. Najveci upload za najmanje para
2. Konkurencija (barem svima nama koji nemamo SBB)
3. Najveca koncentracija trolova na jednoj temi na Benchu... koliko god mana da imaju pojedinci ih ovde predstavljaju kao najgori internet ikada, a ne bih rekao da je to bas tako...

P.s. ja ih necu uvesti, zbog nestabilnog podstanarstva mi ugovor ne odgovara, ali kad pomislim da dajem 1850 za 4Mbit PTT ADSL, dusa me boli... konkurencija je zakon ;-)

Neprestavljam ih kao najgori naprotiv da se sutra pojave kod mene podpisao bi za 24 meseca odmah ,)

Neki ovde pokusavaju da TT izgleda kao vuk sa ovcijom kozom,i to rade tako sto negledaju cinjenice nego pisu samo da bi okaljali TT nesto slicno kao pisanje radi pisanja....

A da nespominjem sto ima lupetanja ko maxsim po diviziji :)

Poslednja izmena:
Evo sad sretoh ovog decka sto ima TT net, kaze da je zadovoljan. Preneo mi je iste utiske od nekog njegovog druga u vezi TV i net-a koji su takodje pozitivni, rece mi da su ubacili i RTS HD.Moze da se ukljucuje iskljucuje titl valjda , nemam jos LCD pa nemam pojma o cemu je pricao :D Uglavnom svi zadovoljni za sada :)

Bice veselo kada konkurencija bude krenula da prekopava po tim njihovim mikro rovovima a tek komunalne sluzbe a posto je cika Velja kasno zapoceo mandat ni njegovih 10% nije placeno, poskupece Targo za koji mesec.

LOL - ovo je za sig ;)

Evo sad sretoh ovog decka sto ima TT net, kaze da je zadovoljan. Preneo mi je iste utiske od nekog njegovog druga u vezi TV i net-a koji su takodje pozitivni, rece mi da su ubacili i RTS HD.Moze da se ukljucuje iskljucuje titl valjda , nemam jos LCD pa nemam pojma o cemu je pricao :D Uglavnom svi zadovoljni za sada :)

Jer mogu da te zamolim da kada budes dobio TT da napravis snimak i da okacis na YT?

Ili bilo gde posto vidim da niko nema vremena ili zaboravi ili cim dobije TT ova tema ga vise neinteresuje,nemojte pogresno da me svatite zahvalnica onima koji su postavili neki info ovde :)

Postavio bih, ali evo dobice sad NBG vezu sa targom pre mene, ali ako uspem kod nekoga da uletim sredicu nesto :D *** ovde u ulicama kod mene tek postavljaju cevi, a kad ce krenuti sa prikljucenjem nemam pojma.
Valjda ce se neko naci da snimi, a ne mene da cekate :)

Nije mi jasno što kukanje za cenu modema, pa to je standardna fora kod svih da bi uzeli ugovor, naravno da je mnogo ali ista je fora i sa dekodorima npr u Vektoru ako nećeš ugovor neka taksa na priključenje je oko 6.000 i +200-300din za iznajmljivanje HD dekodera(mada ni dekodere i module nemaju već dugo), isto probaj da uzmeš mobilni bez ugovora pa ćeš da vidiš koliko je.

@Dejan#7 RTS HD imaju svi(besplatan kanal) ja ga na Vektoru imam(i još par free HD kanala), a nemam ni dekoder ni modul

RTS HD nisu imali kada sam ja bio kod njih, a nema ga ni na onom spisku kanala.Bas sam ih pitao kad sam bio da pogledam zbog olimpijade, ali rekli su da nemaju i da ce videti da ubace.

Danas sam pricao sa ujakom i on zivi na NBG neznam koji je blok zaboravih ali je tacno preko puta Sava Centra ja mislim da je blok 22 spominjao mi je da su trazili da prodju kroz njegovu zgradu i zamolio sam ga da uzme internet i TV sto ce uraditi pa ako dodju kod mog ujaka onda eto filmic na YT :)

Jer su li tu planirali nesto i kada?

Poslednja izmena:
NBG je u planu za 10-ak dana, blok 70 bi trebao prvi da dobije signal.

Lol....Sajt polako evoluira. Sada ima stranica Duo...citiraću njen sadržaj ispod :D

DUO
Uverite se u pouzdanost naše optičke mreže i brzinu interneta i istovremeno uživajte u vrhunskom kvalitetu slike i raznovrsnom TV programu koji će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih gledalaca. Najbolja vrednost za vaš novac.

DUO = TARGO internet + Osnovni paket TV
Edit: Kad su ubacili cenovnik? :D

Poslednja izmena:
Ako je neko od forumaša koji prate ovu temu počeo da koristi usluge TT-a, neka okači fotku optičkog modema ili da napiše njegov naziv jer ako je to ono što mislim da jeste, onda je naknada od 19.999din zaista previše.

Ako je neko od forumaša koji prate ovu temu počeo da koristi usluge TT-a, neka okači fotku optičkog modema ili da napiše njegov naziv jer ako je to ono što mislim da jeste, onda je naknada od 19.999din zaista previše.

Vec smo pisali o tacnom modelu u pitanju je Izraelska firma model predvidjen za istocno trziste, prelistaj temu unazad

Nazad
Vrh Dno