dan555
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.12.2012
- Poena
- 170
Pablo i Kimibg, aj' pročitajte malo šta je pisano iznad! Odgovorio sam na pitanje korisnika, nisam se žalio niti kažem da je to posao Targoa. Nekima su, koliko se da zaključiti iz dole citiranog, ipak izveli i struju.
Bitan je podatak da li Targovi majstori žele ili ne da izvuku struju iz razvodne table jer novi korisnik mora da zna da je potrebno sam da pripremi utičnicu pre nego što majstori dođu.
A vas dvojica poradite malo na pristojnosti i barem pročitajte prethodne poruke pre nego što nekoga opljunete.
Bitan je podatak da li Targovi majstori žele ili ne da izvuku struju iz razvodne table jer novi korisnik mora da zna da je potrebno sam da pripremi utičnicu pre nego što majstori dođu.
A vas dvojica poradite malo na pristojnosti i barem pročitajte prethodne poruke pre nego što nekoga opljunete.
Jedno pitanje za korisnike targo telekoma.
...
I jos jedno pitanje.
Nemam uticnicu na mestu gde bih postavio ONT, pa me interesuje da li ima iskustava, gde su instalateri to odradili?
...
Ne moras ti nista da busis oni rade posao, inace oni svima stavljaju ONT kod tvog ulaza u stan.
...
Ja se nesto i ne razumem kako je sve to islo, ali napajanje su uzeli od one rupe kruznog oblika (ako znas nasta mislim) :d, odatle su povezali zice sa uticnicom, mada je trebala da bude nadzidna uticnica al' nema veze! A utucnica je moja, to sto nije izmalterisana kako treba je do mene.