Šta je novo?

Take on Helicopters

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Take on Helicopters is the brand new helicopter game from Bohemia Interactive.
Set above beautifully rich landscapes, it challenges players to master an authentic flight model,
immersing the player in the role of a civilian helicopter pilot.

The complete helicopter experience is scheduled for release exclusively for PC in Q4 2011.

http://www.pcgamer.com/2011/03/31/creators-of-arma-2-announce-take-on-helicopters/

I naravno, u duhu danasnjeg dana...

...nadam se da ce moci da se voajerise kroz prozore onih kula:eyebrows:

Ha, Plavi Grom fazon, tesko:p

Jako je lepo optimizovana,tako je optimizovana da ce mi trebati jedno 3 puta jaca konfiguracija nego sto sada imam!Mozete slobodno da je zaobidjete,barem na godinu dana,dok je malo ne uljude!

Meni radi manje vise ok, od 25 do 40ak fps, 10km vidljivost i 3km vidljivost objekata. Inace igra kreshuje dosta cesto, jos nisam provalio zasto, neki memory leak je upitanju sigurno. Inace narodna verzija i dalje nije u potpunosti kre*ovana, posle nekih 10-15 minuta se u sred letenja pojavljuje bohemia i take on helicopters logo nakon cega se igra vizuelno degradira kompletno, cak su ubacili i neki acid trip filter. :D
Nesto poslednjih godina pljujem engine u FSX-u, ali videvsi kako radi Take On, evo obecavam da ga vise necu pljuvati! :) U FSX-u mogu da vidim objekte kilometrima daleko a da mi fps ne padne za 3 puta kao u TOH-u. Ruku na srce TOH je barem 2x detaljniji, drveca ima milion po kvadratnom kilometru, i sto je najgore ne postoji opcija da se smanji broj objekata, uzas.

Kod Bohemia Interactive se nikad ne zna - sta je stvarno bug a sta je blesiranje narodne verzije...

Vrh Dno