Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još malo pa ću da deinstaliram ovu app-toliko ****** je postalo

Da li rade animirani gifovi?

A, ok, rekoh Android pa da vidim što mi ne prijavljuje update. Hvala.

5.4.9 sa apk mirrora, gifovi i dalje u belom polju.
Izgled aplikacije je malo drugačiji, tanji su fontovi.

Jel ima jos neko problem sa tapatalk 5.4.9 premium je verzija ali i sve pre su imale isti problem.

Kada se preko bencha okaci slika ne prikazuje je kada je kao attachment na benchu. Jel imao nelo ovaj problem i neka ideja kako da se resi? Sve druge slike prikazuje ali ako je attachment nece.

Kako da izbacim ove slike iznad naziva tema u listi subscribe?

Vec dugo ne dobijam nikakve notifikacije sa tapatalk... Promenio sam 2 telefona, 10 puta resetovani, odustao sam od toga odavno... Ali mi je u poslednje vreme jako bitno da mi stizu notifikacije,pa bih da sredim... U podesavanjima je sve ok, ne znam zasto mi ne stizu... Recimo da mi ne rade od letos,a od tad se dosta verzija promenilo...

Koristiš adaway?

Da. Koristim ga godinama, radio je sa tapatalkom normalno, samo nisam mogao linkove da otvaram, pa sam manelno unosio podesavanja (jos pre godinu dana)... Odaaavno linkovi rade normalno sa adaway... ali nisam znao da moze da zeza i notifikacije??

A eksterni faktori poput aadblock-a?

EDIT: Pa naravno da može. Čak se dugo pisalo ovde o tome.

Zezaju, ja otkad sam dodao *.tapatalk.com mi rade notifikacije.

Hvala na info, dodao sam *.tapatalk.com, videcemo kako ce da se ponasa :)

Pusti ga malo proradice.
Evo ti jedna prazna privatna poruka;)

Stižu. Jel si uradio reboot telefona i jel si ponovo primenio adaway.

opet nista,mamu mu...
A meni tvoja stiže
Imao sam ja ranije velikih problema sa nortifikacijama dok mi nije dojadilo i onda sam našao skype njihovog čoveka, zaduženog za tip problema i smarao sam ga ceo celcat dan, pisao sam o tome tada, probali smo svašta da bi tek uveče proradilo tako što su odradili nešto sa mojim internet provajderom. Ako imaš vremena mogu ti dati njegov skype, španac je, dobro zna engleski. Poslaće ti on prepravljeni taoatalk da testiraš nortifikacije, pojaviće ti se neki fajlovi,.... Treba vreme da odvojiš ali na kraju ćee uspeti verovatno

A meni tvoja stiže
Imao sam ja ranije velikih problema sa nortifikacijama dok mi nije dojadilo i onda sam našao skype njihovog čoveka, zaduženog za tip problema i smarao sam ga ceo celcat dan, pisao sam o tome tada, probali smo svašta da bi tek uveče proradilo tako što su odradili nešto sa mojim internet provajderom. Ako imaš vremena mogu ti dati njegov skype, španac je, dobro zna engleski. Poslaće ti on prepravljeni taoatalk da testiraš nortifikacije, pojaviće ti se neki fajlovi,.... Treba vreme da odvojiš ali na kraju ćee uspeti verovatno
Jedino jos to da probam... Sad sam ga i obrisao i instalirao najnoviji sa apkmirror, opet isto...

Da li si možda menjao net u nekom periodu, pristupao sa neke u bilo kom smislu čudne ip adrese? Možda ulazio preko nekog hotspota? Deluje čudno ali u nečem takvom se verovatno krije problem pošto je ranije bilo problem do aplikacije, sredili su to

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno