Trebaju mi preporuke za tablet da ima gps, 10-15k . koristio bih ga samo u kolima, planirao sam da ga nekako zalepim ispod sofersajbne na onu plastiku.
ljudi ne zezajte se sa nosačima tableta, ja kupio i probao na šoferci, zauzme pola šoferke, nije praktično, pola puta ispred sebe ne vidiš, zato sam našao na netu kako su drugi rešili problem, najpraktičnija stvar: samolepiva čičak traka, 300din na buvljaku, jedna strana zalepi se na tablet, druga na tablu, i što je najbolje, drži lepo, a mnogo lakše se skida nego sa nosača, da ne bi narkomani krali. Evo kako to izgleda kod mene: Tablet je Samsung Note 10 inča.
Pogledajte prilog 164935
Za konekciju na zvučnike, batalite fm predajnik, microlink 2 uredjaj ima na sebi usb/aux/sdcard i opciono blutut, daje cd audio kvalitet, plus ima handsfree i rade i komande na volanu(iskustva drugih). Imam tablet sa 3g podrskom tako da imam i telefon u kolima.
Evo fotke: http://i.imgur.com/koFNF2D.jpgAko budes mogao pusti sliku ovih dana da vidim kako ti to izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari