Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko koristi tapatalk na tabletu? Ja nisam odavno i sad ga probah i ne mogu da napravim prikaz da imam sa leve strane ekrana spisak tema a u desnom delu sadržaj teme koju čitam. Koliko se sećam ovo je nekada moglo, ili ima da se podesi a ja ne vidim. Ovo u slučaju da se tablet koristi u landscape modu, da tako kažem.

Sent from my SM-P605 using Tapatalk
Ja koristim Tapatalk na tabletu, i koliko znam nema tog "split screen-a" već par verzija unazad. Mnogo je lakše bilo pre koristiti Tapatalk na većim uređajima sa tim split screen-om.

Baš bezveze, a dodatno sad ima dosta praznog prostora i sa leve i sa desne strane koji se ne koristi. Što li ovo ukinuše...

Sent from my SM-P605 using Tapatalk

Konacno napravise verziju da valja, kod mene se odlicno pokazala, nista ne puca i sve radi kako treba.
Da covek ne poveruje.
6.5.0(873)

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Kako?
Pa bas sam pokazao da radi.

Ima li negde u taptalku za ios opcija gray out za pročitane teme kao što ima na androidu?

Nema gray out, ali imaš ovu plavu linijicu pored naziva teme kada je neprocitana.

79227e68bfbacd46159b368e2108b0f4.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Znam za tu plavu liniju, ali mi je nekako preglednije kada su pročitane teme sive. Šta da se radi..

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ah znam, ja bi isto to voleo za neke ostale app na iOS-u da imaju dodatna podešavanja, ali...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pu, i dalje se dešava :(

fa6af11dc3b93e39266548e5c6cbb52b.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Na ovo mislis?

Prilozi

• Screenshot_20170320-103726_01.png
    Screenshot_20170320-103726_01.png
    311.9 KB · Pregleda: 78
Vidiš da ti se slike vide i kad se isključi photo preview ...
Proday ukazuje da negde ima content preview, a negde nema - i to radi od verzije do verzije ;)

U principu ova 6.4.3 Pro ili zadnja 6.4.11 (866) beta su ok!
Od 6.5 kreće raspad opet.

Pa meni je UKLjUCEN photo preview!!!???
Kad sam ga iskljucio nije pokazivao, bas kako i treba.
Nesto si se ti zbunio, drugar.
6.5 vrhunska sve radi kod mene, kao i prosle verzije.

Ok, ako ti radi :)

Objašnjenje verzija:

PRO = the old version of the paid version, unfortunately, for today it is updated much less often than the usual version.

VIP = this is the status of the user in the regular version, a new version of the "paid version". Authors of the program from the sale of the paid version of the program (Pro) have moved to the direction of paying a subscription for a particular user for a certain period.

Both Pro and VIP options are spared from advertising and advice, what other forums you might be interested in. But in one case, the "pay" link goes to the program (Pro), and in the other to the user name (VIP).
In the apk-file of the VIP version posted in the forum, it is possible that the user's VIP status has been disabled / hacked. But it may not work. This is necessary for the authors of what they spread to clarify.

If you previously purchased any paid version of the program before the introduction of the VIP subscription (in fact, there were several of them historically, such versions), you can apply electronically to the authors and they will assign you a VIP status, you will have to send screenshots confirming the payment (in Market history is preserved).

TapaTalk VIP v6.4.11 - DOWNLOAD

Poslednja izmena:
Evo iskljucen PP

Jel si sad skontao?

Prilozi

• Screenshot_20170320-110836_01.png
    Screenshot_20170320-110836_01.png
    99.8 KB · Pregleda: 93
Ja ne znam da li svi citate lepo :)

Iskljucis Photo Preview i otvoris Subscribed tab. Samo na tom tabu prikazuje slike.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Jel si sad skontao ? [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja ne znam da li svi citate lepo :)

Iskljucis Photo Preview i otvoris Subscribed tab. Samo na tom tabu prikazuje slike.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Tako je a kad ukljucis photo preview onda samo na participated tabu imas PP.
Ne moze na oba, ja mislio vi ste to skontali ne kapiram da niste.
Dakle ili-ili.

Nisam ni znao da mene na ovom forumu prati njih troje, a još više sam se iznenadio kada sam video da sam i ja zapratio pojedine kolege :D

Kakva blesava funkcija :D

Ja kad udarim reply na nečiji komentar automatski pratim tu osobu, moram posle manuelno da ga isključim. Ne vidim neku opciju da se to isključi zauvek.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Sad me je blam da ih "otpratim", da se ne uvredi neko :D

Ja nemam pro, nikada nisam nista platio, a izgleda da imam vip. Nikada nisam imao reklame na TT.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Može to da se isključi, settings, auto follow i tu odštiklirate šta želite.

Poslato negde iz svemira

Našao i podesio, zahvaljujem :)

Nisam ni znao da mene na ovom forumu prati njih troje, a još više sam se iznenadio kada sam video da sam i ja zapratio pojedine kolege :D

Kakva blesava funkcija :D

Ja kad udarim reply na nečiji komentar automatski pratim tu osobu, moram posle manuelno da ga isključim. Ne vidim neku opciju da se to isključi zauvek.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Ako se ne iskljuci onda pratis automatski jer je pod default ukljucena opcija.
Dexy je objasnio putanju.
Ja to prvo iskljucim kad instaliram TT i svaku novu verziju.
Neznam ni zasto su to ukljucili po defaultu.

Izbacili novu verziju - popravili Photo preview [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Koja verzija i da li sada sve radi kako treba?
Ako radi, zamolio bih nekoga da potpiše verziju i pusti link :)

TapaTalk VIP v6.5.0 (875) je zadnja beta - DOWNLOAD
Popravli su photo preview pa može da se koristi, ali neke sitne bagove još nisu ...
Skrolovanje baš glatko [emoji106]

Poslednja izmena:
Hvala.
Da li je potpisana? Probao bih ali da mi ne pregazi postojeću.
Ako nije jel postoji način da se to odradi sa telefona ili kompjutera pre nego što se instalira?

Instalirao sam i pregazila je staru (takođe VIP sa 4pda).

Photo Preview nije rešen!
Ako se isključi, onda se ipak vidi u Subrcribed. Ako se uključi onda se u Subrscribed ne vidi, ali se vidi na svim ostalim mestima.

Ali mi jeste rešio problem razmaka između tema, kao i nazive (prikazuje cele, više ih ne skraćuje).

Ipak slike više smetaju nego prethodni problemi pa moram ipak da se vratim na staru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno