Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od ove zadnje verzije nemogu da odradim refresh unread sekcije gestom povlacenja dole moram na tri tackice pa refresh :/

A iskreno vise mi se svidjala ona prethodna manje tamna dark tema.

Od ove zadnje verzije nemogu da odradim refresh unread sekcije gestom povlacenja dole moram na tri tackice pa refresh :/

A iskreno vise mi se svidjala ona prethodna manje tamna dark tema.
Ako je to to
20df16b23ce8e447c1ac79c031b4a977.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ne radi i dalje dok se ne ucita reklama... Bas iritantno

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Negde radi s negde ne radi.
Čak i na ovom forumu, na različitim sekcijama se ponaša različito.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Vec dugo vremena na V 656,radi bez problema i vise mi se svidja nego ove nove verzije..

Poslednja izmena:
Sto se mucite sa tim novim verzijama , kad 6.5.6 radi odlično!?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

To ni meni nije jasno, 6.5.6 ili 5.7.2 i to je to. Sve ostalo je testiranje večitih beta raspada.

Sent from H8266

Neki forumi ne rade sa starim verzijama. Već je to neko ovdje pominjao

ne rade ni notifikacije na 6.5.6. od ovih najnovijih 8.3.6 je za mene odlična. vip verzije, naravno.

Na 6.5.6 radi sve kao Doxa,notifikacije stizu tacno,radi bez greske ova verzija..Dugo vremena koristim ovu verziju i nisam imao ni jedan problem sa njom..

@Pavell
kod mene na pie, na v6.5.6 za onaj push notifications token mi kaže da nije u redu i nisam mogao nikako da ga nateram da proradi, čak ni sa novim nalogom
na v8.3.6 mi stižu notifikacije normalno i token status je ok

Skinuo sam ovu zadnju verziju 8.4.4 (1510) od 23. avgusta sa apkmirror sajta i mogu reci da izgleda i radi odlicno.
Nema bagova, a ova nova crna tema je bas za amoled.

I ja sam sa 4pda skinuo ovu posljednju verziju i radi bez ijednog problema

Ima li neki info zašto neće RSB forum na tapatalk?

Послато са SM-G920F помоћу Тапатока
e708d44d8502cd5f38ab2d8b98c07b2d.jpg

Poslednja izmena:
Dešavalo se i ranije. Verovatno nešto rade na platformi. Isprave oni to nakon nekog vremena

Kupiš Pro verziju. Ja sam je bio kupio na iOS-u 3.99 lifetime bila.

Ја ризиковао апдејт на здњу верзију. Немам рекламе, и први пут да ми се свиђа њихова дарк тема.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ne znam o kojim reklamama se radi
e3534edad1ccc179dc92a1387c829890.jpg

Je l' za instaliranje ovog taptalka sa 4pda treba telefon da bude rootovan ili se instalira kao obicna aplikacija?

Na benchu nikada nisam video reklamu, takođe ni na Ford club Srbija, na ostalima jesam .

Послато са уз помоћ Тапатока

Dok sam bio na Android 8-ci nisam imao nigde reklame (bench i cikloberza), od 9-ke ide reklama pa 4-5 poruka pa reklama....[emoji1]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno