Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova bi trebalo da je sasvim ok, za razliku od predhodne verzije koja je bila nestabilna

Gde ima ta verzija?

Pa kod mene nema apdejta, ni kod nas ni na US ni UK Store-u...

Free nije izasla, pro 4.2.5 jeste.

E tako mi napiši, a ne ovaj Stjepan ;-)

Sacekaj malo pojavice se u toku dana! Vjerovatno vidis da je datum izmjenjen ali ne prikazuje update.

Vazda vam se zuri negdje, ko da gori pod nogama ako odmah ne dobijes novo. :)

Poslednja izmena:
Na nekim forumima ne mogu da vidim teme u kojim sam ucestvovao, da li to zavisi od samog foruma ili greska tt-a. Npr na b92 forumu.

Ni ja ne vidim Participated na B92, verovatno je do IPB plugin-a, treba da ga updateuju.

Na ovom forumu stizu notifikacije, iako je iskljuceno u glavnom settingsu. Tek kad se iskljuce u settingsu za ovaj forum izgleda da je ok. Ocigledno nesto do foruma, za sve ostale je Ok.

Ja sam vratio ovu classic verziju i sve sad lepo radi :)

Dosao mi danas update na verziji 4.2.5. Za sada sve radi ok.

I ja sam danas uradio update na 4.2.5 :p
I sad radi edit

Ja sam mislio da jedini ovde koristim free verziju :p

Ih, ne sto bih kupovao kada i ovo "zavrsava posao" ? :D

Na google play u delu What's new piše v.2.4.5 :)

Ja sam kupio, ali sada ispada da imam free verziju?

U svakom slučaju, sredili su problem sa crash - ovima

Ja sam im platio ukupno 3 verzije (TT2, TT4 i TTHD) i sad nemam pojma šta imam i šta su uradili sa svim tim...

Imaš sve, a oni su napravili su zbrku :)

Ja koristim TT4 na telefonu, a na talbetu imam i free TT2 i TT4 (u zagradi mu stoji - prilagođen za tablete), zato što mi na tabletu na TT4 ne otvara animirane gif-ove.
A dok je bila beta 4-orke, radilo je.
Bzvz...

Da li ja mogu ovaj tt4 koji sam platio i kiristim ga na fonu mogu kotistiti takođe i na tabletu?

Meni je danas tapatalk načisto poludeo.

Prvo me je izlogovao sa bencha a onda mi ovo izbacuje iako sam ukucao ispravnu šifru

Screenshot_2013-11-16-00-17-16.png

Nakon toga dobijam ovo:
Screenshot_2013-11-16-00-23-30.png

Niti sam čačkao podešavanja u vezi apn niti sam instalirao adblock i slične appove

Onda mi je bench sam nestao iz liste foruma i sada preko searcha ne mogu da ga nadjem.

Meni od juce TT ne pusta YT snimke ovde sa foruma, prvo izbaci da je YT prestao sa radom potom to isto i za TT.

Ja imam problem samo sa bench forumom, dešavaju se FCs, na ostalim forumima preko TTa jok...

Meni od juce TT ne pusta YT snimke ovde sa foruma, prvo izbaci da je YT prestao sa radom potom to isto i za TT.

Meni radi... Možda neki clear cache, data da odradis?

gena6ajy.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno