RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Centar svemira 
Pa malo preciznijekoji deo NBG?
Bolje da požuri ovaj Targo, stvarno smaraju više. Evo već drugi mesec mi ide od kad mi je istekla 50% promocija kod Telekoma, stvarno se razmišljam da uzmem neku novu promociju, 2000 mi je račun.
Veoma zanimljivo, i po prvi put telekom daje direktne telefone gradjanima.
Mozda je neko vazan u zgradi ili sa vezom.
Bolje da požuri ovaj Targo, stvarno smaraju više. Evo već drugi mesec mi ide od kad mi je istekla 50% promocija kod Telekoma, stvarno se razmišljam da uzmem neku novu promociju, 2000 mi je račun.
Da Targo nije krenuo sa optikom, ni Telekom ni SBB ne bi ni razmisljali o tome, a komo li uradili nesto po tom pitanju!!!
TrebaKod mene u zgradi su stavili kutiju pre 3-4 nedelje, povezana je odmah pored ormana sa el. brojilima. Ako treba slikacu sutra.
Ovi iz RV nece nista... Oni stampaju obavestenja "zabrinutog komsije" i duizu cene... Jer tako im je lakse - ljudi nemaju pojma, pa se nadaju da ce uz pomoc propagande i podizanjem cena i dalje imati dovoljno para.....Hahahahaha...šta li je sledeće...KDS će da omogući digitalne kanale u osnovnom paketu i povećeće brzine neta 4 puta za istu cenu? Ili će možda zabrinuti Radijus da sve pakete kanala spoji sa osnovnim paketom po tekućoj ceni? ahahahah Što volim ovaj Targo...ala je pomrsio konce svima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari