Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cemu sluzi taj VIP + Mod? VIP je pretpostavljam da nema reklama, a za sta je mod? Kod mene obicna 6.5.6 verzija sa apkmirrora radi bez problema.
Vip nema reklama, Mod da može raditi na sistemima bez gappsa (da ne cima obaveštenje). Ja sam imao na običnoj reklame i pored Adaway-a.

Ne znam, kod mene radi normalno. Bukvalno jedina aplikacija koja mi je za 2 god pored Adawaya izbacila reklamu je weather radar.

I speedtest

6.5.6 883 radi super, bas ta verzija sa 4pda vip + mod [emoji48]

Koja zadnja verzija ima u opcijama mogućnost izbora da se slike ili drugi sadržaj prikaže/ne prikaže u tridu dok se čita putem mob neta? Prikaz na tap.

Sad sam dobio update i nema više onog šaltanja između stranica već je standardno levo desno.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sad sam dobio update i nema više onog šaltanja između stranica već je standardno levo desno.

Da li ti spaja privatne poruke prilikom citiranja i slanja?

Koji je build Tapatalka (7.0.7 - 950)?

Poslednja izmena:
Jeste ta verzija a nisam slao privatne poruke, pre pet minuta mi je stigao update.

Da i meni je stigao "update" 7.1.0(943) -> 7.0.7(950). Nadam se da ovo znači da su odustali :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Mogu li da se citiraju privatne poruke prilikom odgovora u novoj verziji?
Dobro je da su odustali od onih novotarija ☺

Poslednja izmena:
Ili ne uspevam da nađem tu opciju ili je nema. Gde bi to trebalo da bude?

Otvoriš PP pa reply ili reply with quote... Stalno menjaju oko privatnih poruka, jedan build ima, drugi nema... 7.1.0 imao.

Reply i forward mi stoji u PP, nema ništa drugo.

Poslednja izmena:
Zasto uopste radite update? Sta moze da donese nova verzija aplikacije koja sluzi za listanje foruma? :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Bolji pregled, integraciju sa FB, YT...
Recimo, optimizaciju same app da bi bila brza i ima jos 100 stvari, manje trosenje resursa...
Ih bre ima sta hoces, samo da se dobro odradi, sto sa ovom app nije bas uvek slucaj.

Sent from Tapatalk

Sta ce ti integracija TT i face? To da, ali sa ovom app to nikad nije slucaj. Ja npr. koristim 5.8.5 verziju i sve odlicno radi, ne pada mi na pamet da radim update i mislim da li ce sve da bude kako treba.

Na novim ( od verzije 7) je možda najvažnija integracija sa tviterom i instagramom. Na nekim forumima koje pratim masovno se linkuju pomenuti servisi.

^
Upravo to sam i rekao kad sam pisao naveo sam po imence FB i YT i stavio tri tacke da ne bih dalje nabrajao.

Sent from Tapatalk

Ma jok, htedoh reci u pravu si, nista lose nisam mislio.[emoji3]

Sent from Tapatalk

7.0.7 sad stigao update sa PS

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno