Šta je novo?

Targo Telekom

Malopre sam ih zvao, prvo onog mog predstavnika za zgradu da vidim što laže - rekao je u mojoj zgradi da u julu mora da bude gotovo do stanova, a još se niko ne pojavljuje.

Onda sam zvao i korisnički centar, u principu one cene sa flajera u Pazovi su te, neće biti drugačije na NBG.
Inače, kažu da su te cene uz ugovornu obavezu na 24 meseca. Postojaće i mogućnost korišćenja servisa bez ugovorne obaveze i sa kraćim ugovorom na 12 meseci, naravno uz drugačije cene, pa ko ne želi da se obavezuje moći će da bira. Ne verujem da će cene biti tad nešto drastično veće, ali verovatno da dovoljno uštediš ako si siguran da za dve godine nećeš ništa bolje naći. Ili uzmeš par meseci bez obaveze, pa ako si zadovoljan promeniš ugovor.

Koliko vidim za net su dobri, pogotovu kome treba upload, ali u startu sem osnovnog paketa od 70 kanala za TV neće imati u ponudi dodatne pakete, to će tek kasnije pustiti- verovatno su zato i ostavili mogućnost da uzmeš net bez TV-a. Ipak ih SBB tu daleko šije. S druge strane ko nema dobru kablovsku, možda i neće biti loše.

Videćemo utiske iz Pazove.

Poslednja izmena:
Koliko ljudi krizira zato što im ne staviše optičku iglu u venu onda kada su rekli.

Koliko ljudi krizira zato što im ne staviše optičku iglu u venu onda kada su rekli.

Ahahaha....like....

Desiće se neki incident u gradu jer će biti napadnut nedužni komunalac koji kopa kanalizaciju od strane neke buduće nestrpljive TT mušterije, misleći da mu desna ruka ima slab rad i da ne otkopava kanal dovoljno žustro.

"Ali majstore, mi smo ovde iz BVK, otklanjamo kvar!
- Ćuti tu i brže kopaj to, valjda ja znam da prepoznam čija je to žuta traka..." :)

Ne kriziram što ne dolaze, nego me nervira takvo ponašanje. Kad su dolazili u zgradu, pričali su jedno, pa posle drugo, pa treće.

Ako nisu u stanju da ispoštuju neke rokove koje su rekli - dakle ne rekla kazala na forumu, nego njihov prestavnik u ličnom razgovoru, kakav utisak misle da ostave?

Ako im po tom principu bude radila i tehnička podrška, onda smo ugasili.

Već imam i PTT i SBB koji su po tom pitanju ekspeditivni do ...

^^ upravo to sto pricas je najveci problem ...nista, ali nista nije, kako su obecavali njihovi predstavnici/promoteri "TV bez net-a/dobar izbor kanala/4HD kanala u pocetku/jeftiniji od konkurencije..." to sam direktno cuo od njih/njihovih predstavnika.
Znaci, dobio sam jos jednog vektor style operatera, sa njihovim nacinom obmane korisnika (internet brzinom svetlosti, eeeej koji mozak to smislja :))

Realno, preko TT i dobijaš internet brzinom svetlosti :)

Za to nisu slagali :)

Ako je ugovorna obaveza 24 meseca, koliko iznosi penal za raskid ugovora pre isteka roka?

Kod vektora je i to naravno najskuplje 7000din :d

Nego, zanimljivo je to, sto vektor danas najavljuje nove brzine net-a, ponovo vraca kombo pakete po promo cenama i jos neke neke gluposti ... ovo je za sad, jedina ozbiljna njihova reakcija na targo prisustvo u svom komsiliku :)

Poslednja izmena:
Zavisi sve sta stoji u ugovoru,kad sam hteo da odem da raskinem ugovor ,sa vipom,jer sam uzeo neki tablet sa internet protokom,rekli su mi da je kazna za moj paket 22 hiljade ,kako i pise u ugovoru.Kasnije sam uzeo telenor paket,i u ugovoru pise ,ovo sto je Nothingman,vec napisao ,broj preostalih meseci x cena paketa.

Poslednja izmena:
konkurencija radi svoje
Са великим задовољством вас обавештавамо да РАДИЈУС ВЕКТОР, за крај лета и почетак јесени, припрема многобројна пријатна изненађења:

Ново проширење основног пакета кабловске ТВ
Нови и бржи интернет пакети
Нова КОМБО понуда - основни пакет, дигитална ТВ и интернет заједно, по промо цени
Потпуно нова „Онлине“ подршка у коришћењу кабловских услуга РАДИЈУС ВЕКТОРА
Нова интернет презентација
Нови инфо канал
Наставак акције бесплатног коришћења услуге “ТВ за понети”

Koga uopste briga kojih ima kanala kad sve moze da se skine kad 'oces?!
Ako se vodiš ovom logikom onda ti tv i ne treba. Ti nemaš tv jel tako, šta će ti? :p

Ne ozbiljno meni je više muka da tražim i gledam da skidam filmove, serije, a dokumentaraca i nema nešto preterano. Definitivno je bolje kad imaš dobre kanale nego da se cimaš stalno da skidaš tako.

Definitivno je bolje kad imaš dobre kanale nego da se cimaš stalno da skidaš tako.

Nisi ni svestan na koliko je nivoa ovo daleko od istine. Ali, ako si noobara po pitanju sharing community-a onda te i razumem u neku ruku.

Iskreno svaki film ili epizodu serije koju sam u zadnjih godinu dana probao da pogledam na TV-u gledao sam samo do prvog seta reklama.

Čim krenu reklame izgubim volju i prekinem. Ako me nešto baš zaintrigiralo, skinem u HD i pogledam kao čovek.

Ja recimo pratim svaku trku F1, a zarko zelim da predjem na Targo... Vec sam poceo da se premisljam oko tog prelaska ukoliko ne nadjem resenje gledanja F1. Prosle godine sam se mucio sa streamovima i slicno, ali sve je to daleko od gledanja direktno na SK Prime ili slicno.
Po meni, ako bi vektor odlucio da ne kodira osnovnu ponudu kanala, ne bih menjao provajdera, ovako.... smesi mi se Targo.

Sto se plasis kodiranja ? Nije valjda da krades kablovsku ?

Naravno da ne, ali ne vidim zasto bih morao da placam Vektoru 200 dinara mesecno za Conax modul kako bih osnovni paket digitalne TV pratio na svojoj pazmi koja ima DVB-C tuner. Jos su mi u vektoru trazili 6000 dinara za to da potpisem za digitalnu!?!? Moj stav je da osnovni paket od 40-70 kanala koji imaju svi operateri, mora da bude dostupan u digitalnom formatu bez dodatne nadoknade. Ne zelim dodatne boxove, conaxe i slicno. OK mi je da ako zelim HBO, HD ili slicno, platim dodatni paket.
Uz sve to Vektor ti ne daje box sa HDMI ukoliko se ne pretplatis na HD paket.

Iskreno svaki film ili epizodu serije koju sam u zadnjih godinu dana probao da pogledam na TV-u gledao sam samo do prvog seta reklama.

Čim krenu reklame izgubim volju i prekinem.

Vala isto tako. Ne pamtim kad sam nesto pogledao od pocetka do kraja. Zato i nisam zainteresovan za kablovsku vec za brz internet.

Ja sam ukinuo fiksni i ADSL, a sada cu da ukinem i kablovsku.

Jedino sto cu da imam to je postpaid mobilni i targo 10/5. Al neka dodju vec jednom vise! Bas su neozbiljni, al ozbiljno.

Nisi ni svestan na koliko je nivoa ovo daleko od istine. Ali, ako si noobara po pitanju sharing community-a onda te i razumem u neku ruku.

Ditto.

Nemam tv i ne citam novine zato sto nema potrebe za tim. Neko je spominjao live gledanje prenosa. WTF, vise volim da se prosetam u prirodi, provozam bajs ili se druzim sa dragim osobama i tek kasnije odgledam neki sportski prenos (ionako ne znam rezultat).

Bar kad su u pitanju sportski programi i dogadjaji uzivo internet je neupotrbljiv, ne pricam o IPTV-u. Jednostavno trazenje linkova, losa slika i cesto zakucavanje zbog optrecenosti servera nisu solucija vec pravo mucenje.

Steta zbog sport kluba, ko je gledao kako je City u poslednjem minutu poslednje utakmice uzeo titulu zna sta ce propustiti :). Mozda se neka od nacionalnih televizija ispruzi pa kupi prava prenosa Premier lige ali i tada je sport klub nezamenjiv jer prenosi dosta vrhunski sportskih dogadjaja koje drugi nemaju.
Sa druge strane super zbog sva 4 kanala arene oni su bar do sad prenosili sve utakmice lige sampiona. Mnogo je dobro kad ne zavisis od izbora rts-a i kad mozes da pratis vise utakmica istovremeno.
Najbudjaviji operater ptt kds ima i sport klub/+ i sve cetiri arene u osnovnoj ponudi, mada tek od skoro, trebala im je samo jedna decenija da nas obraduju...

Aj ako neko sazna ceo spisak kanala nek javi. Ima nas koji volimo i tv da pogledamo sa vremena na vreme :)

Evo net od jednog korisnika iz Stare Pazove.
2091698551.png

Lepo za speed test, ali ja mislim da je to irelevantno. Prosto je nemoguce da dodje neki novi provajder (u ovom slucaju Targo) i da ima neke vece probleme duze vreme. Apsolutno ne sumnjam da ce i download i upload, kao i ping, biti na nivou ili mozda bolji u odnosu na ostale provajdere.
Naravno, CESTITKE za uvodjenje :)

Hmm, interesantno mi SpeedTest-a ovo da je najslabiji paket FASTER THAN 94% of RS.

Pa to je logicno, vecina u Srbiji koja ide na speed test ima net u rasponu 6-10 mb, a u realnosti je to uvek ispod 10 MB (po speed testu). dok je u ovom slucaju preko 10.

Imao sam i privatne trackere ali jednostavno sve je to cimanje za mene, pogotovo od kad sam se pre 2 godine zaposlio. Ajde recimo da mi nađeš neki dokumentarac koji se daje na Viasat Nature ili Nat Geo Wild preko trackera? Možda i nađeš nekih 15-ak % njihovog sadržaja, ne moguće je da nema baš ništa.
Možeš skinuti vrlo nov full hd film koji se nađe na trackerima ili čak nekim sajtovima odmah posle izlaska na blu-ray i najnovije epizode serija, to pozdravljam. Ali takođe dobrih serija imaš i na AXN, Fox Life, Fox Crime, HBO Comedy evo sad će i Comedy Central sve zavisi šta ko voli. Pa štelovanje i čekanje prevoda. Mislim meni to nije teško, ali zašto bih kad imaš sve na tacni ovako.

Na kraju krajeva zašto više od pola nas ovde kuka kad će ovaj kanal, kad će onaj? Zašto onda lepo ne ukinu kablovsku i IPTV i Total i ne pređu svi na download sharing community i kraj priče?

Generalno, dobri kablovski kanali imaju svoje prednosti, download sadržaji sa neta imaju svoje prednosti, sve zavisi kako ko i iz kog ugla posmatra situaciju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno