Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj 5.4.5 baš dobro radi. Tako da sad čekam kako će da ga pokvare s novom verzijom.

Pa meni pokvariše participated. Ja samo tako koristim forum. I sada izbaciše mark as read dugme na nivou teme.
A skrol je odličan.

Zar ti nije lakše subscribed?

Koka je verziija tt pre ove nove sa stora ? Sjebah se i udarih updejt. Ova ver mi se nikako ne svidja

Opet su izbacili view count za teme. Koliko oni ne znaju gde biju to je jeza.

Poslednja izmena:
Ja sam namestio još na početku kada sam se uclanio da kad postujem u temi, on mi se odmah pretplati na temu.

Verujem da je sad teže, ali opet možeš to jedan dan da odradis :)

A ja sam namerno isključio svuda da nema automatske pretplate.

Jos uvek ima mikro laga pri skrolu. Cini mi se da je v5.4.5 bolje radila.

Ja je već dugo imam, a i skontao sam sad, update sam odradio čim je izašla preko Play Store-a.

uploadfromtaptalk1451229928674.jpg

Samo mi je čudno da apkmirror kasni toliko?!

Šta znam, navikao sam da stalno secka, pa ni ne primećujem :D

Jako kratko sam bio na 5.4.5, možda jedan dan i drugi dan je već 5.4.6 izašao, tako da nisam mogao da uočim razliku.

Meni je tesko da se naviknem na seckanje. Sve mogu da istrpim, ali seckanje ne mogu. Prokleti tt

Eh da samo tt secka... Nije jedini.

Jel ima neko problem sa gifovima na poslednjoj verziji? Otvori se gif ali je prepolovljen. Tj gif radi na pola velicine a druga polovina je bela.

I kod mene su gifovi odseceni na beloj pozadini.

Izgleda je samo to kad je bela tema u pitanju, pošto na crnoj rade.

uploadfromtaptalk1451238572916.jpg

Nije, ja koristim dark temu uvek. Desilo mi se na prethodnoj verziji, ne znam koja, uglavnom ovaj novi izgled. I malopre reko da update-ujem, mozda se popravi, ali jok.

Meni u verziji 5.4.6 ne prikazuje Subscriptions.... jedna od retkih aplikacija koju ispravljaju po hiljaditi put....

Kako ne prikazuje?

uploadfromtaptalk1451263415233.jpg

Sa vremena na vreme taj bar gore se izgubi.. Mora da se izadje iz tt pa udje ponovo da bi se vratio.

b582734b1e878309334808823c8140da.jpg

Dobio sad update na GP na 5.4.8. Šta znam meni isto. Možda bolje. Ne znam.

Ja sam ga jos juce dobio i sve isto ili ja ne primecujem.

Da prekopiram post u ovu temu:
Tapatalk mi na pojedinim forumima ne pokazuje vreme i datum postova nego stalno pise 01.01.1970. Isto je i kada se ulogujem i kada udjem kao gost. Milion azuriranja aplikacije i nikad se ne resi problem (evo u poslednjem update-u pise da je resen taj problem, ali izgleda da nije). Da li postoji neko podesavanje koje ja ne vidim da se to regulise?

Izgleda da sam ja retardiran pa ne znam odgovoriti na poruku na tapatalku, prije mi je to sasvim normalno radilo, a sada kliknem da šaljem, piše da je poslato, ali ustvari nije.

Da li neko, mozda, ima problema sa notifikacijom. Pre sam redovno dobijao obavestenja, sada nista.
U cemu je problem?

Ne znam ali meni notifikacije stizu redovno. Xak bolje nego na bilo kojoj predhodnoj verziji ne mogu da se odbranim kad krenu kao da pocinje bombardovanje. Jos ako mi iskljucen net pa ga ukljucim posle pola sata e tu je ludilo, sad su to nadam se sredili.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno