Šta je novo?

Tableti kod mobilnih operatera

bear

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2007
Poena
320
Narode, vidim da telenor omogucava kupovinu tableta, ali samo uz jako skupe surfuj pakete.
Ima li nade da bilo koji operater omoguci i kupovinu jeftinijih tableta, recimo do 200 evra, uz "normalne pakete" recimo oko 1000 dinara mesecno.
Ta mogucnost vec postoji za telefone u tom cenovnom rangu, zasto ne bi ponudili i tablete?
Ja bih kad mi istekne ugovor umesto drugog telefona (stari me super sluzi) radije uzeo neki jeftiniji tablet za dinar.

Ima i fina ponuda stalno u VIP-u za Galaxy Tab 7.0, sada i sa VIP Cube rutercicem. Ponuda je atipicna, jer ima i dodatnog popusta na ovaj paket naspram drugih net uredjaja.

Ako sam dobro razumeo to nije ono na sta sam mislio.
Ne treba mi internet paket, vec imam internet kuci koji bih podelio sa tabletom.

Voleo bih da potpisem novi ugovor na 24 meseca i umesto mobilnog uzmem tablet za 1 dinar.

Ne može tako, tableti idu samo uz internet pakete.

Ne može tako, tableti idu samo uz internet pakete.
Trebali bi da razmisle i o tome.
Sigurno ima dosta ljudi koji bi potpisali ugovor ili presli kod drugog operatera zbog takve ponude.
Evo, ja na primer :)
Pokazatelj da ljudima ne trebaju toliki telefoni su i oglasi gde ih prodaju.

Podrzavam ideju.
Ja koristim SGT i kao telefon i u svakom slucaju mi nije interesantno da uzmem mobilni internet paket a verujem da postoji dosta ljudi koji razmisljaju slicno.

Vrh Dno