Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konacno resen problem sa duplim temama...

hegugejy.jpg

Toliko o tome da su sredili problem sa duplim forumima. I dešava mi se da mi se potpis nekad pojavljuje, nekad ne.
I da, TT je kupljen!!!

Potpis je na nekim forumima (Bench) onemogucen iz TT-a.

Zanimljiva stvar.. Nemam opciju da editujem post.. Reinstalirao mob izbrisao i opet instal i nista..

qubavysy.jpg

Jesi uradio update tt-a?

Selektuješ post i tap na ikonu olovke gore desno?

Sada ce ispasti da ne znam editujem post.. :) Radim kao ranije i ne moze..

P.s. instalirao staru dobru dvojku.. Sada radi edit :)

Poslednja izmena:
I ti sa konja na magarca :D tt4 je sad extra, nisam primjetio nikakve bagove. To je naravno do tebe i nekog tvog hibridnog roma :D

Da.. Radi normalno i odjednom ne moze edit.. Vraticu se na njega kada izadje tt 4.3

ja ne mogu da uradim pretragu u temi na poslednjoj verziji,odmah crashuje tt i na pro i na free verziji.na starijoj verziji mogu da uradim pretragu ali samo u landscape modu:-D

Nadam se da im prijavljujete te probleme, a ne samo da se žalite ovde.

@tetsuo prosto mi zao kad odem i vidim na sta im se ljudi zale i to svako ima drugaciji problem:-D pisala sam developeru za 8sms da mi je kropovan popup prozor i jos par nas i ispravio je u poslednjem updateu plus dodao par super stvari,respect stvarno.

Šalji mail, nemoj da pišeš na marketu.
Uglavnom, normalni devs vole da im se javi za sve probleme. Mada sa ovima nisam komunicirao.

Meni edit radi bez problema imam tt4 pro ali i pre na free varijanti mi je radilo sve ok

Ma radilo je sve ok i sa free do pre 2 dana i povuce novi update i ode edit u bezpovrat i kod mene.

Evo da probam edit. Dodao sam ovu reč. Kod mene radi sve ok i sa novim apdejtom

Poslednja izmena:
Meni juče nije radio edit, pa sam jutros rano update-ovao tpt-pro i baš su naveli da je rešen edit problem. Proverio, sve radi ok...

Idalje isto, reinstall pao i nema pa nema. Ako neko ima provereni link za free 4.2.1 ili 4.2.0 nek baci na pm. Unapred hvala.

edit: nisam nasao free verziju gore pomenutih pa sam skinuo pro 4.2.0 i resen problem. :D

Poslednja izmena:
Nece, pa nece, evo ceo dan vec. Ni jedan post ne mogu da promenim.

a9uba8aq.jpg

Isti sam ja problem imao.. Resio ga tako sto sam presao na tt2 :)

Uradih isto, imam verziju 2.4.13, ovo stvarno perfektno radi, nemam reci... Jedino mi je odvratan ovaj image viewer. :D Je l' se zna koja je poslednja izbacena verzija Tapatalka dvojke? :)

Poslednja izmena:
Ta koju imaš.
Isto i skroluje perfektno :D
Ali bar je crna i koristi ceo ekran :)

Meni radi edit, nisam ni primetio da je problem postojao.

edit:
deby3yse.jpg
qytyguve.jpg

Poslednja izmena:
Ma bole te brige :D
Pa ova dvojka ima i Multi Quote, to je vrh :thumbup:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno