Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad stigne notifikacija tt neće da ucita poruku vec mora više puta back pa tap na poruku.
Youtube slider ponekad se pomera duplo sporije, npr klip je 5 min, a tt misli da je 10 min i kada se video završi, slider je na pola.
Refresh (3 tackice pa refresh) u unread listi ne prikaze listu od početka već pozicija ostane tamo gde ste bili pre refresha. Potrebno je rucno premotati unread listu na početak da bi se videle najnovije poruke.

Ocajno mi radi na ono Lenovo tabletu iz mts-a. Na G2 malo bolje, a apdejtovi svaki dan po jedan. Ne znaju gde udaraju.

Desava li se nekom da kad "kliknes" na subscribed temu u kojoj ima novih postova, nece da otvori? Ima onaj vizuelni efekat, ali otvori, tek iz nekoliko puta ili procitam neku drugu temu, vratim se na tu i sve bude normalno. Desava se i sa 5.1.1, a i sa prethodnom isto... [emoji53] [emoji52]
Desava se i sa svim narednim verzijama, moram da tapkam i po 10-15 puta, da bi otvorio temu, jako iritantno... [emoji52]
Ima li jos neko ovakav problem?

Koliko secka kad skrolujem. 5.2.4 verzija, da l' je toliko zahtevna aplikacija ***?![emoji35]

Meni na Nexus 5 radi odlicno posle dugo dugo vremena, i to ovaj poslednji update danas cini mi se....Update dan ranije je bio los jako.

A zasto uopste radite update? Nadjes verziju koja odgovara i teras.

Ja i dalje na 5.1.1. Nije ukljucen auto update pa kad je bilo kukanja za chat nisam ni update i jos sam na toj verziji. Radi lepo :)

Meni isto ova poslednja verzija radi normalno. Šta znam.

Kad otvorim temu na pocetku malo zatrza scroll, posle procepi, kao da je cache-irao scroll. Ali to vazi za svaku temu. :)

^ +1

Kako dobro radi 4.9.5, ovo nije realno :) Ne vraćam se ja na novu verziju, nema šanse.

Gde da nadjem taj 4.9.5 ?

Apkmirror.

Koristim TT 4.9.5 na svim uredjajima i jako sam zadovoljan. Od pre neki dan ne mogu da pratim Beobuild forum preko TT, menjali su forum, i kazu "skini poslednju ver. TT".

Kakva je u odnosu na stabilnu koju imam? Hocu li se pokajati? Znam da je bilo brljavih verzija. Hvala!

I meni radi odlicno sa "malim" bagom, ne prikazuje mi gifove. Moram svaki da skinem da bih video sta je. :trust:

Kako da dodam forum u TT?
Na početnoj strani ima search dugme, ali šta god ukucam ništa mi ne izlazi, samo vrti onaj krug kao da traži...
4.5.0 je verzija

Matora je verzija, možda zato neće?

Meni radi odlicno,jedino postoji mali lag kod skrolovanja,ali nije nista strasno.

Probaj da otvoriš forum browserom trebalo bi da ti ponudi da otvoriš tapatalkom.

Kako da dodam forum u TT?
Na početnoj strani ima search dugme, ali šta god ukucam ništa mi ne izlazi, samo vrti onaj krug kao da traži...
4.5.0 je verzija

I meni se ovo dešava, doduše na još starijoj verziji :)
Bilo bi dobro ako neko zna koji file treba da se direktno edituje da bi se forum pojavio u TT favoritima.

pa verovatno nemaš šta ti da edituješ. Možda su stavili novu verziju tapatalk plugina, pa on radi samo sa novim verzijama tapatalka.

Radio je do pre nekog vremena i pre neki dan probam da uđem i on neće i kad je izašao izbrisao mi se iz liste, a sada ne mogu da ga dodam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno