- Učlanjen(a)
- 26.06.2010
- Poena
- 240
Uzeh novi monitor(LG24ENSS-B)za smesan novac+na 12 rata bez kamate.Prikiljucim,pustim igru i krece talasanje slike po sredini ekrana,posebno uocljivo na sivim podlogama.Sa druge strane filmovi,desk,browseri,neke animacije sa faksa,sve normalno.Monitor ima samo vga ulaz,pa sam stavio na ulaz od grafe(posto sam njeg imao)dvi(muski)-vga(zenski)i povezao(koriscen vga kabl koji sam dobio uz monitor).Menjao adaptere koje sam imao i nista.Citao sam da moze da bude i do drajvera,probao jedno 5-6 poslednjih(u pitanju je gtx 660 ti)nista.Citao sam da moze doci do konfrontacija ako je blizu telefonska baza,ako je kablovksi net,od zvucnika....nista od toga nije.Nasao sam takodje da moze biti i do napajanja,kao povuce grafa itd...nzm,imam phenom II x4 955,gtx 660 ti,2 harda,2 coolera,znaci nista posebno,a napajanje je Thermaltke TRX 2 550w modular,vise nego dovoljno po mojoj racunici.
Ja nzm stvarno u cemu je problem,sve na sta sam naisao i pokusao ne vredi,ako neko ima ideju bio bih zahvalan da je podeli.Mogu da probam DVI-DVI kabl koji imam od starog monitora sto imam,da kupim vga(muski)-dvi(zenski)ili da kupim vga-dvi kabl,ali zaista (posle svega)ne vidimda bi to bilo resenje.
Hvala
Ja nzm stvarno u cemu je problem,sve na sta sam naisao i pokusao ne vredi,ako neko ima ideju bio bih zahvalan da je podeli.Mogu da probam DVI-DVI kabl koji imam od starog monitora sto imam,da kupim vga(muski)-dvi(zenski)ili da kupim vga-dvi kabl,ali zaista (posle svega)ne vidimda bi to bilo resenje.
Hvala
Poslednja izmena: