Jos kad bi mi javio kad uplati, da proverim stanje na racunu :-devil-:***, veruješ čoveku kome je nick error
Sori, morao sam![]()
Jos kad bi mi javio kad uplati, da proverim stanje na racunu :-devil-:***, veruješ čoveku kome je nick error
Sori, morao sam![]()
Potrebna mi je pomoc prijatelja
Internet mi ne radi vec dva dana, na call centar mi se niko ne javlja izbacuje stalno, kome da kukam?![]()
Plaćanje računa za mesec jun 2015
27/07/2015
Poštovani korisnici,
molimo vas da vaše obaveze za mesec jun platite na
žiro račun broj 160-428807-69
sa modelom 97, poziv na broj 46-2507.
Srdačno,
Vaš TARGO Telekom doo u stečaju
+1. BECKS, kao i Targo podrška (zvali su me) potvrdili su da je takva uplata validna (sve isto kao na papirnom računu bez modela 97). Hvala BECKS-u na odgovoru :wave: Ti si nam ovde najbitniji član, kolko god da te plaćaju, malo jeЈа сам њихову уплатницу (добијам поштом) уплатио без уписивања модела 97 и прошло је...
Na samoj papirnoj uplatnici dobijenoj od Targa jasno stoji (u gornjem delu): Targo Telekom doo Beograd u stečaju , tako da svako zna (i da nikad nije čuo za Targo) da je firma u stečaju...Једна од радница је знала за Таргов „случај“, чак и да су у стечају, па је и то помогло.
Potpisao si se kao sluzbenik kompanije targoMeni je sve proslo bez problema preko e-bankinga.
Nije problem sta ja hocu nego sta sistem u posti hoce, kad sam placao sa originalnom prznanicom sistem ne prima uplatu, postoje tabele racuna u njihovoj bazi i to im nije validno.Lega, i svi ostali... da li cete u pozivu na broj staviti:
model 97, poziv na broj 46-2507
ili bez modela 97 uplatiti samo na onaj (pogresan) poziv na broj - sve jedno je. I ja sam pitao Targo podrsku, zvali su me na telefon i obajsnili da je i jedno i drugo validno. Samo bez sekiracije![]()
Da li je neko dobio call centar? Sta se desava?
Poštovani,
Obaveštavamo vas da je prekid u napajanju električnom energijom naše opreme u Staroj Pazovi doveo do prekida internet i TV servisa ka svim korisnicima u tom mestu. Očekujemo da će prekid biti saniran u toku dana.
Izvinjavamo se i molimo vas za razumevanje.
Vaš TARGO Telekom doo u stečaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari