Šta je novo?

Tagor Electronic

zost

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2007
Poena
320
Početkom oktobra sam od navedene firme iz Niša naručio putem Interneta jedan digitalni termometar. U oglasu obećavaju isporuku za 14 dana. Poslali mi i potvrdu porudžbine na email.

Pošto ništa ne stiže, ni roba ni informacija, posle 20 dana pošaljem email i pitam šta je sa isporukom. Ne odgovaraju. Pišem ponovo posle par dana (na sve njihove email adrese koje sam našao) i stiže odgovor od čoveka M.M. iz te firme (navodim samo inicijale) - imali su problema sa naručivanjem preko Interneta pa on nije mogao da vidi moju porudžbinu (!!), a nije video ni moj prethodni mail (!!) jer ta njihova email adresa na koju sam pisao nije više "aktivna". Ne mogu ni da isporuče naručeno jer više ne rade maloprodaju (!!), pa da ja eventualno nađem firmu kojoj bi oni poslali fakturu i on će mi "pomoći" u tome.

Ja ponovo pošaljem odgovor i napišem: "Poručivanje sa vašeg sajta je i dalje moguće, bez ikakve vaše napomene da više nema maloprodaje. S obzirom na to, ovakav Vaš odgovor može značiti samo jedno - ili Vi zaje..vate mene, ili cela Vaša "cenjena" firma zaje..va sve one koji pokušavaju da nešto poruče na vašem sajtu."

I pored toga, sutradan me zove telefonom neko iz te firme i pita da li još uvek hoću da mi pošalju taj digitalni termometar. Ljubazno zahvalim i kažem da mi više ne treba, u uverenju da smo time okončali sve kontakte.

Danas ponovo (posle više od mesec dana od porudfžbine!) zvoni telefon, zove njihov čovek (sa mobilnog broja koji se završava sa ......601), ponovo u vezi porudžbine!!! To je prevazišlo "kritičnu masu" i nateralo me da napišem ovu poruku.

Vrh Dno