Šta je novo?

Take Ms 512mb Ddr Pc400

lazakg

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
304
Ne znam da li sam na pravom mestu postavio pitanje(mislim shto se tice dela foruma),ali treba mi misljenje u kakvom rangu kvaliteta je ova memorija,i da li je neko imao neka losha iskustva i kakva?!
hvala

Take ms je u klasi sa pqi memorijom(po mom misljenju).imam je i nije losa.za sada nemaM nikakvih problema sa doticnom memorijom,ali ipak cu da je menjam.nemoze bas da se klokuje

@Suicide_samurai
Pa vecina ljudi kada se kaze PQI odmah pomisli na onu najgoru i najjeftiniju varijantu. Mada oni imaju i dosta boljih modela sa onim hladnjacima i tako time. Ja sam do sada u gomilu novih i polovnih masina ugradio PQI memoriju (onu najjeftiniju) i nikada nije bilo problema...
@lazakg
to ti je obicna jeftina memorija. Na overclock zaboravi, ali ako ti treba za svakodnevan rad ok je... Ja bih licno pre uzeo PQI...

Hehe,ta obicna :d PQI memorija ide na mojoj K8N asus ploci do 230 2.5-3-3-6 sa 1T parametrom pri 2.8V(moze i na 2.7V)...A znam i par njih sa istom "nesrecom" gde je teraju do 220,230 Mhz :)

Ne znam za Take Ms ali jeftini moduli PQi , Kingmax , Kingstona i jos neke koje sam video imaju izgleda iste chipove ( sto zakljucujem po izgledu i identicnim klokovima i latencijama na kojima su sposobne da rade) tako da je rasprava malo besmislena. Treba uzeti PQi jer je najjeftiniji, kod prodavca koji ne zakera oko garancije i to je to.

Prodavao sam ja svojevremeno TakeMS memoriju u jeftinijim konfiguracijama i reklamacija je bilo minimalno (manje od 5%), a sa PQI memorijom imam zaista dobra iskustva (imam je jos uvek u kucnim masinama).
Isti cenovni rang - bolje OC mogucnosti za PQI - mislim da nema mesta za dilemu - bolje uzmi proverenu varijantu...

Nazad
Vrh Dno